icon

7. den po KET, pozitivní test, ale špiním

dailik
18. pro 2017

Ahoj holky,muzete mi prosim poradit?Dnes jsem 7.den po ketu,beru estrofem,prednison a utrogestan.Vcera jsem dvakrat zkousela test a myslim,ze vysel pozitivni.Muzete mi prosim napsat,zda vidite druhou carku?🙂Ale vecer jsem asi z toho soku zacla lehce ruzove spinit.Dnes i trosku krve,ale bricho me porad boli stejne.Chodim porad curat a mam citliva prsa.Je to uz muj treti transfer.Mate nekdo zkusenost,ze se to i pres spineni udrzelo?Moc dekuju za odpovedi!!!

7. den po KET, pozitivní test, ale špiním7. den po KET, pozitivní test, ale špiním
rosalline
16. led 2018

Hoky, vy už tu řešíte kočárky :o))). Jsem z Vás naměkko :o). Mám ale ještě jeden dotaz. Potila jste se některá po transféru v noci a to jako dost potila.

emiliajana
16. led 2018

@lucifervlkova aj ja som 1 ivf.mala bez lekov.

lucifervlkova
16. led 2018

@emiliajana Zdařilo se?

lucifervlkova
17. led 2018

Ahoj holky chci se zeptat,je po Ketu špatně nebo bolesti?A jak dlouho?

hribek
17. led 2018

@lucifervlkova primo po ket by nemelo. Leda az po pozitivnim testu. Mluvim teda z vlastni zkusenosti. Po ket jsem byla ok

rosalline
17. led 2018

@lucifervlkova taky žádné bolesti ani špatně

lucifervlkova
17. led 2018

@rosalline
@hribek A omezovaly ste se první dny nějak?

rosalline
17. led 2018

@lucifervlkova mně doktorka řekla neomezovat se. Ale vzala jsem si dva dny dovolenou a ty jsem víceméně proležela u filmů, pak jsem se začala zase chovat normálně. Ale nemůžu ti říct, jestli je to špatně nebo dobře, protože ještě nevím, jak to dopadne....

lucifervlkova
17. led 2018

@rosalline Tak držím pěsti ať to vyjde.A samotný transfer je to v klidu?

rosalline
17. led 2018

@lucifervlkova úplně, jak gynekologická prohlídka...

rosalline
17. led 2018

@lucifervlkova kdy jdeš?

lucifervlkova
17. led 2018

@rosalline V pátek a opravdu se bojím

rosalline
17. led 2018

@lucifervlkova toho zákroku se opravdu bát nemusíš. OPU je 100x horší . U mě to bylo jak vyšetření vaginálním utz.

lucifervlkova
17. led 2018

@rosalline To sem ráda.OPU bylo šílené.To by sem nerada zazivala znovu.

hribek
17. led 2018

@lucifervlkova transfer je v pohode. Trva to cely tak 10min a pak jen 15min polezis. Obleces se a jdes domu

lucifervlkova
17. led 2018

@hribek Jo tak málo?Myslela sem,že tak hodinu budu ležet

dailik
autor
17. led 2018

@lucifervlkova Ja jsem lezela 2hodiny po.A ten ket fakt nic neni.Neboj!A me teda po ketu bolelo bricho,porad tak 2-3tydny,pak jsem i spinila a uz od 6.dne jsem chodila porad curat.A bolely me prsa.Ja jsem prvni ctyri dny prolezela a nic moc nedelala.Doporucovali mi 3 dny klidovy rezim a pak normalka.Ale vic jsem se setrila a to vlastne doted.Ale to ma kazdy jinak.Me tim jak bolelo a pichalo v brise,tak me to nutilo lezet

dailik
autor
17. led 2018

@rosalline No a jak se citis?Pozorujes na sobe neco?Uz se Ti blizi termin vysledku,vid?

rosalline
17. led 2018

@dailik mám nateklá a bolavá prsa, ale to jsem měla vždy před ms. Jinak nic moc nepozoruji :(. Někdy trochou tlak v břichu, ale jinak nic :(

hribek
17. led 2018

@lucifervlkova jj jen chvilku, dosla sem na sal, ocistila me od utrogestanu, donesli embryo, vlozili, zkontrolovali pod mikroskopem jestli z te strikacky nebo cim to tam davali jestli tam neco nezbylo, pak me nechali asi 15min lezet a dostala sem recepty na dalsi prasky, oblikla se a sla dom. Tyden bez sexu a tahani tezkych veci a hotovo

lucifervlkova
18. led 2018

@hribek Tak já momentálně žádné léky neberu.Snad po mi něco dají.Tak zítra mi držte pěsti

rosalline
18. led 2018

@lucifervlkova budu držet vše, co můžu....:o)

lucifervlkova
18. led 2018

@rosalline Děkuji.Teď mi volali a du v 11:15 a pak hodinu ležet.

hribek
18. led 2018

@lucifervlkova super, drzim pesti 🙂

lucifervlkova
18. led 2018

@hribek Děkuji moc

dailik
autor
18. led 2018

@lucifervlkova Taky na Tebe budu myslet,at to dobre dopadne🙂

lucifervlkova
18. led 2018

@dailik Děkuji

pipinka
18. led 2018

@dailik ahojky, jak se daří?

dailik
autor
18. led 2018

@pipinka Ahojda,dari se mi dobre.dekuji🙂Jsem dost unavena a je mi porad dost spatne od zaludku a obcas mdlo.Ale krvaceni uz me vic jak tyden netrapi.Ted v utery jdu na kontrolu,tak uz se nemuzu dockat.Jsem zvedava,jak broucek povyrostl.Doufam,ze bude v poradku.A jak se dari Tobe?Nerikali Ti,kdy pujdes na nejake odbery krve a na ten prvotrimes.screening?Jestli to je do 12.tydne nebo az dyl?Ja uz jsem dnes 8+2,tak uz to konecne vypada lip🙂

pipinka
18. led 2018

@dailikjá se cítím dobře až na občasné nevolnosti. Mám hrozný problém s pitím, hodně to lajdám. já jsem dnes přesně 8 týden. V 11t jdu na odběry krve a ve 13 bych měla jít na screening,ale asi mi ho dělat nebudou když máme embryjko vyšetřené.na kontrolu jdu až 6.2, já semtam zašpiním,ale je to spíše jen ten utrogestan. Jinak bych se utloukla po sladkým, salámy vůbec nemůžu vidět. Na kontrole jsem byla v pondělí a brouček má 13,07mm. Jinak už budu muset koupit těhu kalhoty- svoje nové rifle nedopnu -ještě že má, starší na gumu 😀

Strana