7. den po KET, pozitivní test, ale špiním
Ahoj holky,muzete mi prosim poradit?Dnes jsem 7.den po ketu,beru estrofem,prednison a utrogestan.Vcera jsem dvakrat zkousela test a myslim,ze vysel pozitivni.Muzete mi prosim napsat,zda vidite druhou carku?🙂Ale vecer jsem asi z toho soku zacla lehce ruzove spinit.Dnes i trosku krve,ale bricho me porad boli stejne.Chodim porad curat a mam citliva prsa.Je to uz muj treti transfer.Mate nekdo zkusenost,ze se to i pres spineni udrzelo?Moc dekuju za odpovedi!!!

@lucifervlkova Ahojda,jak se citis?A uz nejak planujes,co dal?
Ahoj holky, stáhla jsem se na chvilku do ústraní, protože to špinění od středy mě dost vyděsilo a už jsem všrchno zabalila. Dnes jsem byla na utz a srdíčko bylo a bilo jako ďas. Dle výpočtů bych měla být 6+5 , ale dle utz jsme 6+1. I když vím , že ještě není vyhráno, tak dnes je vše zalité sluncem 👶❤️🌞
@dailik ahoj děkuju za zeptani.Dnes sem byla v caru a musím znovu na odběr krve během menzes a chlap na spermoigram a pak se podle výsledků rozhodne jak dál.Sem z toho pořád moc špatná😢.Za jak dlouho po ket pokud si neměla prvni přišla menzes?A byla jako jindy?Mám ji slabou a 2-4.den mám jít na krev,tak čekám,jestli se rozjede
@lucifervlkova Ja jsem vzdycky zacala krvacet tak 8.den po transferu a byla celkem normalne silna.Vetsinou prvni den jen tak dlabe a od druheho dne normalni krvaceni.
@lucifervlkova četla jsem, že ti to nedopadlo ...:(. Chápu naprosto, že ti je hrozně. Vím, jak ve mě byla a je stále rozstřesená dušička. Budiž ti útěchou, že jsi mladá a ta naděje , že se povede, je obrovská
@dailik Děkuju pořád čekám a ne a ne se rozjet
@rosalline Děkuju,ale začínám se bát víc a víc😢Teď budu čekat na výsledky krve a podle toho se rozhodne.
@lucifervlkova čeho se bojíš?
@lucifervlkova něčeho konkrétního nebo že to nevyjde?
@rosalline Že se mi ivf nikdy nepovede
@lucifervlkova tohle bylo kolikáté? Povede se!!! Kolikáté Ivf to u tebe bylo?
@rosalline první měla sem poze jedno emryjko
@rosalline teď musím na krev a tam se rozhodne,co dál

@pipinka 😍