icon

Je tu mezi vámi některá, která se stala náhradní matkou?

sinorina
4. črc 2015

Ahoj holky, našla jsem tady pár příspěvků, ale žádný mi neodpověděl na moje dotazy.
A tak se ptám, je tady mezi vámi některá, kt, se stala náhradní matkou?
Měla bych k tomu spoustu dotazů.
Chci totiž odnosit dítě pro svoji švagrovou. Klidně do IP. Díky a krásný den

Strana
z6
nov777
7. črc 2015

@sinorina To, co delas, je uzasne!!! Zaslouzis obdiv.

terry1512
7. črc 2015

@sinorina Ahoj,v porodnici jsem se setkala s maminkou která byla NM a nosila dítko své sestře myslím.Byla užásně silná ženská,její sestra nemohla mít dítě kvůli zdrav.problémům takže to byla jedna z možností.Myslím že je to od tebe hrozně hezky že chceš takhle pomoct.Musíš být silná a vyrovnaná osobnost.Něco takovýho by každej nedokázal.
Přeji ať se brzo zadaří a vše probíhá bez problému.
Z některých komentářů tady je my smutno.Že něco takovýho dokáže vyplodit matka od dětí. ☹

blondynka400
7. črc 2015

@terezapetrova tykání nebo vykání si je myslím celkem jedno vzhledem k tomu, kde se nacházíme. Řidit se ti zajisté nemusíš, ale už to samo o sobě něco vypovídá. A má reakce je díky příspěvkům v jiné diskuzi, takže my dvě se opravdu nemáme o čem bavit. Hezký den.

terezapetrova
7. črc 2015

@blondynka400 nejsem si jistá, ze bych se Te dotkla at uz v jakékoliv diskuzi ale jak chceš, Tvoje rozhodnuti.

sinorina
autor
7. črc 2015

@nov777
@terry1512 Díky, jsem sice pevně rozhodnutá, ale kdo ví co udělají hormony. Třeba to obrečím, ale jedno vím jistě bude to jejich miminko, ne moje.

blondynka400
7. črc 2015

@terezapetrova dotkla není to správné slovo 😉

terezapetrova
7. črc 2015

@blondynka400 fajn mas pravdu

manzelezlin
Odpověď byla odstraněná
maruul
27. zář 2016

Je zde nejaka maminka, ktera jiz odnosila nekomu dite? Chtela bych se zeptat na par veci. Hledame pomoc na Ukrajine ale ma strach ze navzdory tomu ze je to zakonem povolene, je to riskantni. Dekuji!

katulen
6. pro 2019

@saminomimino znám Tě z jiných diskuzí, máš kopu dětí. Já "jen" dvě🙂. A představ si, že má dcera, je jí 16 let se před měsícem dozvěděla, že nemá dělohu.... .
Dovedeš si představit být v tomto věku postavena před toto definitivum? Má naštěstí vaječníky, takže pokud to bude vše jinak ok, nechá si v 18 letech odebrat vajíčka a zamrazit. Dcera MILUJE DĚTI, navzdory ještě "pubertálnímu" věku, nějakou představu o své budoucnosti a životě má.
A náhradní mateřství bude pro ní a jednou budoucího jejího partnera jediná šance na to mít "své" dítě!
Mluvila by jsi jinak, pokud by se to týkalo TVÉHO dítěte, rychle by jsi změnila názor. Promiň, reaguji na to, protože to nadzvedne každého, kdo má v sobě cit a empatii....
Děkuji za to, že jsou náhradní maminky, hluboce se před nimi skláním....
Věřte, že kdybych byla mladší a dcera aspoň o kousek starší, odnosila bych jí miminko sama....ale to za několik let už asi nebude bohužel možné

saminomimino
6. pro 2019

@katulen každý máme svou cestu,její nemít děti,můžeme adoptovat a pod.nevim proč si každá myslíme že děti jsou naše právo a samozřejmost,já mám děti kopu,je to má cesta...věřím v trošku vyšší věci než jen ty pozemské

katulen
7. pro 2019

To je těžké. U Tebe je ten pohled trochu "jiný"..... Nejsem vyložený ateista, ale zároveň jsem i realista...To by bylo na jinou diskuzi...snad jen, přeji Ti, ať se Ti vše daří, tak jak si přeješ....protože všem není dáno...😢

summer2014
2. únor 2020

Ahojte....sú tu žienka ktoré sa zaujímajú a onahradne rodičovstvo konkrétne vynesenie dieťatka? Čo sa právnej stránky týka mám to naštudované hľadám niekoho kto nad tým premysla...ak sa vás táto téma netýka prosím nereagujte...len súkromné správy.. ďakujem

sobka
13. únor 2020

Ahojte, je tu nejaka mlada mamina, ktora by sa rada stala NM alebo dokonca uz mala s tym aj skusenost prosim? Zhanam takuto dobru dusu

janine2610
1. lis 2021

@summer2014 zdravím já se nabízím jako náhradní maminka 🙂

karkulka83
10. únor 2022

Ahoj, hledáme náhradní maminku pro naše vytoužené miminko, nejlépe MS kraj, ale to není rozhodující. Pokud je tady nějaká dobrá duše, prosím ozvěte se na email terezkap1983@email.cz

Strana
z6