7. den po KET, pozitivní test, ale špiním
Ahoj holky,muzete mi prosim poradit?Dnes jsem 7.den po ketu,beru estrofem,prednison a utrogestan.Vcera jsem dvakrat zkousela test a myslim,ze vysel pozitivni.Muzete mi prosim napsat,zda vidite druhou carku?🙂Ale vecer jsem asi z toho soku zacla lehce ruzove spinit.Dnes i trosku krve,ale bricho me porad boli stejne.Chodim porad curat a mam citliva prsa.Je to uz muj treti transfer.Mate nekdo zkusenost,ze se to i pres spineni udrzelo?Moc dekuju za odpovedi!!!

@rosalline Týden?Teď si nejsem jistá.Max 10 dní
@rosalline Měla sem gonal,menopur
@lucifervlkova a odběr celkem kolik oocytů? A jaké máš amh?
@rosalline celkem pět a zbylo jedno.To mi právě neřekli.Ten nový doktor,co mě teď převzal tak tvrdí,že to mám na hranici proto mi musí vzít krev znovu.AHM je co vlastně?😊
@rosalline oocytu bylo na pravo 10 a na levo tři
@lucifervlkova to amh určuje, jakou máš zásobu vajíček . Čím nižší tím méně. Nad 3 už můžou být polycystické vaječníky.
@lucifervlkova já třeba měla přes 3. Oocytů mi odebrali 17, ale taky pouze jedno embryjko mi prošlo genetikou. To zase kvůli věku.
Holky,co ste po neúspěšném ketu stalo se vám,že ste měly menzes úplně slabou?Mám jít v pátek čtvrtý den menzes na krev a bojím se,že to může ovlivnit výsledky.
@pipinka Ahojda,tak co u Tebe noveho?Ja uz zacinam byt nervozni,ze je to 14dnu,co jsem mimiska nevidela.Tak doufam,ze bude pristi tyden vse ok.A screening az za 14dni!!Ach jo,to je doba.Jinak me ted dost pobolivaji upony jakoby od kycli do bricha.Tak asi jak se to vse roztahuje.
@dailik ahojky, u nás vše v pořádku.Cítím jak se mi roztahuje děloha, nafukuje břicho.je to síla. Budu muset vyrazit na nákupy jelikož tepláky na doma mi jsou hodně těsný . Asi pořídím legíny-sice je nemám ráda ale co se dá dělat.Já každý den prcka poslouchám, srdíčko tluče tak jsem v klidu. Screening mám v pondělí tak se těším.určitě bude vše ok, neboj se
@pipinka dekuju celkem dobre. Sem tam je mi jeste blbe. Kdyz se nenajim nebo se najim moc. V patek jsem si byla pro prasky a dr mi udelal utz. Pry vse odpovida. Prcek si tam skakal. Nemeril ale pry odpovida tydnu. Ve stredu za tyden jdu na kontrolu tak snad bude vse v pohode. Screening pak 6.3.
@dailik ahoooj, holka, čím jsem prošla no hrůza. Vlastně je to už 14.den, když jsem začala špinit. Minulý čtvrtek jsem odpoledne červeně zakrvácela ....tak jsem druhý den prozváněla svého doktora na mobil, protože pátek má nějaký operační den a nebral mi to ...........v pátek odpoledne ...úplně rudá krev.....nebylo to intenzivní krvácení , ale bylo toho dost...............tak jsem večer volala do benešova na pohotovost, co mám dělat : paní, medikaci máte, my vám nepomůžeme, až z vás vypadne nějaký kus nebo začnete hodně krvácet, tak přijeďte, ale ráno a na lačno a uvidíme, jestli vám provedeme kyretáž.....a jestli chcete slyšet nějaký rozsudek (uchychtnutí), tak přijeďte taky ráno a na lačno...abychom když tak mohli provést ten zákrok.............takže to jsem se zhroutila................a druhý den v sobotu volala do centra, kde byl záznamník s telefonním číslem. Vzala to moje doktorka , která mi obratem na sms poslala recept na agolutin a vzhledem k tomu, že mě nemohla přijmout, protože byla mimo město...mě pozvala, ačkoli už mě předala k mému gynekologovi, v pondělí na utz. Tam bylo vše v pořádku, mimísek vyrostl, srdíčko tlouklo....zdroj mého krvácení pravděpodobně nízko položená placenta..... agolutin píchám dál, a včera bylo špinění zatím nejméně za celých těch 14 dní.....Měla bych být v 8.týdnu
@rosalline teda ty sis toho prožila, to je mi líto. Hlavně že je prcek pořádku. Upřímně nechápu to chování některých doktorů. Tohle mě vždycky namíchne . drž se kočko, moc držím palce. já žeru jak to prase a váhu mám stejnou díky bohu. ale poslední dobou mám šílenou chuť na jídlo s česnekem- bych se ujedla česneku
@pipinka Me uz prave taky dost vylezlo bricho,uz to na me lidi poznavaji.Taky prsa mam,ze bych mohla jit kojit medvedy😂Obleceni uz nosim jen tehu,uz neobleknu ani pyzamo ani teplaky.A dost me taky boli bricho.Jenom s jidlem porad bojuji.Skoro nemuzu jist,mam dost nechutenstvi.Na nic nemam chut a hrozne dlouho vybiram,co snim.Jo a co leky,uz vysazujes?Ja ode dneska snizuju estrofem,3,2,1 a pak zacnu utrogestan.Taky co den,to jednu tabletu.A prednison uz neberu.Jak to rekli Tobe?

@lucifervlkova a jak dlouho jsi stimulovala před odběrem?