7. den po KET, pozitivní test, ale špiním
Ahoj holky,muzete mi prosim poradit?Dnes jsem 7.den po ketu,beru estrofem,prednison a utrogestan.Vcera jsem dvakrat zkousela test a myslim,ze vysel pozitivni.Muzete mi prosim napsat,zda vidite druhou carku?🙂Ale vecer jsem asi z toho soku zacla lehce ruzove spinit.Dnes i trosku krve,ale bricho me porad boli stejne.Chodim porad curat a mam citliva prsa.Je to uz muj treti transfer.Mate nekdo zkusenost,ze se to i pres spineni udrzelo?Moc dekuju za odpovedi!!!

@dailik To je úžasné já si tak moc přeju ať mám testy jako vy
@lucifervlkova No muzu Ti rict,ze to je jako sen,kdyz se tam objevi ta druha carka...Jeste ted tomu obcas nemuzu uverit.Tak hlavne aby bylo zitra vse ok.Mam z te kontroly strach.A uvidis,ze Ti to taky vyjde,moc Ti to preju.
@dailik To věřím.Musí to být úžasné.A přeju Ti ať je zítra vše ok.Budu držet pěsti.
@lucifervlkova Dekuju,jsi hodna.🙂
@lucifervlkova Hlavne se takhle nestresuj.Tim nicemu nepomuzes.Naopak.Nehazej flintu do zita,vzdyt treba to ze aTe boli bricho muze znamenat,ze se tam neco deje a mimi se zahnizduje.Vim,ze to je hrozne tezky,byt v klidu,kdyz Ti na tom tak zalezi.Ale zkus se uklidnit a zamestnej se necim jinym.Jsi na neschopence?
@dailik Ano sem.Mám totiž díky endomrse strašně bolesti a dělám těžkou práci.Děkuju za uklidnění.
@lucifervlkova Me pomahalo,ze jsem si lehla do postele a poustela jsem si ceske pohadky.Nebo treba nejaky hezky film.Na chvilku prijdes na jine myslenky.
@dailik Děkuji za tip dnes vyzkouším
@dailik A tobě držím pěsti
@rosalline Držím pěsti
@lucifervlkova po Ket mi doktorka řekla, že můžu očekávat špinění i bolesti až křeče v bříše... patří to k tomu a jsou to spíš pozitivní známky, že se něco děje.
@lucifervlkova
@rosalline
@dailik krece v brise vetsinou jsou pri roztahovani delohy. kdyz jsem cekala malou tak sme byli na koncerte Stinga v Praze a na konci kdyz hral ty nej pisnicky sem se svijela v krecich. Ale bylo vse v poradku.
@hribek Opravdu?No snad bude vše ok.Děkuji
@rosalline Moc si mě potěšila a budu doufat,že to tak.je.
@rosalline to je krasny preci ;)
@rosalline To je super ne?
@lucifervlkova
@misickajerry holky, nejsem si jistá. Je to docela nízká hodnota.... a včera jsem měla pocit, že mi zeslábl test....až přijdu domů, udělám si ho.. a uvidí se, zda-li sílí, stagnuje nebo slábne...

@rosalline No tak nervy to jsou kazdopadne,mam to za sebou.Je to fakt psychicky narocny.Ja ale verim,ze to bude dobry.A Ty to mas uz na patek dopredu domluveny?