11 den od ET, test negativní. Za jak dlouho se může jít na KET?
Ahojky,
tak mam 11 den po ET, bylo to moje první IVF, kde jsem měla i nějaké komplikace, s manzelem se snažíme o dítě 6-7 let, celou dobu jsem cekala a byla pokazde jen smutna, on nechtel jít na ivf, a kdyz jsem ho konecne premluvila, ..
Jsem celkem smutná, že to nevyšlo.
Kvuli korona Viru, mam udělat zítra test a zavolat do ivf vysledek, ja myslím, ze sanci aby negativní vysledek byl zítra pozitivní je celkem nulova, tak nejak jsem propadla i do depresí, ptz mě to opravdu mrzí.
I když mám syndrom polycistyckých vaječníku myslela jsem si ze by to třeba mohlo vyjít.
Zaplatili jsme co nejvíc, i za asistovany hatching, embryo glue.. doufala jsem ze to nejak zvysí sance.
mam 4 embrya zmrazena, ale nevím jak je to ted, kdyz je koronavirus a ani nevím za jak dlouho se na to muze jít.???
za jak dlouho se muze jít po IVF, ET na KET?
V práci to nebudu mít ted jednoduche kvuli tomhle jsem zustala doma, bojím se, ze ted uz je to asi i konec, kvuli korona viru se nam i dost snizil badget, a nevím kdy bych si mohla dovolit jít znovu.
Vlastně jsem nikdy neverila, že ve 30 letech budu tak zoufala.... když si vzpomenu v tomhle veku moje mama cekala mojeho brachu je to jako vcera.
Tak si říkam, že jsem se snazila smirit s tím, že nebudu mít dítě už nějakou dobu, ale i tak jsem doufala, že třeba budu mít někdy trošku štěstí....
@milujicimaminkas89 ja na tom vrchním ducha vidim. 😊Prohnala jsem to filtrem a ještě celkem vykoukl. Ale jde o to, jestli není falesnej. Zítra se uvidi, jestli aspoň trosku zesílí
@eiram7 Zítra uvidím...snad nebude falešný!!!
@eiram7 ❤❤❤❤❤
@milujicimaminkas89 držím Ti moc palce, ať to klapne 👍❤️
Děkuji všem za podporu, ale dnes 12.od.ket negativní, bílo...už to nemá cenu, těhotná nejsem...nesmím být smutná, nic bych tím nevyřešila, oklepat se...a jít dál! Děkuji holky...❤🌷
@andyskarsgard velká gratulace,byla jsi už na té krvi?
@haskre ahojky, byla jsem vcera teprve a pan doktor mě vzal i na ultrazvuk a šlo to tam už vidět, 5mm. Rekly mi ale že si mám vzít nemocenskou a příští týden mám zase ve středu kontrolu. 😳
Já jsem byla na krvi a HCG negativní. Takže nic. Další pokus nevím, kdy bude...
@milujicimaminkas89 to mě mrzi,ale život jde dal🍀někde na nás to mimco určitě ceka❤️
@vavrovamichaela ahojky,prosím tě můžu se zeptat,zda ti dělali nějaké vyšetření u KET v nativu nebo jen ultrazvuk v půlce cyklu?já jsem po KET v nativu,ale bohužel nevysel. mě teda dělali ultrazvuk 11 DC s tím že OVU bude 15 DC,ale já měla teda dle ovulačního hlenu a bolesti podbrišku pocit,že OVU už bylo 13 DC.tak proto se ptám,díky za info.zajimala by mne totiž,co můžu udělat pro příště,aby to klaplo.
@milujicimaminkas89 zdravím náhodou chci se optat jak jste dopadla prisla vám mS při těchto práškách
@zuzicek2013 ahoj,jen UTZ,podle velikosti folikulu odhadnou OVU,dali ovitrelle a naplánovali KET.K tomu utrogestan,nic víc.

Já myslím že vždy je naděje. Dokud se nedostaví menzes. Já jsem četla hodně for a některým. Holkám se to ukázalo až 14 den.