11 den od ET, test negativní. Za jak dlouho se může jít na KET?

andyskarsgard
7. dub 2020

Ahojky,

tak mam 11 den po ET, bylo to moje první IVF, kde jsem měla i nějaké komplikace, s manzelem se snažíme o dítě 6-7 let, celou dobu jsem cekala a byla pokazde jen smutna, on nechtel jít na ivf, a kdyz jsem ho konecne premluvila, ..

Jsem celkem smutná, že to nevyšlo.
Kvuli korona Viru, mam udělat zítra test a zavolat do ivf vysledek, ja myslím, ze sanci aby negativní vysledek byl zítra pozitivní je celkem nulova, tak nejak jsem propadla i do depresí, ptz mě to opravdu mrzí.

I když mám syndrom polycistyckých vaječníku myslela jsem si ze by to třeba mohlo vyjít.
Zaplatili jsme co nejvíc, i za asistovany hatching, embryo glue.. doufala jsem ze to nejak zvysí sance.

mam 4 embrya zmrazena, ale nevím jak je to ted, kdyz je koronavirus a ani nevím za jak dlouho se na to muze jít.???
za jak dlouho se muze jít po IVF, ET na KET?

V práci to nebudu mít ted jednoduche kvuli tomhle jsem zustala doma, bojím se, ze ted uz je to asi i konec, kvuli korona viru se nam i dost snizil badget, a nevím kdy bych si mohla dovolit jít znovu.

Vlastně jsem nikdy neverila, že ve 30 letech budu tak zoufala.... když si vzpomenu v tomhle veku moje mama cekala mojeho brachu je to jako vcera.

Tak si říkam, že jsem se snazila smirit s tím, že nebudu mít dítě už nějakou dobu, ale i tak jsem doufala, že třeba budu mít někdy trošku štěstí....

haskre
7. dub 2020

@andyskarsgard Hlavu vzhuru,vim,jak se teď citis mám za sebou dvě neúspěšně IVF a nikdy nebylo co mrazit,ty mas 4 mrazacky což je úplně super,nemusíš podstupovat cele ivf znovu jen si necháš zavést sněhuláka a ono to určitě vyjde!bude lip!❤️🍀

vavrovamichaela
7. dub 2020

@andyskarsgard Je to těžké,ale musíš věřit a myslet pozitivně😉Někdy proste nejde všechno hned. Mne tak nějak řekli rovnou,ze první IVF je spis takové testovací,tvoje tělo neznají a cely ten proces je nový. Nám 1 IVF nevyšlo,k ET sice došlo,ale zavádějí mi třídenní embryo...No zpětné vím,ze to bylo proste špatný.Druhy IVF půl roku poté,protože nic nezbylo k zamrazeni.To druhé už jsem si trochu víc diktovala co a jak.Nicmene ET nevyšel,ale k zamrazeni 7 ⛄️.
No a pak KET,chtěla jsem ho v nativu,bez hormonu,tedy další čekání,5 měsíců než podmínky k tomu byly ideální.
No ten klapl,nyní jsem ve 14tt a doufám,ze už to zvládneme až do konce.Jinak celkem snažení o mimo 5 let,je mi 32,tak hlavu vzhůru🤗

katule1990
7. dub 2020

@andyskarsgard Myslím, že vím přesně, jak se cítíš. Taky jsme se dlouho snažili, pořád jen zklamání, 5 neúspěšných IUI, na IVF jsem nechtěla, ale když už jsem vše podstoupila, myslela jsem, že to dobře dopadne a ET nakonec taky nevyšel, byla jsem strašně smutná. Zbyli nám 2 mrazáčci, z toho 1 to dohnal až 6. DPO. Na KET jsem šla hned v dalším cyklu, žádnou pauzu jsme nedělali, já jsem v pořádku, problém je asi u manžela ve špatném spermiogramu. Při KET už jsem nějak nedokázala věřit, že by to mohlo dobře dopadnout, pak mě začalo bolet břicho a záda přesně jako na menzes, v den MS jsem si udělala kontrolní test a měla jsem strašný šok, když se tam po chvíli ukázala 2. čárka, kterou jsem za ty roky nikdy neviděla (ani náznak). Jednalo se o to embryo ze 6 dne. Teď jsem v 8tt. Vyhráno ještě zdaleka není, ale moc doufám, že to dobře dopadne. Tím chci říct, že na KET se dá příp. jít hned v dalším cyklu, když k tomu budou u tebe správné podmínky, ale samozřejmě nevím, jestli to bude ve vašem centru možné vzhledem k současné situaci. Pokud máš 11. den po ET 5denního embrya negativní test, tak to na poprvé nedopadne, ale já jsem příkladem toho, že to může dopadnout hned na podruhé, i když už člověk nedokáže přemýšlet zrovna pozitivně + jsem v tu dobu byla i hodně nastydlá. Např. v našem centru mají i větší úspěšnost při KET než při ET. Vy máte ještě 4 embrya, to je krásný, s tím to určitě musí dopadnout. Při 3 embryích (vy jste měli 5) se uvádí, že žena otěhotní asi na 89 %, u vás to tedy bude ještě víc. Moc držím palce, aby hned ten další pokus byl úspěšný 🍀.

andyskarsgard
autor
7. dub 2020

@katule1990
@vavrovamichaela
@haskre
Co myslíte holky.. Ještě jsem raději udělala test večer, manžel Teda říká že tam vidí slabou čárku já Teda moc ne.. 😳 Ale zítra mám udělat test a volat na car a oni mi pak řeknou.. Nevím jestli se chodi na krev když je teď ten korona virus.
Horní je dneska večer, podnim dnes ráno, a včera večer, a ty předchozí jsou hodně brzo 7 den, 8,den,atd.

loylii
7. dub 2020

@andyskarsgard co bláznis... ten poslední je pozitivní! Kup si zítra digi test Clear blue.. ten ti ukáže plus a týden

andyskarsgard
autor
7. dub 2020

@loylii ten poslední je z dnešního večera. 😳 Zítra musím udělat ještě jeden a zavolat na car. Já jsem právě myslela že tam skoro nic není, manžel Teda říkal že tam trošku něco vidí.

katule1990
8. dub 2020

@andyskarsgard Na těch modrých jsou opravdu duchové, na tom nejčerstvějším už je vidět čárka 🙏😍. Na těch starších mamatestech nic. Jen se teda divím, že 11, den na testech nic nebylo, to je hodně zvlášení, nicméně teď se tam opravdu něco ukazuje. Já jsem na krvi byla i v této době, uvidíš, co ti řeknou. Dělala jsi ráno další test? Jak to vypadá? A dávali ti 5 denní embryo?

andyskarsgard
autor
8. dub 2020

@katule1990 ahojky dělala jsem ráno testy, různé druhy a vyšlo mi to pozitivní, volala jsem na car, a tam mi rekly že teď neví jak na to s tou krvi, že mi pan doktor zavolá později. 😳 Byla jsem překvapená. Manžel šel koupit ještě i jiné testy a všude mi vyšla slabá čárka ale silnější

Nebyla to asi úplně ranní moc, v noci chodím několik dnů pořád čůrat třeba i 5x za noc.. Takže snad to nevadí.

loylii
8. dub 2020

@andyskarsgard těhotná jsi, digital nelze. Jiné testy dělat nemusíš.

andyskarsgard
autor
8. dub 2020

@loylii já jsem raději udělala víc. 😳

loylii
8. dub 2020

@andyskarsgard papírové testy jsou o polemizovani nakolik je to ryska a čárka. Digital je bud a nebo. Tak teď držet palce, ať se mimco vyvíjí jak má!😍

andyskarsgard
autor
8. dub 2020

@loylii děkuji moc 😍

katule1990
8. dub 2020

@andyskarsgard Super, moc gratuluju 😍! A přeju, ať jde vše hladce. Můžu se ještě zeptat, jestli ti dávali 5 denní embryo?

andyskarsgard
autor
8. dub 2020

@katule1990 já si nejsem jistá.. Odběr jsem měla v pondělí a v pátek ráno jsem byla na transferu

katule1990
8. dub 2020

@andyskarsgard Tak to byli max 4 denní. Já jsem byla na odběru v neděli ráno a na transferu v pátek ráno, v sobotu ještě mrazili embyro, co to dohnalo o den déle a to se teď chytilo. Bylo mi totiž divný, žes měla 11. den po transferu ještě negativní test, ale jestli to bylo 3-4 denní embryo, tak to asi možné je. Navíc tam už mohl být duch, kterého jsi neviděla ❤. Každopádně čárka sílí, digitální test je pozitivní a to je teď nejdůležitější 😍.

milujicimaminkas89
8. dub 2020

@andyskarsgard Krásné testíky, můžu se zeptat, kolik dní si po ET?

milujicimaminkas89
8. dub 2020

@andyskarsgard A nějaké příznaky máš?

jako_mala_holka
8. dub 2020

Moc gratuluju a at vam to vyjde ❤️

andyskarsgard
autor
8. dub 2020

@milujicimaminkas89 ahojky dneska jsem 12 den po et. 😳 A toho prvního ducha jsem měla včera večer 11 den po et

milujicimaminkas89
8. dub 2020

@andyskarsgard Děkuju moc. Já jsem dnes 8.den po KET a negativní, tak jsem smutná, ale ty jsi mi dala naději...❤🙏👶🏻

milujicimaminkas89
8. dub 2020

@andyskarsgard A pociťuješ na sobě něco? Já prsa nic, ale bolest podbřišku, jak kdyby měla přijít menstruace...ale mě chodí tak kolem 30DC a to budu v neděli. Ale vím, že dnes jsem 26DC a to už mě začíná bolet břicho, než přijde menstruace no...mám strach...

andyskarsgard
autor
8. dub 2020

@milujicimaminkas89 já moc nevím, nějakou dobu jsem byla dost unavená chodila jsem si kolem 3 lehnout na hodinku nebo dvě, prsa me pořád bolí ale to jsem si říkala že je kvůli hormonům, celém man dost velký hlad už týden jako že něco sním a chci ještě něco.. 😳 Jinak mě 3 dny už dost bolelo v podbřišku jako by měla přijít menzes.
Já si většinu věcí myslela tě bylo kvůli hormonům co jsem měla kvůli ivf. Nevím jestli příznaky bývají tak brzo. 😳
Každopádně mám už nějakou dobu třeba od transferu teplotu 37,1 a normálně tolik nemám.
Já spíš měla dost nafoukle břicho, bolesti prsou šíleně, a zad po odběru vajíček několik dní. 😳

andyskarsgard
autor
8. dub 2020

@milujicimaminkas89 nezoufej, já jsem 8 den měla test negativní.. Až včera večer ten 11 den se mi tam ukázal malý duch. Dneska ráno byl silnější a dělala jsem raději i digitální test.

andyskarsgard
autor
8. dub 2020

@jako_mala_holka děkuji moc

andyskarsgard
autor
8. dub 2020

@katule1990 jj jsem moc ráda že se to povedlo, ještě včera jsem brečela ráno a bylo úplně smutná že nic, teď se jen modlím ať to zvládnem a jsme zdraví až do konce.

milujicimaminkas89
8. dub 2020

@andyskarsgard Děkuji za podporu...uvidím, zda přijde menzes i přes Utrogestan a Estrofem...dnes jsem 26DC a začal mě bolet podbřišek...zítra zkusím zase testnout...kéž bych byla jako ty...že by se mi druhá čárka ukázala později...

andyskarsgard
autor
8. dub 2020

@milujicimaminkas89 držím ti palce ať to vyjde. 🍀

milujicimaminkas89
10. dub 2020

Holky , 10 den po ket...je naděje...?

loylii
10. dub 2020
milujicimaminkas89
10. dub 2020

@loylii Naděje do 14.dne je že? Ale dušík tam není...😞 Menzes zatím nikde, ale může ho držet Utrogestan...Achjo.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru