icon

7. den po KET, pozitivní test, ale špiním

dailik
18. pro 2017

Ahoj holky,muzete mi prosim poradit?Dnes jsem 7.den po ketu,beru estrofem,prednison a utrogestan.Vcera jsem dvakrat zkousela test a myslim,ze vysel pozitivni.Muzete mi prosim napsat,zda vidite druhou carku?🙂Ale vecer jsem asi z toho soku zacla lehce ruzove spinit.Dnes i trosku krve,ale bricho me porad boli stejne.Chodim porad curat a mam citliva prsa.Je to uz muj treti transfer.Mate nekdo zkusenost,ze se to i pres spineni udrzelo?Moc dekuju za odpovedi!!!

7. den po KET, pozitivní test, ale špiním7. den po KET, pozitivní test, ale špiním
dailik
autor
22. led 2018

@rosalline No tak nervy to jsou kazdopadne,mam to za sebou.Je to fakt psychicky narocny.Ja ale verim,ze to bude dobry.A Ty to mas uz na patek dopredu domluveny?

lucifervlkova
22. led 2018

@dailik To je úžasné já si tak moc přeju ať mám testy jako vy

dailik
autor
22. led 2018

@lucifervlkova No muzu Ti rict,ze to je jako sen,kdyz se tam objevi ta druha carka...Jeste ted tomu obcas nemuzu uverit.Tak hlavne aby bylo zitra vse ok.Mam z te kontroly strach.A uvidis,ze Ti to taky vyjde,moc Ti to preju.

rosalline
22. led 2018

@dailik a v který den, mně přijde, že sílí. to jsou mamatesty?

dailik
autor
22. led 2018

@rosalline Myslim,ze 9. a 10. den.Ale ten slabsi tam neni,vzteky jsem ho zahodila.Jsou to mamatesty a ten posledni nejaky obyc Pregnant 10.A ktery u Tebe myslis ze je slabsi?Me prave taky prijde,ze Ti sili nebo jsou minimalne stejne.

hribek
22. led 2018

@rosalline porovnavej idealne ob dva dny. Taky se mi nekter zdaly po sobe stejny nebo dokonce slabsi. Melo by to byt silnejsi kdyz porovnas ty obden. Ja na krvi vubec nebyla.

lucifervlkova
22. led 2018

@dailik To věřím.Musí to být úžasné.A přeju Ti ať je zítra vše ok.Budu držet pěsti.

dailik
autor
22. led 2018

@lucifervlkova Dekuju,jsi hodna.🙂

hribek
22. led 2018

@dailik drzim pesti a dej vedet!

rosalline
22. led 2018

@dailik taky ti na zítřek držím pěsti...

dailik
autor
22. led 2018

@hribek
@rosalline Dekuju moc za podporu,holky.Uz aby to bylo za mnou.Vubec nemuzu nervama spat...

rosalline
23. led 2018

@dailik v půl jedné v noci? Těším se na zprávičku

dailik
autor
23. led 2018

@rosalline Ja jsem byla vzhuru snad kazde dve hodiny,jsem jako prejeta...Ach jo.A uz jsem zase vzhuru.V kolik jdes dnes,hned rano?Myslim,ze i ta dnesni hodnota napovi,jestli odpovida danemu dni.Nedelala sis ted rano test?🙂

lucifervlkova
23. led 2018

@dailik
@rosalline Holky já měla taky děsnou noc.Celou noc mě strašně pichalo u srdce úplné křeče,do toho návaly horka a bolí mě chvílemi břicho jako před menzes.Mám hrozný strach,že to nevyjde.Měla sem pouze jedno embryo😔

dailik
autor
23. led 2018

@lucifervlkova Hlavne se takhle nestresuj.Tim nicemu nepomuzes.Naopak.Nehazej flintu do zita,vzdyt treba to ze aTe boli bricho muze znamenat,ze se tam neco deje a mimi se zahnizduje.Vim,ze to je hrozne tezky,byt v klidu,kdyz Ti na tom tak zalezi.Ale zkus se uklidnit a zamestnej se necim jinym.Jsi na neschopence?

lucifervlkova
23. led 2018

@dailik Ano sem.Mám totiž díky endomrse strašně bolesti a dělám těžkou práci.Děkuju za uklidnění.

dailik
autor
23. led 2018

@lucifervlkova Me pomahalo,ze jsem si lehla do postele a poustela jsem si ceske pohadky.Nebo treba nejaky hezky film.Na chvilku prijdes na jine myslenky.

lucifervlkova
23. led 2018

@dailik Děkuji za tip dnes vyzkouším

lucifervlkova
23. led 2018

@dailik A tobě držím pěsti

rosalline
23. led 2018

@dailik sedím tady. Je tu hafa lidí. taky se mnou cloumají nervíky

lucifervlkova
23. led 2018

@rosalline Držím pěsti

rosalline
23. led 2018

@lucifervlkova po Ket mi doktorka řekla, že můžu očekávat špinění i bolesti až křeče v bříše... patří to k tomu a jsou to spíš pozitivní známky, že se něco děje.

hribek
23. led 2018

@lucifervlkova
@rosalline
@dailik krece v brise vetsinou jsou pri roztahovani delohy. kdyz jsem cekala malou tak sme byli na koncerte Stinga v Praze a na konci kdyz hral ty nej pisnicky sem se svijela v krecich. Ale bylo vse v poradku.

lucifervlkova
23. led 2018

@hribek Opravdu?No snad bude vše ok.Děkuji

lucifervlkova
23. led 2018

@rosalline Moc si mě potěšila a budu doufat,že to tak.je.

dailik
autor
23. led 2018

@rosalline Tak dej pak urcite vedet!!Myslim na Tebe.

rosalline
23. led 2018

@dailik ...tak vím výsledky. Prostě zase z toho vím kulové. Hodnota 14 dní po KET je 324,2. :o/

misickajerry
23. led 2018

@rosalline to je krasny preci ;)

lucifervlkova
23. led 2018

@rosalline To je super ne?

rosalline
23. led 2018

@lucifervlkova
@misickajerry holky, nejsem si jistá. Je to docela nízká hodnota.... a včera jsem měla pocit, že mi zeslábl test....až přijdu domů, udělám si ho.. a uvidí se, zda-li sílí, stagnuje nebo slábne...

Strana