icon

7. den po KET, pozitivní test, ale špiním

dailik
18. pro 2017

Ahoj holky,muzete mi prosim poradit?Dnes jsem 7.den po ketu,beru estrofem,prednison a utrogestan.Vcera jsem dvakrat zkousela test a myslim,ze vysel pozitivni.Muzete mi prosim napsat,zda vidite druhou carku?🙂Ale vecer jsem asi z toho soku zacla lehce ruzove spinit.Dnes i trosku krve,ale bricho me porad boli stejne.Chodim porad curat a mam citliva prsa.Je to uz muj treti transfer.Mate nekdo zkusenost,ze se to i pres spineni udrzelo?Moc dekuju za odpovedi!!!

7. den po KET, pozitivní test, ale špiním7. den po KET, pozitivní test, ale špiním
lucifervlkova
15. led 2018

@pipinka Děkuju moc sem zoufalá

pipinka
15. led 2018

@lucifervlkova neboj, hlavně bud v klidu, to miminku nejvíce pomůže

rosalline
15. led 2018

@lucifervlkova nebuď, podívej i pipinka píše, že ho užívala až po KETu a já dnes četla, že v přirozeném cyklu je lepší šance než v tom stimulovaném....důležité je, že po KETu ho dostaneš...

lucifervlkova
15. led 2018

@rosalline Děkuji za podporu.Už ať je to za mnou

hribek
15. led 2018

@pipinka super! ja uz se nemuzu dockat pristiho pondeli, to bych mela byt 7+2 podle MS

dailik
autor
15. led 2018

@pipinka No tak to je parada!Mam radost🙂Ja jdu az za tyden,tak uz se taky tesim.Doufam,ze to bude ok.Uz skoro tyden mam klid od toho krvaceni,jen obcas fakt slabounce zaspinim.Jinak jsem hrozne unavena a je mi dost spatne.A taky uz mi roste brisko🙂Jsem docela prekvapena.

hribek
15. led 2018

@dailik jsem na tom stejne, pupek mi nejak narostl a spatne mi je teda vic nez minule s dcerou

dailik
autor
15. led 2018

@hribek No me je asi stejne jako se synem.Nezvracim,ale porad mam zvedly zaludek a dost slozite vymyslim,ceho se najim.A ta unava je hrozna.

dailik
autor
15. led 2018

@lucifervlkova Neboj,musis se na to prave tesit🙂Vzdyt to nic neni.

pipinka
15. led 2018

@hribek
@dailik holky dekuji jsem moc stastna.na dalsi kontrolu jdu az 6.2 to zas bude doba.jinak je mi taky spatne.hodne na zvraceni ale zatim to udrzim.porad mam hlad v noci se vzbudim a musim se jit najist,ale 2kg mam dole.co vam.pomaha na nevolnosti? Me cola

pipinka
15. led 2018

@lucifervlkova neboj se.v kazdem centru to delaji jinak a kazda jsme jina.nastavuji to presne podle toho aby byla nejvyssi sance na úspěch.hlavne bud v klidu,precti si nejakou knizku nebo tak neco a ver ze to bude dobre

hribek
16. led 2018

@pipinka me cola a zvykacky. Rohliky nemuzu uz ani citit. Dneska jdu nakoupit hodne ovoce tak koupim i piskoty a bude. Mam hroznou chut na vyvar😉ale pri predstave vareni ho uz to tak ruzovy neni

lucifervlkova
16. led 2018

@pipinka Já se strašně moc těším,ale kdyby obavy nebyly,tak je to asi divné😉

dailik
autor
16. led 2018

@pipinka Ja colu nepiju kvuli kofeinu.Docela mi pomaha snist oloupane jablko a pak se snazim jist casto,abych nevyhladovela.Je mi spatne,kdyz jsem hladova.Taky jim v noci,jen piskoty nebo banan,ale musim.V noci se nrkolikrat budim a musim chodit curat.A pak jsou super lizatka gravipop,ty mi dost pomahaji.

dailik
autor
16. led 2018

Holky,nosite uz tehu kalhoty?Ja jo,normalni uz nesnesu.

hribek
16. led 2018

@dailik ja chlapa poslala pro ovoce. jabka, banan a docela mam chut na ananas ale uplne mega 😀 vcera sem zas mela hroznou chut na bun bo nam bo🙂 kalhoty jeste nenosim, jeste mam volno ve svych ale davam tomu tak 14 dni 😀
ted sem si blbec pustila dokument o jidle v bangkoku, a uplne se mi sbihaji sliny.

lucifervlkova
16. led 2018

@hribek S ananasem v těhotenství pozor!

pipinka
16. led 2018

@dailik já zatím ne, mám džegíny na gumu ta to zatím jde, ale rifle na knoflík už nedopnu. chci si nějaké koupit, kam pro ně jít? HM nebo ještě někde seženu?

rosalline
16. led 2018

@lucifervlkova jak to? Já ho jím každý den na podporu udržení embrya....

pipinka
16. led 2018

@lucifervlkova také mě zajímá

holky už pokukujete po kočárku? máte tip? já tuhle jen tak koukala a bude to něco-je jich tolik

lucifervlkova
16. led 2018

@rosalline Přečti si na netu.Vím,že při těhotenství by se moc neměl

lucifervlkova
16. led 2018

@pipinka vvJe psané,že čerstvý ananas způsobuje stahy dělohy.Našla sem to v babskych radach

hribek
16. led 2018

@pipinka hm, ca, nebo lindex.
@lucifervlkova jo tak ja ho mit kazdej den nebudu 🙂 ale posledni dva dny na nej mam neuveritelnou chut 🙂

dailik
autor
16. led 2018

@pipinka No taky uz jsem se koukala🙂Je jich moc.Mam doma po synovi,ale chtela bych novy...Jeden se mi libi moc.

dailik
autor
16. led 2018

@pipinka Ja mam rifle z HM,jinak myslim jeste v CA a na netu ma Bonprix.Ale s tim vubec nemam zkusenost.

pipinka
16. led 2018

@hribek budu muset v\razit na nákupy. já mám poslední dobou chut na medovník a celkově po sladkém bych se utloukla
@dailik mohu vědět jaký? mě se líbí kočárky roan. Prvně jsem chtěla s těmi otočnými kolečky vepředu,ale nevím nevím. Bydlím na vesnici a nevím jak jezdí ve sněhu

hribek
16. led 2018

@dailik mrkni na direct lindex, doprava myslim zdarma a vratit muzes na prodejne kdyz ti to nebude sedet

dailik
autor
16. led 2018

@pipinka Tak to je sranda.Me se libi Roan Bass Soft,je to on?🙂

dailik
autor
16. led 2018

@hribek Super,diky!Mrknu na to.

pipinka
16. led 2018

@dailik jj také jsem na něj koukala ale nevím jak se bude jezdit v zimě s těmi kolečky

Strana