icon

13 dní po 2 injekcích Ovitrelle, 6 dní od ET 5denní blastocysty. Je to možná ještě Ovitrelle?

tojsemztohojelen
22. čer 2020

Je mi jasný, že se má testovat až za dýl. Ale nedalo mi to. Je možný, že to je ještě Ovitrelle? Foceno v limitu.

13 dní po 2 injekcích Ovitrelle, 6 dní od ET 5denní blastocysty. Je to možná ještě Ovitrelle?
bublinkakocicka
22. čer 2020

Jak dlouho jsi po injekci

tojsemztohojelen
autor
22. čer 2020

@bublinkakocicka jak mám v nadpisu, 13 dní po 2 injekcích Ovitrelle, 6 dní od ET 5denní blastocyty

bublinkakocicka
22. čer 2020

Jezisi neviděla jsem to nooo vypadá to hezky ha bych řekla že je to tam čárka pěkná.drzim palečky

kocila
22. čer 2020

@tojsemztohojelen tezko rict,1injekce se vstrebava i 14dnu,natoz 2...
Pokud test bude nasledujici dny silit,je to tam 🍀

vendulam
22. čer 2020

Já jsem dnes dnes sedmý den, ale odvahu testovat tedy nemám..moc držím pěsti! ✊

lachtanice86
22. čer 2020

Já měla ducha ještě 11den po ovitrelle a to byla jedna injekce

kmarie81
22. čer 2020

zkus zítra nebo pozítří jestli sílí a hned budeš moudřejší, každopádně přeju at sílí... Najdu fotku v mobilu jak šel čas u mě - taky ET a aplikace 2x otriville

kmarie81
22. čer 2020

Ve čtvrtek na krvi přes 400 jednotek hcg

tojsemztohojelen
autor
23. čer 2020

@kmarie81 sílí 🙂 dnes ráno v limitu.

kmarie81
23. čer 2020

@tojsemztohojelen super tak držím palce

pasovka
2. črc 2020

Ahoj, mám dotaz,včera mi bylo spatne, takovej zvláštní pocit, takhle mi asi ještě nikdy nebylo. A tak jsem to dneska ráno nevydržela a udělala si test, jsem 8 den po ET. Vypadá to, ze je tam čárka nebo si to jen namlouvam? 🤔

kocila
2. črc 2020

@pasovka je to tam,embryo se chytlo 👍

pasovka
2. črc 2020

Děkuji za podporu a všem, co se anti držím palce. 😉Je mi tak divné zle, ze kdyby to nevyšlo,tak bych to chtela vše vyndat co je v břiše vyndat 😂

mona91
2. črc 2020

@tojsemztohojelen každá jsme jiná já 10dni po Jednom ovitrellu měla taky ducha tak těžko rict jak je to po dvou ale rozhodující aby sílil mě to za 4 dny na to slablo

kmarie81
2. črc 2020

@mona91 já jdu dneska na první ultrazvuk měla bych být 6+3. Tak sem zvědavá jestli i něco uslyšíme. Hlavně aby to bylo, tam kde ma.

mona91
2. črc 2020

@kmarie81 přesně tak já jsem na první kontrole před dvouma tydnama počítala ze nebude nic videt a ejhle vacek takže cíl aby to bylo v děloze byl splněn! 🥳 včera dokonce začínající akce a to jsem podle ultrazvuku cca 6+5 ( podle Ms 10tt 😂 ale byla fakt pozdě ovulace )

kmarie81
2. črc 2020

@mona91 tak dle pana doktora jsem 6+5 a viděli jsme krásně dva váčky, dvě embrijka se srdeční akci...