icon

7. den po KET, pozitivní test, ale špiním

dailik
18. pro 2017

Ahoj holky,muzete mi prosim poradit?Dnes jsem 7.den po ketu,beru estrofem,prednison a utrogestan.Vcera jsem dvakrat zkousela test a myslim,ze vysel pozitivni.Muzete mi prosim napsat,zda vidite druhou carku?🙂Ale vecer jsem asi z toho soku zacla lehce ruzove spinit.Dnes i trosku krve,ale bricho me porad boli stejne.Chodim porad curat a mam citliva prsa.Je to uz muj treti transfer.Mate nekdo zkusenost,ze se to i pres spineni udrzelo?Moc dekuju za odpovedi!!!

7. den po KET, pozitivní test, ale špiním7. den po KET, pozitivní test, ale špiním
dailik
autor
22. led 2018

@hribek Je Ti porad hodne spatne?A jaky jsi ted tyden?Ja mam na zitra hrozny nervy,tak se zkoumam jako blazen.

dailik
autor
22. led 2018

@lucifervlkova Jebto hrozne individualni.Nekomu neni nic a nekdo citlivejsi muze mit takovou reakci.Taky jsi zacala brat ten utrogestan a ty hormony taky s tim telem neco udelaji.Me bolelo bricho od ketu porad.Az ted me prestava bolet,az jsem z toho nervozni.A potila jsem se a prsa me taky bolely. Do bricha me braly i pomerne velke krece.

lucifervlkova
22. led 2018

@dailik Aha děkuji za odpověď.Já do 2.2.snad nevydrzim

dailik
autor
22. led 2018

@lucifervlkova Myslim,ze nemusis vydrzet az do oberu.Kolem 8.dne po ket uz to byva hezky videt.

lucifervlkova
22. led 2018

@dailik Tak kdy si mám udělat podle tebe TT?Byla sem v pátek na KET

dailik
autor
22. led 2018

@lucifervlkova Myslim,ze o vikendu.V sobotu nebo v nedeli.Ale zalezi samozrejme na Tobe🙂Nekdo dokaze vydrzet az do testu.

lucifervlkova
22. led 2018

@dailik U mě de spíše o strach😉Dekuju o víkendu testnu

hribek
22. led 2018

@dailik no uz to neni tak hrozny jak minulej tyden, to sem fakt byla rada ze dcera je na horach a ja nemusim varit, manzel to prezil o rohlikach nebo se stavil na teply do hospody. ale ted uz je to lepsi a nevolno akorat pred jidlem a lehce na vecer. Rada bych te uklidnila, ale vim jak sem se citila vcera ja, sla sem si lehnout pred 9 a jeste o pulnoci byla vzhuru. Ale drzim moc palce at je vse v poradku.
Ve stredu musim naklusat ke sve dr na kontrolu a pro dalsi utros. tak snad mi udela i utz a rekne kolik jsem presne. Dr mi to dneska podle utz nerekl, jen ze bych mela byt 7+1, dle KET.

pipinka
22. led 2018

@hribek parada.moc gratuluji

dailik
autor
22. led 2018

@hribek Tak to jsem rada.Me ty nevolnosti taky trochu ustupuji.Nejhorsi to je od 16.hod a vecer.Vcera vecer to byl des.Ale pres den uz docela dobry.Tak snad to neni spatne🙂Zitra tam jdu az v 16hod,tak to si jeste nervy uziju.Ja bych dnes mela byt 8+6,tak zitra zacinam 10.tyden.Uz jen tak 14dni a bude mi snad lip a to nejkritictejsi budu mit za sebou.
A byla jsi dnes v caru nebo u sve doktorky?

dailik
autor
22. led 2018

@pipinka Ahojda,jak Ty?Tobe je jeste spatne?Nebo uz Ti je trochu lip?

pipinka
22. led 2018

@dailik ahojky,jj je to lepsi.musim jist po malych porcich a casto.jinak vcera musel varit manzel.vyvar z kosti mi vubec nevonel.to ti zavidim.ja jdu az 6.2 a to bych mela byt v 11 tydnu.jinak uz nespinim jsem hrrozne unavena a boli me silene prsa.taky si musim koupit uz tehu kalhoty-moje nejvetsi rifle na gumu uz mi jsou tak tak😂

pipinka
22. led 2018

@dailik jonak dnes bych mela byt 8+4 kdy ti rekli termin porodu?

dailik
autor
22. led 2018

@pipinka Ja jsem byla pred 14dny a uz mi zacina hrabat,jestli to je ok.Porad se pozoruju.Jsem zvedava,kdy si me pozve potom.Tesim se,az ucitim pohyby a budu si sama moct kontrolovat,jestli je v poradku.

dailik
autor
22. led 2018

@pipinka Jinak taky uz vubec nespinim.Unavena jsem taky a prsa me boli taky.Tak jeste aby to bylo zitra ok a uklidnim se😊

dailik
autor
22. led 2018

@pipinka Ja bych mela byt 8+6,podle doktora.Ale termin porodu mi zatim nerekl.Podle vypoctu na netu 28.8.2018.

pipinka
22. led 2018

@dailik jé nam rikal 30.8😉uvidis vse bude v poradku

dailik
autor
22. led 2018

@pipinka Jsme skoro nastejno,vid?🙂Taky si rikam,ze je to urcite v poradku a plasim zbytecne.Tak doufam,ze zitra poslu jen dobre zpravy.

pipinka
22. led 2018

@dailik verim ze ano😉

hribek
22. led 2018

@pipinka dekuju.
@dailik to je super za chvili konec prvniho trimestru😉 v caru. Ve stredu skocim ke sve. Nevim jestli mi udela utz nebo jen predepise utros. Snad mi i udela utz

rosalline
22. led 2018

@hribek koukkám na ty tvoje testíky. Nevíš zhruba, jaké jsi měla hodnoty hcg v určitý den po KET?

dailik
autor
22. led 2018

@rosalline Jestli Ti nevadi,ze odpovim ja🙂Ja jsem mela 11.den po ket hcg188 a 17.den 3350.Ty uz jdes zitra na odber vid?

rosalline
22. led 2018

@dailik jdu .. a dnes mi čárka viditelně zeslábla 😢 děkuji za odpověď

dailik
autor
22. led 2018

@rosalline Tak Tys uz delala testy?Ale vzdyt sis pichala prece Ovitrelle?Tak treba tamty jsou proto silnejsi.

dailik
autor
22. led 2018

@rosalline A ten bily je posledni?

rosalline
22. led 2018

@dailik ne, ten bílý je první a pak to jde postupně..

dailik
autor
22. led 2018

@rosalline Ale vzdyt nezeslabla,aspon me to tak neprijde.Neboj,zitra to urcite bude dobre.A jdes rano?

rosalline
22. led 2018

@dailik ano...půjdu dopoledne....já se fakt bojím...sice zítra budu mít hcg ..to určitě ano....ale budu muset jít i v pátek...bože to jsou nervy

dailik
autor
22. led 2018

@rosalline Me taky v jeden den vysel jeden slabsi a za par hodin uz byl silnejsi.To bude v pohode,neves hlavu a ver tomu!

lucifervlkova
22. led 2018

@rosalline Já by sem řekla,že to vypadá dobře a nepřijde mi,že by slably

Strana