7. den po KET, pozitivní test, ale špiním
Ahoj holky,muzete mi prosim poradit?Dnes jsem 7.den po ketu,beru estrofem,prednison a utrogestan.Vcera jsem dvakrat zkousela test a myslim,ze vysel pozitivni.Muzete mi prosim napsat,zda vidite druhou carku?🙂Ale vecer jsem asi z toho soku zacla lehce ruzove spinit.Dnes i trosku krve,ale bricho me porad boli stejne.Chodim porad curat a mam citliva prsa.Je to uz muj treti transfer.Mate nekdo zkusenost,ze se to i pres spineni udrzelo?Moc dekuju za odpovedi!!!

@lucifervlkova Jebto hrozne individualni.Nekomu neni nic a nekdo citlivejsi muze mit takovou reakci.Taky jsi zacala brat ten utrogestan a ty hormony taky s tim telem neco udelaji.Me bolelo bricho od ketu porad.Az ted me prestava bolet,az jsem z toho nervozni.A potila jsem se a prsa me taky bolely. Do bricha me braly i pomerne velke krece.
@dailik Aha děkuji za odpověď.Já do 2.2.snad nevydrzim
@lucifervlkova Myslim,ze nemusis vydrzet az do oberu.Kolem 8.dne po ket uz to byva hezky videt.
@dailik Tak kdy si mám udělat podle tebe TT?Byla sem v pátek na KET
@lucifervlkova Myslim,ze o vikendu.V sobotu nebo v nedeli.Ale zalezi samozrejme na Tobe🙂Nekdo dokaze vydrzet az do testu.
@dailik U mě de spíše o strach😉Dekuju o víkendu testnu
@dailik no uz to neni tak hrozny jak minulej tyden, to sem fakt byla rada ze dcera je na horach a ja nemusim varit, manzel to prezil o rohlikach nebo se stavil na teply do hospody. ale ted uz je to lepsi a nevolno akorat pred jidlem a lehce na vecer. Rada bych te uklidnila, ale vim jak sem se citila vcera ja, sla sem si lehnout pred 9 a jeste o pulnoci byla vzhuru. Ale drzim moc palce at je vse v poradku.
Ve stredu musim naklusat ke sve dr na kontrolu a pro dalsi utros. tak snad mi udela i utz a rekne kolik jsem presne. Dr mi to dneska podle utz nerekl, jen ze bych mela byt 7+1, dle KET.
@hribek Tak to jsem rada.Me ty nevolnosti taky trochu ustupuji.Nejhorsi to je od 16.hod a vecer.Vcera vecer to byl des.Ale pres den uz docela dobry.Tak snad to neni spatne🙂Zitra tam jdu az v 16hod,tak to si jeste nervy uziju.Ja bych dnes mela byt 8+6,tak zitra zacinam 10.tyden.Uz jen tak 14dni a bude mi snad lip a to nejkritictejsi budu mit za sebou.
A byla jsi dnes v caru nebo u sve doktorky?
@dailik ahojky,jj je to lepsi.musim jist po malych porcich a casto.jinak vcera musel varit manzel.vyvar z kosti mi vubec nevonel.to ti zavidim.ja jdu az 6.2 a to bych mela byt v 11 tydnu.jinak uz nespinim jsem hrrozne unavena a boli me silene prsa.taky si musim koupit uz tehu kalhoty-moje nejvetsi rifle na gumu uz mi jsou tak tak😂
@rosalline Já by sem řekla,že to vypadá dobře a nepřijde mi,že by slably

@hribek Je Ti porad hodne spatne?A jaky jsi ted tyden?Ja mam na zitra hrozny nervy,tak se zkoumam jako blazen.