7. den po KET, pozitivní test, ale špiním
Ahoj holky,muzete mi prosim poradit?Dnes jsem 7.den po ketu,beru estrofem,prednison a utrogestan.Vcera jsem dvakrat zkousela test a myslim,ze vysel pozitivni.Muzete mi prosim napsat,zda vidite druhou carku?🙂Ale vecer jsem asi z toho soku zacla lehce ruzove spinit.Dnes i trosku krve,ale bricho me porad boli stejne.Chodim porad curat a mam citliva prsa.Je to uz muj treti transfer.Mate nekdo zkusenost,ze se to i pres spineni udrzelo?Moc dekuju za odpovedi!!!

@dailik Hotovo teď čekám.Moc se bojím,ale nevidím to dobře
@dailik Zatím bílo vůbec nic😢
@lucifervlkova já si test dělám odpoledne/večer, ale snažím se nejít alespoň tři hodiny na záchod...
@rosalline Já sem dnes sedmý den a na testu zatím bohužel nic😔
@dailik Nic 😢
@lucifervlkova počkala jsi alespoň 5 min. On ten mamatest Seč opravdu vybarvuje hrozněpomalu
@rosalline Jo už ho pozoruji delší dobu a nic.Budu doufat,že je brzo
@lucifervlkova Neves hlavu,fakt muze byt brzo a hlavne je odpoledne.Tak zkus dalsi udelat treba v nedeli rano a uvidis.A jestli nemas bolesti,na jake jsi zvykla,tak to je nadejne.
@dailik Nějak to na mě padlo a musela sem to zkusit.V něděli nebo v pondělí ráno.Dřív už ne.Snad je opravdu brzo.Já před menzes mívám takové bolesti,že pořád jím prášky teď nee
@lucifervlkova To chapu.A znam to.Tak se tim ted netrap a zkusis to pozdeji.🙂Neboj,dobre to dopadne!
@dailik Doufám
@lucifervlkova jdi do toho asi opravdu v tu neděli, budeš míst jasno. Je mi líto, že teď kvůli testu si nasedla na vlnu nervů....😔
@rosalline Asi to nejspíš teď vydržím co nejdyl.Dnes je 26 den takže pokud by menzes nedorazila bude mi to jasnější.Určitě si koupím clearblue.V neděli to bude 9 den.
@lucifervlkova jsi statečná. Kéž by ti to vyšlo.
@rosalline Myslíš?Mám stavy,že by sem pořád jenom brečela.Hrozné.Moc děkuju za podporu
@lucifervlkova to úplně chápu, já si udělala první test 10 dní po Ket a to bylo i 6 dní po Ovitrelle a vyšla mi tahle extrémně slabá čárka, 10.den ráno. Bylo mi jasné, Že to je Ovitrelle.V prácinjsem se sesypala, musela se zavřít v kanclu a brečela jsem a brečela.. pak odpoledne si koupila jiný test a vyšel už lépe. Nechci ti dávat falešné naděje, ale přeji to z celého srdce, aby se to zvrátilo jak u mě.
@lucifervlkova Nebud smutna,jeste neni nic ztraceno.U kazdeho to hcg stoupa jinak a ma jinou hodnotu.Moc Ti preju,aby ses radovala s nama!
@lucifervlkova neves hlavu,u každé se to ukazuje jinak.ver tomu ze je opravdu brzo a hlavne bud v klidu
@rosalline
@dailik
@pipinka Holky moc děkuju za podporu.Já pevně věřím,že to bylo brzo.Další test udělám v pondělí a hlavně ráno.Myslela sem,že u výsledku zkolabuju jak se nic neukázalo,ale je brzo.Můžu i říct,že mě kromě tlačeni žaludku,pálení žáhy,návalu horka nic nebolí.Neříkám břicho jo tak lehce,ale nic strašného to není,tak bufu doufat.
@lucifervlkova Ahojky,tak jak se mas?A co testik?
@dailik Ahoj děkuju za zeptani.Testik sem si raději ještě neudělala.Udělám až ve čtvrtek ráno a v pátek du na krev.Dnes mě od rána bolí divně břicho,tak se opravdu bojím.Akorát si pořád říkám,jestli může dorazit menzes při takové dávce utrogestanu?Beru 2-2-2.Po IUI sem bravala 1-0-1 max 2-0-2 a vždy menzes došla.
Holky teď sem se dočetla,že pokud se menzes po Ket nedostaví do 8 dnů je to na dobré cestě.Myslíte,že je to opravdu tak?
@lucifervlkova Moje zkusenost je,ze jsem to vudycky dostala mezi 4-8dnem.Takze na tom neco byt muze.Ale myslim,ze to tak asi neni vzdy.Ze jsou holky,ktere jdou na krev,nemaji menzes a teprve se dozvi,ze to nevyslo...Ale tim Te nechci znepokojovat.Za par dnu uz budes vedet,jak na tom jsi🙂
@lucifervlkova Moc se Ti nedivim,ze se Ti do tech testu nechce.Taky jsem mela strach,jak to dopadne,ale nikdy jsem to dlouho nevydrzela.
@dailik Test risknu ve čtvrtek ráno.Ve středu má syn závěrečné plavání tak nechci kdyby náhodou se to nepovedlo ať nejsem zklamaná.Chci si to užít.Tak proto ve čtvrtek.Akorát pořád čtu,že mamatest obsahuje málo barviva,tak testy špatně ukazují.Nevím mám ho poprvé.Vždy sem měla z Benu
@dailik Já pokud sem byla na iui tak sem to při utrogestanu vždy chytla
Ahoj,holky dnes sem 10 den Ket a od rána průjem a bolení břicha jako při menzes.Včera večer mi bylo strašně špatně od žaludku,ale přešlo to.Stalo se to některé z vás?
@lucifervlkova ja to mela cca dva dny takhle, strasne bolelo bricho, prujem, nevolnost... po tech dvou dnech se mi zas udelalo relativne ok.

@lucifervlkova Ty obrazky testu,co se porad zobrazujou nahore v tehle diskuzi jsou prave ze 7.dne.