icon

7. den po ET špiním, měl jste to tak někdo?

rudlik
31. led 2016

Měl jste někdo něco podobného ? Jsem 7 den po et a oběvilo s mi špinění na ms mi to přijde brzo po trasféru. Měl jste to někdo ?

Strana
z3
fkatka
5. únor 2016

@hanik2 gratuluju 😀

hanik2
5. únor 2016
rudlik
autor
6. únor 2016

je gratuluji k testíku. Umě nic dorazila ms tak nás bude čekat ket máme 4mrazáčky. Máte někdo zkušenost za jak dloho od Et může ten Ket být

hanik2
6. únor 2016

@rudlik díky 🙂

eva118
6. únor 2016

@rudlik ahoj, to mě mrzí, že to nevyšlo. KET může být hned další měsíc, pokud je vše ok a nechceš třeba další vyšetření imuno nebo genetiku.

rudlik
autor
7. únor 2016

já jsem zdravá u nas je problem jen ve spermiu

tehulka1167
7. únor 2016

@hanik2 měla jsi krátký protokol? Kolik jsi spotřebovala Gonalu?

hanik2
7. únor 2016

@tehulka1167 stimulovala jsem od 3 DC do 12 DC...Gonal jsem vyuzila jen jeden protoze ho neobjednali a dostala jsem místo něj Menopur..toho jsem měla krabičku a čtvrt

fkatka
8. únor 2016

@salenas tak už to mám I potvrzené z krve, že to nevyšlo. Teď jedeme na hory a pak se objednám a dohodneme se co dál. Co ti řekl na to "lepidlo" ?

salenas
8. únor 2016

@fkatka to mě mrzí,že ti to nevyšlo,na to lepidlo řekl,že ještě nejsou žádné průkazné potvrzení o tom,že to tak funguje,že nám to zvýší šanci max. o 5%

fkatka
8. únor 2016

@salenas no já jsem si to myslela už od středy a v sobotu jsem pro jistotu testla. A kdy jdeš na KET?

salenas
8. únor 2016

snad kolem 19 února ..@fkatka

fkatka
9. únor 2016

@salenas to je za chvilku 🙂 držim pěsti, ať to dopadne 🙂

nikolet92
15. dub 2016

@kytka12 jak dlouho jste krvácela mám to stejný že jsem 10 den zavolá spinit a pak krvácet... klinika mi nedáva sanci

rudlik
autor
2. kvě 2016

@nikolet92 bohužel to nedopadlo ms dorazila .

nikolet92
2. kvě 2016

@rudlik :( to je mi líto

fkatka
3. kvě 2016

Ahojky, tak mám za sebou druhou IVF a druhý transfer a opět byl úplně stejný scénář :-/ ve středu jedu na krev, ale moc nadějí tomu nedávám. Tentokrát máme I nějaké v mrazáku 🙂 tak jsem trochu klidnější...
@salenas jak jsi na tom?

hanik2
3. kvě 2016

@fkatka držím palce 🙂

salenas
3. kvě 2016

@fkatka v pátek ket,bojím se

hanik2
3. kvě 2016

@salenas také držím palce 🙂

fkatka
3. kvě 2016

@hanik2 děkuji 🙂
@salenas také držím palce 🙂 a v únoru si byla taky? měla jsi s tím lepidlem? my si ho tentokrát necháme dát a zeptám se jestli jim nemůžou pomoc se I zahnízdit 🙂 nebo pak jestli je něco na podporu krom utrogestanu.

salenas
3. kvě 2016

@fkatka únor se nekonal,musela jsem na hysteroskopii,to lepidlo si dáme,to má právě pomoci s uhnízděním,jinak mám crinone místo utrogestanu a lepím si náplasti na sliznici

salenas
3. kvě 2016

@hanik2 děkuju 🙂

fkatka
4. kvě 2016

@salenas tak mi to už potvrdil z ultrazvuku, že to nevypadá a kolem poledne bude i výsledek z krve. Příští týden jdu na kontrolní ultrazvuk a pak KET , zatím žádné léky nemám

salenas
4. kvě 2016

@fkatka myslím na tebe !

ikyki
12. bře 2019

Ahoj holky, pridam se k vam jsem 6 den po ET kdyz nepocitam den ET dnes rano pri utirani ruzove lehke krvaceni spis spineni tak Mam trochu nervy 🤷🏻‍♀️

fkatka
12. bře 2019

@salenas jé děkuji, já si to přečetla až ted 🙂 a jak se máš, my máme dvouletou cácorku a ted se chystáme na KET

fkatka
12. bře 2019

@ikyki drž se, já to mšla vždycky jasné, že to nevyšlo, jakmile bylo trochu špinění, ale kamarádka i krvácela a těhotná byla, tak držím pěsti 🙂

ikyki
12. bře 2019

@fkatka dekuju ja uz sem taky dost pesimisticka

fkatka
12. bře 2019

@ikyki po Et nám to nikdy nevyšlo až při KET

Strana
z3