icon

Přímá adopce: Hledám adoptivní rodiče pro chlapce narozeného v prosinci

paja023
25. říj 2021

Po důkladném zvážení všech pro a proti jsem se rozhodla pro přímou adopci. Termín porodu mám stanovený na 28.12.2021, přičemž dle ultrazvuku to bude chlapec. Jsem v tíživé životní situaci, kterou zde nechci příliš rozvádět. Uvedu pouze, že otec dítěte je ženatý a není mi oporou, stejně jako jí není má rodina. Pokud se tu najde někdo, kdo má vážný zájem o přímou adopci, ať napíše na email: primaadopce28@seznam.cz.

europa00
•
25. říj 2021

přeji hodně sil at to zvladnete o novorezene miminko bude určitě velikánský zájem.

wrtulka
•
25. říj 2021

Nedá mi to moc chápu, že jste v tíživé životní situaci, ale nechcete zkusit vyhledat pomoc od organizací, které se tomu věnují? Mohly by vám poskytnou podporu, aby miminko mohlo zůstat s vámi. Adopce je dobrá cesta, věřím, že se najdou skvělí náhradní rodiče. Jen je vždy dobré vědět, že žádná dobrá možnost nebyla opomenuta..

wrtulka
•
25. říj 2021

Odkaz na linku jsou tam moc milé operátorky https://hnutiprozivot.cz/linka-pomoci

slunecnice156
•
26. říj 2021

@paja023 pokud citite ze je to spravne rozhodnuti tak urcite najdete i spravnou maminku. Jedna tu pred dvema tydny hledala maminku jako jste vy.

petulapal
•
27. říj 2021

Pani hledá.
Dobrý den.Jsme mladý manželský pár,já mám 15 ti letou dceru a s manželem 3 roky chodíme na kliniku ,máme za sebou 3 ivf ,13 nevydařených vložení a bohužel jinou šanci jak mít miminko nemáme.Prosíme maminku ,která si miminko nemůže nechat,rádi bychom se postarali a nabídli miminku láskyplný domov....Je to naše největší přání.Prosim popřípadě a zaslání na email : idoso1@seznam.cz
Děkujeme a věříme,že si nás to naše štěstíčko najde .Ivet a Honzík

najmaaa77
•
29. říj 2021

@paja023 Ahoj psala sem ti mail ,který jsi uvedla

najmaaa77
•
Autor odpověď smazal
•
ancheliqa
•
8. lis 2021

@paja023 psala jsem email, bohužel bez odpovědi 🙁

ivetalada
•
18. lis 2021

@paja023 Ahoj, psala jsem ti e-mail

ivetalada
•
18. lis 2021

@paja023 Ahoj psala jsem na tvuj e-mail.

claudiavictoria
•
7. pro 2021

Dobrý den budoucí mamince, která se o nenarozené miminko nemůže z jakéhokoliv důvodu postarat a pečovat o něj. Jsme manželský pár, který má už 18 letou dceru a další nám osud nedopřál, proto chceme své srdce, lásku a otevřenou milující náruč plnou něhy, empatie, ale především obrovské lásky 🤗💞 věnovat nevinné sladké malinkaté dušičce. Pokud tady nějaká taková opravdová a ne fiktivní maminka bude nebo je, může volat kdykoli na číslo 771123107, nebo primaadopce0907@seznam.cz Prosím opravdu 🙏🙏🙏 jen o smysluplnou nabídku. Ozvěte se. Děkuji, pěkný den přejeme