7. den po KET, pozitivní test, ale špiním
Ahoj holky,muzete mi prosim poradit?Dnes jsem 7.den po ketu,beru estrofem,prednison a utrogestan.Vcera jsem dvakrat zkousela test a myslim,ze vysel pozitivni.Muzete mi prosim napsat,zda vidite druhou carku?🙂Ale vecer jsem asi z toho soku zacla lehce ruzove spinit.Dnes i trosku krve,ale bricho me porad boli stejne.Chodim porad curat a mam citliva prsa.Je to uz muj treti transfer.Mate nekdo zkusenost,ze se to i pres spineni udrzelo?Moc dekuju za odpovedi!!!

@lucifervlkova neboj, hlavně bud v klidu, to miminku nejvíce pomůže
@lucifervlkova nebuď, podívej i pipinka píše, že ho užívala až po KETu a já dnes četla, že v přirozeném cyklu je lepší šance než v tom stimulovaném....důležité je, že po KETu ho dostaneš...
@rosalline Děkuji za podporu.Už ať je to za mnou
@lucifervlkova Neboj,musis se na to prave tesit🙂Vzdyt to nic neni.
@lucifervlkova neboj se.v kazdem centru to delaji jinak a kazda jsme jina.nastavuji to presne podle toho aby byla nejvyssi sance na úspěch.hlavne bud v klidu,precti si nejakou knizku nebo tak neco a ver ze to bude dobre
@pipinka Já se strašně moc těším,ale kdyby obavy nebyly,tak je to asi divné😉
@pipinka Ja colu nepiju kvuli kofeinu.Docela mi pomaha snist oloupane jablko a pak se snazim jist casto,abych nevyhladovela.Je mi spatne,kdyz jsem hladova.Taky jim v noci,jen piskoty nebo banan,ale musim.V noci se nrkolikrat budim a musim chodit curat.A pak jsou super lizatka gravipop,ty mi dost pomahaji.
Holky,nosite uz tehu kalhoty?Ja jo,normalni uz nesnesu.
@dailik ja chlapa poslala pro ovoce. jabka, banan a docela mam chut na ananas ale uplne mega 😀 vcera sem zas mela hroznou chut na bun bo nam bo🙂 kalhoty jeste nenosim, jeste mam volno ve svych ale davam tomu tak 14 dni 😀
ted sem si blbec pustila dokument o jidle v bangkoku, a uplne se mi sbihaji sliny.
@hribek S ananasem v těhotenství pozor!
@lucifervlkova jak to? Já ho jím každý den na podporu udržení embrya....
@lucifervlkova také mě zajímá
holky už pokukujete po kočárku? máte tip? já tuhle jen tak koukala a bude to něco-je jich tolik
@rosalline Přečti si na netu.Vím,že při těhotenství by se moc neměl
@pipinka vvJe psané,že čerstvý ananas způsobuje stahy dělohy.Našla sem to v babskych radach
@pipinka hm, ca, nebo lindex.
@lucifervlkova jo tak ja ho mit kazdej den nebudu 🙂 ale posledni dva dny na nej mam neuveritelnou chut 🙂

@pipinka Děkuju moc sem zoufalá