7. den po KET, pozitivní test, ale špiním
Ahoj holky,muzete mi prosim poradit?Dnes jsem 7.den po ketu,beru estrofem,prednison a utrogestan.Vcera jsem dvakrat zkousela test a myslim,ze vysel pozitivni.Muzete mi prosim napsat,zda vidite druhou carku?🙂Ale vecer jsem asi z toho soku zacla lehce ruzove spinit.Dnes i trosku krve,ale bricho me porad boli stejne.Chodim porad curat a mam citliva prsa.Je to uz muj treti transfer.Mate nekdo zkusenost,ze se to i pres spineni udrzelo?Moc dekuju za odpovedi!!!

@rosalline Devátý to už by mohlo jít vidět ne?
@pipinka Ahojky,me je taky porad spatne a moc toho nesnim.Hlacne odpoledne a vecer,ale dnes mi je spatne od rana a uz jsem zoufala.Taky nevim,co mam pit.Piju perlivou magnezku nebo vodu.A jim suche loupaky.Vetsinou snim s chuti obed a to je tak jediny poradny co snim.Dokonce jsem uz zhubla.Takze ja Ti moc neporadim,me je taky ze vseho spatne a porad mam pocit,ze doma neco smrdi a pritom nikdo nic neciti...Hold,jiny stav🙂
@lucifervlkova To uz by melo byt videt.
@dailik Tak v neděli risknu.Chtěla sem.už dnes,ale nebyla odvaha.Ještě sem si říkala,jestli nemám počkat do 2.2.jak du na krev.
@lucifervlkova ano, mělo by. Jaké sis koupila testy?
@rosalline Sou spolehlivé?
@lucifervlkova spolehlivé jsou, ale hrozně pomalu sílí, takže já jsem byla úplně hotová, že nesílí... s maxem jde krásně sledovat sílení. .....
@lucifervlkova Tak jestli vydrzis az na krev,tak jsi hvezda.To me by adi praskly n
@lucifervlkova promin,odeslalo se mi to driv...asi praskly nervy.Chtela jsem co nejdriv vedet,na cem jsem.
@dailik Nevydrzim asi😉To by sem se zbláznila.Nemůžu noci spát a budim se úplně spocena
@rosalline Opravdu?Jezisi to budou nervy
@dailik Když zkusím test teď bude to k něčemu?
@lucifervlkova No bojim se,ze by se nemuselo nic objevit.Ale ne protoze to nevyslo,ale aby byla koncentrovana moc.V tech dalsich dnech jsem teda delala testy i v noci ,treba po 3hodinach od curani,porad jsem totiz musela chodit na zachod.Takze nehrozilo,ze bych vydrzela spat celou noc a rano test delala z ranni moce🙂Ale mozna by se to ukazalo i ted.Jen bych nechtela,aby Te rozhodilo,kdyby se nic neukazalo.
@lucifervlkova A citis,ze mas nejake priznaky?Nebo neco jinak?
@dailik Opravdu mě to moc láká zkusit nevím,co mám dělat
@dailik necítím endomezriozu a bolesti takové,jako sem před mívala
@lucifervlkova Tak to zkus,ale rekno si,ze kdyz to nic neukaze,nemusi to byt prukazne.Ja uz jsem mela carku 6.den.
@lucifervlkova To vis,ze rano je to lepsi.

@hribek No tak krasa🙂Hlavne ze je vse v poradku🙂