7. den po KET, pozitivní test, ale špiním
Ahoj holky,muzete mi prosim poradit?Dnes jsem 7.den po ketu,beru estrofem,prednison a utrogestan.Vcera jsem dvakrat zkousela test a myslim,ze vysel pozitivni.Muzete mi prosim napsat,zda vidite druhou carku?🙂Ale vecer jsem asi z toho soku zacla lehce ruzove spinit.Dnes i trosku krve,ale bricho me porad boli stejne.Chodim porad curat a mam citliva prsa.Je to uz muj treti transfer.Mate nekdo zkusenost,ze se to i pres spineni udrzelo?Moc dekuju za odpovedi!!!

@lucifervlkova ja delala test uz 4. den po transferu 🙂 sem byla nedockava, ale lepsi bylo pockat na ten 7 den po.
@hribek Uz tak brzo?Já se právě bojím udělat,tak raději vyčkávám
@lucifervlkova Ja jsem mela uplne slabounkou carku 6.den po ket.A 7.den uz byla zretelnejsi.Zkus se kouknout zpatky v diskuzi,je tam fotka mych testu a jsou popsane kolikaty den to je.
@lucifervlkova jj no lepsi kolem toho 7.dne tam uz je pak jistejsi ze to neni ovitrele ale mimco😉
@hribek Já právě žádné injekce nedostala.Měla sem to v přirozeném cyklu
@lucifervlkova posledni dva jsou 16. a 17. den po ket
@hribek Ty jo tak to je síla.Já byla v pátek takže test asi udělám až v neděli.Bojím se zklamání
@lucifervlkova udelej az si budes jista. drzim moc palce!!!!
@hribek Jaké to sou TT?Četla sem,že Clearblue je spolehlivý,ale určitě by sem jich nekoupila tolik.Vyšlo by mě tomoc draho
@lucifervlkova ty fialovy sou mamatesty, a ty horni wondfo, a woman secret, nebo tak nejak, mela jsem je jeste z minula. digitalni clearblue jsem delala myslim 12.den a ukazal me 2-3.
@lucifervlkova Klidne pockej do nedele,az se na to budes psychicky citit.Ja jsem mela mamatest a clearblue jsem ani nekupovala.Myslim,ze staci ty obycejne.
@dailik děkuju
@hribek Děkuji.
@hribek to znám, ale bude to dobré uvidíš. Těma nervama ten výsledek stejně neovlivníš. V rukách to má někdo jiný 😎. Když nemůžu usnout, snažím se v mysli přenést na nějaké krásné místo... většinou je to nádherná zahrada s altánem.. kde je čajová konvička a šálky na čaj...a to mě uklidní....
@hribek Tak jak ses vyspala?Dnes drzim palce a dej hned vedet!!!Ja jdu zitra a uz mam taky nervy na pochodu.Porad zkoumam,jestli me boli prsa,jedtli se mi nezmensilo bricho nebo jestli mi je dostatecne spatne.Uz potrebuju zase vedet,ze je vse ok.Ted jeste ta nemoc mi moc klidu nepridala.
Holky je normální,že po ket mě poboliva břicho jako před menzes,bolí hlava a mám návaly horka.Taky mě hrozně bolí prsa,buší srdce a sem strašně moc litostiva
@hribek Držím pěsti
@dailik Velká gratulace bože to je nádhera

@hribek Fakt?A po jaké době udělat TT?Nebo počkat až na krev?