icon

7. den po KET, pozitivní test, ale špiním

dailik
18. pro 2017

Ahoj holky,muzete mi prosim poradit?Dnes jsem 7.den po ketu,beru estrofem,prednison a utrogestan.Vcera jsem dvakrat zkousela test a myslim,ze vysel pozitivni.Muzete mi prosim napsat,zda vidite druhou carku?🙂Ale vecer jsem asi z toho soku zacla lehce ruzove spinit.Dnes i trosku krve,ale bricho me porad boli stejne.Chodim porad curat a mam citliva prsa.Je to uz muj treti transfer.Mate nekdo zkusenost,ze se to i pres spineni udrzelo?Moc dekuju za odpovedi!!!

7. den po KET, pozitivní test, ale špiním7. den po KET, pozitivní test, ale špiním
lucifervlkova
6. únor 2018

@pipinka 😍

dailik
autor
6. únor 2018

@pipinka Ahoj,tak to je nadhera!!!Jsem moc rada,ze jste ok🙂Ja mam kontrolu za 14dni a za 3tydny screening.

dailik
autor
6. únor 2018

@lucifervlkova Ahojda,jak se citis?A uz nejak planujes,co dal?

rosalline
6. únor 2018

Ahoj holky, stáhla jsem se na chvilku do ústraní, protože to špinění od středy mě dost vyděsilo a už jsem všrchno zabalila. Dnes jsem byla na utz a srdíčko bylo a bilo jako ďas. Dle výpočtů bych měla být 6+5 , ale dle utz jsme 6+1. I když vím , že ještě není vyhráno, tak dnes je vše zalité sluncem 👶❤️🌞

rosalline
6. únor 2018
lucifervlkova
6. únor 2018

@dailik ahoj děkuju za zeptani.Dnes sem byla v caru a musím znovu na odběr krve během menzes a chlap na spermoigram a pak se podle výsledků rozhodne jak dál.Sem z toho pořád moc špatná😢.Za jak dlouho po ket pokud si neměla prvni přišla menzes?A byla jako jindy?Mám ji slabou a 2-4.den mám jít na krev,tak čekám,jestli se rozjede

dailik
autor
6. únor 2018

@rosalline No tak vidis,moc gratuluji!🙂Bala jsem se,co s Tebou je,ze vubec nepises.

pipinka
6. únor 2018

@dailik my máme screening 19.2 v 10h
@rosalline moc držím palečky, určitě bude vše dobré.

dailik
autor
6. únor 2018

@lucifervlkova Ja jsem vzdycky zacala krvacet tak 8.den po transferu a byla celkem normalne silna.Vetsinou prvni den jen tak dlabe a od druheho dne normalni krvaceni.

dailik
autor
6. únor 2018

@pipinka Koukala jsem,ze na obrazku mas posunuty den porodu,vid?A jsi presne jako ja 11+0🙂Ja jsem mela jit na screening 20.2.,ale doktor ma dovolenou,tak jdu o tyden dele.Nabizeli mi,ze pujdu k nekomu jinemu,ale to jsem nechtela.

pipinka
6. únor 2018

@dailik ano mám posunutý termín porodu.jo to chápu, také bych k jinému nešla. Tak to je paráda že jsme stejně, nedávali nám i to embryjko ve stejný den? Nebo se pletu?

rosalline
6. únor 2018

@dailik
@pipinka díky holky, před chvílí zase špinění a tentokrát červené. Už jsem zase na šlupky. Ať už to přestane ! Jsem z toho vždycky úplně vyřízená a bojím se... jinak vy už za chvilku budete mít první trimestr za sebou.. to bude úleva, že ano?

pipinka
6. únor 2018

@rosalline za mne to bude určitě úleva ale beru to tak že stát se může cokoli. Bereš utrogestan a ascorutin? mě to na špinění zabíralo. Pokud špiníš krví, neváhala bych a jela bych na pohotovost a kor kdyby to byla jasně červená krev

rosalline
6. únor 2018

@lucifervlkova četla jsem, že ti to nedopadlo ...:(. Chápu naprosto, že ti je hrozně. Vím, jak ve mě byla a je stále rozstřesená dušička. Budiž ti útěchou, že jsi mladá a ta naděje , že se povede, je obrovská

lucifervlkova
6. únor 2018

@dailik Děkuju pořád čekám a ne a ne se rozjet

lucifervlkova
6. únor 2018

@rosalline Děkuju,ale začínám se bát víc a víc😢Teď budu čekat na výsledky krve a podle toho se rozhodne.

rosalline
6. únor 2018

@pipinka ano, beru. Nechci vyšilovat... doktorka mě upozornila, že při vyšším tlaku praskají cévky... mám to většinou, když se snažím jít na velkou ... Ach jo.., celý den klid a štěstí a vždycky večer mě to položí

rosalline
6. únor 2018

@lucifervlkova čeho se bojíš?

rosalline
6. únor 2018

@lucifervlkova něčeho konkrétního nebo že to nevyjde?

dailik
autor
6. únor 2018

@rosalline Vim,jaky to je...Ja to mam za sebou.Spinila a chvilema krvacela jsem 4tydny!!Desny.Ted uz je to nastesti v pohode.Neboj se,urcite to dobre dopadne...Hlavne,ze je mimi ok a neni tam nic spatneho.Ani hematom nevidela?

pipinka
6. únor 2018

@rosalline hlavně bud klidu, hodně odpočívej a hlavně žádný stres.Vím že se mi to lehce říká,ale když se stresuješ, stresuješ vás oba Určitě bude vše pořádku

dailik
autor
6. únor 2018

@pipinka Ja mela ket 11.12.,uz se tesim az vysadim leky,budu ve 2.trimestru a budu mit v poradku screening.Ale stejne se clovek boji cele tehotenstvi.

@rosalline No musim rict,ze se mi dost ulevi🙂

rosalline
6. únor 2018

@dailik ne, právě neviděla vůbec nic. Je to s tím tlakem...jí nabídlo vysvětlení. Naprosto rozumím, jak ti bylo a zároveň malým můj obdiv, jak jsi to s nadhledem zvládala...

pipinka
6. únor 2018

@dailik to máš pravdu, taky se těším až vysadím všechny ty léky.Je fakt že člověk se bojí pořád ale s tím nic neuděláme bohužel

rosalline
6. únor 2018

@pipinka díky. Co jsem přišla, tak odpočívám... byla jsem dost unavená... snad to prcek zvládne, pořád ho přemlouvám

lucifervlkova
6. únor 2018

@rosalline Že se mi ivf nikdy nepovede

rosalline
6. únor 2018

@lucifervlkova tohle bylo kolikáté? Povede se!!! Kolikáté Ivf to u tebe bylo?

hribek
6. únor 2018

@pipinka tak to je skvely!!!

lucifervlkova
6. únor 2018

@rosalline první měla sem poze jedno emryjko

lucifervlkova
6. únor 2018

@rosalline teď musím na krev a tam se rozhodne,co dál

Strana