icon

7. den po KET, pozitivní test, ale špiním

dailik
18. pro 2017

Ahoj holky,muzete mi prosim poradit?Dnes jsem 7.den po ketu,beru estrofem,prednison a utrogestan.Vcera jsem dvakrat zkousela test a myslim,ze vysel pozitivni.Muzete mi prosim napsat,zda vidite druhou carku?🙂Ale vecer jsem asi z toho soku zacla lehce ruzove spinit.Dnes i trosku krve,ale bricho me porad boli stejne.Chodim porad curat a mam citliva prsa.Je to uz muj treti transfer.Mate nekdo zkusenost,ze se to i pres spineni udrzelo?Moc dekuju za odpovedi!!!

pipinka
2. únor 2018

@lucifervlkova vím že se ted cítíš hrozně,ale věř že bude lépe.Prožila jsem si tohle 5x tak vím jaké to je

lucifervlkova
2. únor 2018

@pipinka Pětkrát?Jejda to je síla.Kdyby sem měla v záloze embyjka,tak by to bylo super,ale musím celý proces podstoupit znovu.

pipinka
2. únor 2018

@lucifervlkova j to znám. také nám zbylo jen jedno ze 64 vajíček. zatím se drží statečně tak mu věřím ať to zvládne . nechtěla bych to vše podstupovat znovu, injekce, odběr, pobyt v nemocnici kvůli ohss, bléé.

hribek
2. únor 2018

@lucifervlkova to me moc mrzi drz se❤️

lucifervlkova
2. únor 2018

@pipinka Spíš de i o ty peníze.Není to levná záležitost.To ostatní přežiju.Hlavně ať je mimco.
Tobě držím pěsti ať je vše v pořádku.

pipinka
2. únor 2018

@lucifervlkova no o tom mi povídej, kolik jste tam nechali jestli můžu vědět? my 65tis.moc děkuji

lucifervlkova
2. únor 2018

@pipinka My za ten první 16tis.léky+19tis. ivf.Strašné částky.

dailik
autor
2. únor 2018

@lucifervlkova Ach jo,to me hrozne moc mrzi,opravdu...Verila jsem,ze to dopadlo...Tak hodne sil a drz se!!!

lucifervlkova
2. únor 2018

@dailik Děkuju a tobě přeji hodně štěstí

dailik
autor
5. únor 2018

Ahoj holky,tak jak se vam dari?😊Me uz pomalu opousti nevolnosti a zacinam mit zravou😁Jinak kontrolu mam jeste daleko,ale snad je vse ok.

pipinka
5. únor 2018

@dailik ahojky,u me vse ok.zitra jdu na kontrolu.nevolnosti uz jsem vychytala.jinak jsme vcera koupili angelsound a poslouchame.na kontrolu jdu zitra tak jsme moc zvedavi

dailik
autor
5. únor 2018

@pipinka Tak to jsem rada🙂A jake to je ten angelsound?Vubec jsem nevedela,ze to existuje,tak jsem na to ted koukala na netu.Je to fakt slyset s je to spolehlive?

pipinka
5. únor 2018

@dailik nevím jestli to je spolehlivé ale srdíčko jsem včera i dnes slyšela. mám ho z druhé ruky a je to bomba když to srdíčko slyšíš

hribek
5. únor 2018

@pipinka
@dailik holky stava se vam taky ze citite v brise takovy lehky vlny?si rikam ze je to podobny pohybum mimina ale prijde mi divny ze bych to citila na prelomu 9-10tt. Tak max citim treba zarazene ...😄😄😄

hribek
5. únor 2018

@pipinka
@dailik a angelsounds se bojim pustit mam ho u kamosky radeji minule mi to vzdy naznacilo ze je neco spatne. Pac srdicko slyset nebylo

pipinka
5. únor 2018

@hribek jj také to občas cítím 🙂 ohledně angelsound také jsem se bála,ale nedalo mi to. je fakt že jsem se pár hodin odhodlávala jestli poslechnout nebo ne

dailik
autor
5. únor 2018

@hribek Ja jsem dneska taky rano citila pohyby.Teda bylo to uplne jako pohyby a zrovna jsem to rikala pritelovi.Taky mi to prijde brzy,ale zitra uz zacinam 12.tyden a segra cizila u druheho ve 14.

hribek
5. únor 2018

@dailik
@pipinka fakt? No tak to sem rada ze nejsem sama. Sem si rikala ze to prece neni mozny ze je to moc brzo... no tak snad je to ono a sem klidnejsi. Ja mam podle ma byt 9+2 podle utz sem 8+4.
V patek jdu pro prasky tak se zkusim zeptat dr jestli mi neudela utz abych vedela ze je vse ok. Jinak mam kontrou az 21.2.

pipinka
5. únor 2018

@hribek
@hribek popravdě mě to poprvé vylekalo, že jsem se lekla co se děje. já jdu na utz zítra ráno. půjdu hned na 7, mám být na lačno a pak bych to už nedala

hribek
5. únor 2018

@pipinka tak pak napis co mimco 🙂

dailik
autor
5. únor 2018

@pipinka
@hribek Tak to vam docela tu kontrolu zavidim.Ja jdu 20.ke sve dr. a 27.2. mam jit na screening do caru.Mam strach,aby to bylo vse ok.Docela Ti pipinko zavidim,ze mas uz genetiku vysetrenou...Tak dej zitra vedet🙂

pipinka
5. únor 2018

@hribek
@dailik určitě dám vědět. můj mudr se zajímal co je možné udělat za vyšetření ještě mimo genetiky a bylo mu doporučeno: Odběr plodové vody, dále odběr krve které neproplácí pojištovna, což je dalších 20tis a dále normální screening. prý se mám rozmyslet jaké vyšetření budu chtít. ptala jsem se ho co mi doporučí a on že stačí screening když už geneticky je mimčo vyšetřené.nevidím důvod proč bych musela jít na nějaké odběry když víme že mimi je v pořádku a hlavně geneticky yšetřené. A abych někde dávala dalších 20 tis- si myslí že krademe nebo co?

hribek
5. únor 2018

@pipinka jj taky sem se ptala jestli je potreba odber plodovky nebo to vysetreni z krve drahy. Ale geneticka mi rekla ze je to zbytecny. Embryo proslo pgs bez problemua je zdravy tak by to bylo zbytecny

pipinka
5. únor 2018

@hribek přesně, mě můj gynekolog řekl že pokud chceme vyhodit dalších 20tisíc tak že je to na nás

dailik
autor
5. únor 2018

@hribek
@pipinka Tak to je fakt narez,jako kdyby to ivf bylo malo penez...Ja jdu jen na normalni screening a pokud bude nejaky horsi vysledek,tak jsem rozhodnuta si nechat udelat odber krve a nejak z DNA se urcuji vvv.Nevim,jak se to jmenuje,ale stoji to kolem 10-12tisic.Ja jsem na plodovce byla se synem a uz nikdy vic!!!Zadne invazivni reseni nehodlam podstoupit.

pipinka
6. únor 2018

Hlasim se.od doktora.vse v poradku,mame 4cm a krasne nam tluce srdicko.i nozickama kopeme.dalsi kontrola 19.2-screening

lucifervlkova
6. únor 2018

@pipinka Nádhera😍

pipinka
6. únor 2018

@lucifervlkova to ano je neuvěřitelné jak prcek za 3 týdny vyrostl

lucifervlkova
6. únor 2018

@pipinka Ono je spíš neuvěřitelné,jak to vlastně vzniká😉.Je fajn,že roste.Je mu tam dobře😍

pipinka
6. únor 2018

@lucifervlkova to s tebou naprosto souhlasím.už teď ho miluju

Strana