6. tt. Je hladině hCG v pořádku?

pitra0006
20. zář 2023

Ahojte. Prosím o radu jestli má někdo stejnou zkušenost. 8.9 jsem byla na krev po KET a hodnota byla 2522. Pak jsem 3× kravcela a jeli jsme na kliniku na kontrolu. Na ultrazvuku už bylo něco vidět, ale ještě to bylo brzo 5tt. Brali mě krev a řekli, že všechno v pořádku. Ale dneska jsem si zkoušela test jsem 26 den tj 6+2tt po KET a zda se mě, že slábne. :( je možné, že je hcg už tak vysoké, že test to nechce pořádně ukázat.?
Děkuji

misha31
20. zář 2023

Pokud slabne test, nejspis to dobre nebude. Zajdi na krev jako samoplatce

helen_h
20. zář 2023

@pitra0006 Ještě je samozřejmě důležité, jestli máte pro srovnání testy stejné značky, jinak by to žádnou vypovídací hodnotu nemělo. Pokud ano, bude stejně nejlepší zkontrolovat co nejdříve hladinu HCG v krvi, ať už jako samoplátce nebo přes žádanku.

slecnami
20. zář 2023

Jako samoplátce si klidně na krev skočit můžeš, aspoň budeš vědět, jestli ta hodnota roste, ale vzhledem k tomu krvácení a slábnutí testů bych optimistická bohužel asi moc nebyla a lékaři s tím stejně nic moc nezmůžou, v této rané fázi těhotenství. Je to strašně brzký týden a stát se může cokoliv. Každopádně držím pěsti, ať to dopadne dobře 🍀🙏

oveckaluky
21. zář 2023

@helen_h Někdy nemá cenu srovnávat ani stejnou značku. Když jsem čekala dvojčata (po předchozím potratu), zpočátku jsem je dělala každé ráno (blázen, no, abych věděla, že dobrý). Jednou byl slabší... já vyplašená, co se děje. Počkala jsem na vycházku na desátou, nechala si tu ranní moč a letěla do lékárny. Koupila jsem balení tří testů (stejná značka, stejná šarže), udělala je z té ranní moči všechny najednou, a víš co? Každý jiný, každý se vybarvil jinak silně. Od té doby jsem se na to vybodla...
@pitra0006 Zkus tu krev, ta je nejpřesnější. Držím pěsti. 🙂

europa00
22. zář 2023

@pitra0006 ahojmuz bys teď cca měla mít srdíčko … ne určitě vy neměl slábnout hcg už bys měla v Radkach 10 tisíců na testu dálnice na jakémkoliv testu i kdyby měl mene barviva čárka by byla stejně výrazná nebo více než kontrolní … pokud se ti zda Zr test je slaby zřejmě si při tom krvácení potratila 🥲 pokud se ti nevo nezná bez ba gynekologii teď už by to poznala jestli he srdecni akce anebo jestli to odchází.