icon

Hledám skvělé rodiče pro přímou adopci mé holčičky

tequilka34
5. zář 2024

Dobrý den, jsem 18 letá studentka žijíci v Plzni a ráda bych touhle cestou našla skvělou maminku nebo skvělé rodiče pro mé děťátko, než budou tady nenávistný komentaře, tak chci upozornit že lepši než jít na potrat je tahle cesta adopce, jsem v pátém měsíci a termín mám v Lednu 2025 pokud vše dobře dopadne, dle výsledků je holčička zdravá, a bez jakýchkoliv zdravotních komplikací, chci pro mou holčičku jen to nejlepší, ráda bych kdyby jse ozvali skvělý rodiče nebo nějaka rodinka, ráda pomohu páru který nemohou mít detičky, tak prosím na čislo 704224141,

Strana
z2
tequilka34
autor
7. zář 2024

@rosalindamelinda nikdo vám váš názor nebral, já to budu řešit s dotyčními maminka mi pak s uřadama , každý si vyjádři svůj názor , maminky nebo páry co se snaží o miminko a nemůžou ho mít tak mi napíšou na kontakt :704224141, a nechci aby jste tady lidi chovali tak vulgárně agresivně a neetický, nemyslím to na vás, k tomu že matka mi měla vysvětlit že k čemu je kondom nebo Antina, tak k tomu se vyjadřovat nebudu , řeknu jen to že lidi co brali v jednu dobu antidepresiva, nemůžou na to brát i antikoncepci, to vám žadnej doktor nepředepiše , takže prosím všechny o to aby se nikdo do nikoho nepletl a pouze si vyjadři svůj názor bez nadávek a bůhví ještě čeho, děkuji a budu ráda když se někdo ozve🙂❤️

mourovatakocka
7. zář 2024

@tequilka34 Doufám, že ti to vyjde a najdeš pro svoji holčičku novou rodinu. Jdeš na to zodpovědněji, když už jsi v tom, nejdeš hned do potratu. To je mi strašně sympatické. Jinak je tu hodně diskuzí, kde se hledá náhradní maminka, někdo se ti tu ozval, tak hodně štěstí 🍀

tequilka34
autor
7. zář 2024

@mourovatakocka děkuji 🙂❤️

beruskapolni
15. zář 2024

@rosalindamelinda naše děti přímou adopci od malá žijí s pravdou o svých rodičích.Takze ví důvody proč si je maminka nemohla nechat a také že jim chtěla najít rodinu kde by jim bylo dobré.S maminkamii se navštěvujeme a žádný problém v nikom z ucastnenych při vysvětlování nenastal.

koudyl
15. zář 2024

@beruskapolni prosím vás, ta neví o čem mluví, je vidět že o tomhle tématu neví zhola nic, a mele tady kraviny, my to taky jednou našemu malému vysvětlíme, jak se to všechno odehrálo

talinky
15. zář 2024

@rosalindamelinda to neni pravda. Kazdy rodic ma pravo dat dite komu chce on. Jmenuje se to prima adopce

koudyl
15. zář 2024

@talinky tahle osoba o tomhle nic neví, a akorát tady kecá nesmysly, vůbec jí neberte vážně

rosalindamelinda
16. zář 2024

@koudyl 😀 😀 😀

tequilka34
autor
21. zář 2024

@rosalindamelinda Přímou adopcí určí maminka, průvodce nezletilého dítěte , to znamená že odejde ze zdravotnického zařízení kde rodila sama bez dítěte, a pak si převezme průvodce nezletilého že zařízení a po třech měsících se soudem stáva jeho právoplatným(náhradním) rodičem ,

Strana
z2