7. den po KET, pozitivní test, ale špiním
Ahoj holky,muzete mi prosim poradit?Dnes jsem 7.den po ketu,beru estrofem,prednison a utrogestan.Vcera jsem dvakrat zkousela test a myslim,ze vysel pozitivni.Muzete mi prosim napsat,zda vidite druhou carku?🙂Ale vecer jsem asi z toho soku zacla lehce ruzove spinit.Dnes i trosku krve,ale bricho me porad boli stejne.Chodim porad curat a mam citliva prsa.Je to uz muj treti transfer.Mate nekdo zkusenost,ze se to i pres spineni udrzelo?Moc dekuju za odpovedi!!!
@pipinka Pětkrát?Jejda to je síla.Kdyby sem měla v záloze embyjka,tak by to bylo super,ale musím celý proces podstoupit znovu.
@lucifervlkova j to znám. také nám zbylo jen jedno ze 64 vajíček. zatím se drží statečně tak mu věřím ať to zvládne . nechtěla bych to vše podstupovat znovu, injekce, odběr, pobyt v nemocnici kvůli ohss, bléé.
@lucifervlkova to me moc mrzi drz se❤️
@pipinka Spíš de i o ty peníze.Není to levná záležitost.To ostatní přežiju.Hlavně ať je mimco.
Tobě držím pěsti ať je vše v pořádku.
@lucifervlkova no o tom mi povídej, kolik jste tam nechali jestli můžu vědět? my 65tis.moc děkuji
@pipinka My za ten první 16tis.léky+19tis. ivf.Strašné částky.
@lucifervlkova Ach jo,to me hrozne moc mrzi,opravdu...Verila jsem,ze to dopadlo...Tak hodne sil a drz se!!!
@dailik Děkuju a tobě přeji hodně štěstí
Ahoj holky,tak jak se vam dari?😊Me uz pomalu opousti nevolnosti a zacinam mit zravou😁Jinak kontrolu mam jeste daleko,ale snad je vse ok.
@dailik
@pipinka fakt? No tak to sem rada ze nejsem sama. Sem si rikala ze to prece neni mozny ze je to moc brzo... no tak snad je to ono a sem klidnejsi. Ja mam podle ma byt 9+2 podle utz sem 8+4.
V patek jdu pro prasky tak se zkusim zeptat dr jestli mi neudela utz abych vedela ze je vse ok. Jinak mam kontrou az 21.2.
@hribek
@dailik určitě dám vědět. můj mudr se zajímal co je možné udělat za vyšetření ještě mimo genetiky a bylo mu doporučeno: Odběr plodové vody, dále odběr krve které neproplácí pojištovna, což je dalších 20tis a dále normální screening. prý se mám rozmyslet jaké vyšetření budu chtít. ptala jsem se ho co mi doporučí a on že stačí screening když už geneticky je mimčo vyšetřené.nevidím důvod proč bych musela jít na nějaké odběry když víme že mimi je v pořádku a hlavně geneticky yšetřené. A abych někde dávala dalších 20 tis- si myslí že krademe nebo co?
@hribek
@pipinka Tak to je fakt narez,jako kdyby to ivf bylo malo penez...Ja jdu jen na normalni screening a pokud bude nejaky horsi vysledek,tak jsem rozhodnuta si nechat udelat odber krve a nejak z DNA se urcuji vvv.Nevim,jak se to jmenuje,ale stoji to kolem 10-12tisic.Ja jsem na plodovce byla se synem a uz nikdy vic!!!Zadne invazivni reseni nehodlam podstoupit.
@pipinka Nádhera😍
@lucifervlkova to ano je neuvěřitelné jak prcek za 3 týdny vyrostl
@pipinka Ono je spíš neuvěřitelné,jak to vlastně vzniká😉.Je fajn,že roste.Je mu tam dobře😍
@lucifervlkova to s tebou naprosto souhlasím.už teď ho miluju

@lucifervlkova vím že se ted cítíš hrozně,ale věř že bude lépe.Prožila jsem si tohle 5x tak vím jaké to je