7. den po KET, pozitivní test, ale špiním
Ahoj holky,muzete mi prosim poradit?Dnes jsem 7.den po ketu,beru estrofem,prednison a utrogestan.Vcera jsem dvakrat zkousela test a myslim,ze vysel pozitivni.Muzete mi prosim napsat,zda vidite druhou carku?🙂Ale vecer jsem asi z toho soku zacla lehce ruzove spinit.Dnes i trosku krve,ale bricho me porad boli stejne.Chodim porad curat a mam citliva prsa.Je to uz muj treti transfer.Mate nekdo zkusenost,ze se to i pres spineni udrzelo?Moc dekuju za odpovedi!!!

@dailik 😍
@rosalline No nasi a soutozenci to vedi.I syn.Ale uz to asi pomalu zacnu rikat znamym.Mam k tomu porad respekt,ale uz tomu zacinam trochu vic verit🙂Jeste si preju,aby dobre dopadl prvotrim.screening.Pristi tyden uz mi asi budou brat kreva tak za 2-3tydny prvni velky utz na vvv.Vcera jsem nakonec byla u sve gyndarky,protoze do caru jsem nemela dilu jet,jak jsem nemocna.Tak mi i vcera nabrala krev na krevni skupinu,protilatky,atd.Takze do caru jedu v utery 30. a budu si asi domlouvat ten screening.
@rosalline Chytla jsem od syna v patek virozu.Mela jsem jeden den teplotu a mam hrozny kasel.Ale vcera jsem byla u obvodacky a prudusky mam ciste.Tak mam jen neco na kasel.Ale bolely me klouby a byla jsem jak prejeta.Dnes mi je uz konecne lip.Taky jsem loni otehotnela a v 8.tt konec.Tak uz jsem taky opatrnejsi.Ale verim,ze ted uz to dnas bude dobry.A u Tebe taky.Ja myslim,ze to v patek bude mnohem vic nez 800🙂
@dailik já si na kašel koupila kdysi jitrocelový sirup. Opravdu nelžu, zabral okamžitě. Můj drahý byl k tomu skeptický, pak kašlal ...a vypil mi zbytek láhve...o)))))) Teď k večeru mě píchá nárazově dost bolestivě vpravo, tak snad to k tomu patří. Dělala jsem si testík zase a přijde i silnější. Ne, mamatest, ale dr. maxe.....já ho sem dám, akorát ta první fotka, je taková světlá
@rosalline No to je parada!!Krasne sili a je fakt silna druha carka🙂👍Me pak rekl domtor,ze to krvaceni a ty kusy jsou asi z hematomu,ktery ale nevideli.Ze proste to krvaceni nesouviselo s tehotenstvim.To bylo moje velke stesti!!Tak ted uz ani nespinim a prdolka roste.Tak uz se to doufam v dobre obratilo🙂
Holky co vam pomáhá na nevolnost? Me uz ani ta kola nepomaha.take se musim nutit pit-a to jsem si rikala ze uz bude lepe.jak se vam daří? Omlouvam se ze moc neprispivam, ale bud je mi zle bebo prospim vetsinu dne
@hribek Držím pěsti ať je vše jak má být.
Cauky tak jsem 7+1 misto 7+5. Ale vse je ok srdicko bije. Dalsi kontrola 21.2.
@hribek Super zpráva
@rosalline To super.Už se těším,až tohle budu.moc zažít i ja.
@lucifervlkova kdy plánuješ testík?
@rosalline Včera sem si nakoupila a nejspíš v neděli.Poslední dny mě hrozně pálí žáha.
@lucifervlkova to budeš kolikátý den ? 10?

@rosalline Muj mimousek😊❤️