3. den po IUI bez léků hnědý výtok, bolest v podbřišku

abcdefghl
11. zář 2016

Ahoj holky, mám dotaz. Jsem po IUI, která byla 12. DC, 8.9.2016. Předtím jsem nedostávala léky na podporu ovulace, ptž jsem se z CARu dozvěděla od pana doktora, že ovulace a hormony mi fungují normálně. Ani teď neberu Utrogestan ani jiné léky. Dnes je to 3. den od inseminace a mám takový hnědý výtok, vypadá to jako ovulace, je táhlý, ale hnědý. Trošku mě bolí v pravém podbřišku, kde byl zralý folikul. Tak nevím, co si o tom myslet. Poraďte. Díky moc, Jana.

no_title
11. zář 2016

@abcdefghl tak to jsme na tom podobně, já byla na UIU 7.9. a 8.9. jsem měla ovu (u mě jedině po lécích, sama ovu nemám), takže teď jsem 3. DPO. V podbřišku mě bolí taky, právě na té straně, kde byl folikul, ale spíš níž jakoby na vejcovodu. Ale se špiněním zkušenost nemám žádnou. Je to už podruhé, co jsem dostala Pregnyl a současně mé první UIU q toto se mi nestalo. Čistě hypoteticky můžeš špinit z toho, že se katetrem při UIU trošku narušila sliznice, ale víc ti řekne doktor.
Jinak já beru od soboty Utrogestan, ale já mám PCOS a asi i nekvalitní žluté tělísko, tak i kdyby se zadařilo, tak bych bez něj těhu asi ani neudržela. Neměj obavy, dr. ví, co dělá, už tím, že se dělalo UIU a zavádělo se to přímo do dělohy se obešly fyziologické překážky a máš tak mnohem větší šance 🙂

abcdefghl
autor
11. zář 2016

T@no_title Tak moc děkuji za podporu 🙂 snad se zadaří nám oběma, uvidíme. Taky to nemáš jednoduché koukám. Já naštěstí ovuluju normálně, dr. mi to potvrdil na folikulometrii. Jsem hrozně nedočkavá...

To s tim katetrem mě napadlo taky, ale začalo to až dnes. Uvidíme, doufám pořád, že to vyjde 🙂 tobě přeji taky hodně štěstí...

silwin
12. zář 2016

Ja bxla v sobotu 10.ho...
Druhy pokus. Bolelo to jak kur..!!! Ale krev ani nic pote nebylo.
Zatim me jen poboliva na leve strane, kde by folikul.
Tak vam drzim pesti. Drzte taky🙂

abcdefghl
autor
13. zář 2016

@silwin držím palce, kéž by nám to všem vyšlo. Mě to špinění ustalo až dneska, tak nevím, co to bylo. Uvidíme později...

silwin
20. zář 2016

Takco, nejake vysledky uz?

abcdefghl
autor
20. zář 2016

Jestě jsem netestovala, bojím se, že by byl test negativní. Zkusím vydržet do soboty, to bych měla dostat menses. Ale poboliva mě břicho jako bych to měla dostat, takže asi nic. Co ty?

no_title
20. zář 2016

@abcdefghl hele, já mám to pobolívání taky a to beru Utrogestan, takže to dostat opravdu ještě nemůžu. Tak třeba je to dobré znamení 😉. Už jsem slyšela, že holky po KET pobolívalo břicho a vyšlo to, tak třeba je to uhnizďování.

abcdefghl
autor
20. zář 2016

@no_title kéž by jsi měla pravdu 🙂 moc bych si to přála. A co ty, jak jsi na tom?

Jinak žádné příznaky těhu nepocituji, tak kdo ví. Jsem jen trošku víc unavená, ale to si myslím že je z práce, máme toho teď hodně... jo a dneska jsem měla večer takový divný chutě, ale to asi jen kvůli tomu, že jsem pres den moc nejedla.

Co vy holky, máte nějaké příznaky?

no_title
20. zář 2016

@abcdefghl no, my testujem až v sobotu. Chci to odložit co nejvíc to jde 😀 příznaky jsem do včerejška měla, i nevolnosti, dneska nic, tak snad se miminko drží, jsem trochu nervózní, když to ustalo.

abcdefghl
autor
20. zář 2016

@no_title taky bych chtěla testovat až v sobotu, ale strašně mě to láká to vyzkoušet dřív 😀 ale ne, budu silná a vydržím, pokud teda MS nedorazí dřív... tak moc držím palečky, ať to vyjde. Dáme si vědět jak to dopadlo?

no_title
21. zář 2016

@abcdefghl jasně, dám vědět 🙂 Kdyžtak se připomeň, kdybych zapomněla napsat 🙂.

abcdefghl
autor
22. zář 2016

@no_title Ahoj, tak mi to nedalo a dnes v práci jsem si udělala test na přítomnost HCG v krvi. Je negativní, takže už jen vyčkávám, až dorazí MS. Ty dej pak vědět, jak jsi na tom, budu držet palce.

abcdefghl
autor
6. říj 2016

Tak co holky, něco nového u vás? Já jdu dnes na 2. IUI, prvni nam nevyslo... snad se podaří 🙂