7. den po KET, pozitivní test, ale špiním
Ahoj holky,muzete mi prosim poradit?Dnes jsem 7.den po ketu,beru estrofem,prednison a utrogestan.Vcera jsem dvakrat zkousela test a myslim,ze vysel pozitivni.Muzete mi prosim napsat,zda vidite druhou carku?🙂Ale vecer jsem asi z toho soku zacla lehce ruzove spinit.Dnes i trosku krve,ale bricho me porad boli stejne.Chodim porad curat a mam citliva prsa.Je to uz muj treti transfer.Mate nekdo zkusenost,ze se to i pres spineni udrzelo?Moc dekuju za odpovedi!!!

@rosalline kdyz si vyplnis datum porodu ve svym blogu tak te to automaticky presune do zari 2018 🙂 pak koukam sem https://www.modrykonik.cz/forum/2018-zari-rijen/nektera-co-ma-termin-zari-rijen-2018-2/ ale moc se toho tam nenakecalo 🙂
pomóc, ráno hledám tepláky který mi budou v pase a nejsou mi ani jedny, vytáhla jsem legíny a zítra musím koupit další-mám jen jedny.zítra kontrola na hematologii-to zas bude)sedět mezi babkami a čuchat ty jejich parfémy).dnes od rána mě divně bolí břicho jak se mi to vše roztahuje.jinak dnes jsem 12+1 a jak jste na tom holky vy?našla jsem favorita-co na něj říkáte?
@pipinka A proc chodis na hematologii?Ja jsem dnes taky 12+1🙂A teplaky uz mi taky nejaou.Ani pyzamove kalhoty.Uz pomalu vysazuju leky,estrofem uz od zitra neberu a utros jeste par dnu.Jen doufam,ze se nic nestane.Mam z toho takovy divny pocit,ze to najednou nebudu nicim podporovat.Ale snad uz to neni potreba a vse vyzivi placenta.
@dailik jsem trombofilik tak musím každý měsíc na kontrolu na hematologii.já zatím beru ještě vše a popravdě se toho taky děsím až vše vysadím. Spíš mě děsí ty bolesti jako na ms-to se vždycky leknu.teď scháním fleesoovou vestu aby mi nebylo vidět bříško,ale u nás ji nemají. asi budu muset k větnamcům nebo nevím. na víkend mají u nás být manžela děti a ti to ještě neví-tak doufám, že to ještě utajím.neboj bude to dobrý uvidíš. mohu se zeptat odkud jsi?
@pipinka No popravde vubec.To vis,dalsi dedic...To je asi hlavni problem.Taky ma pritel pohybove problemy a ma nekolikrat tydne rehabilitace,tak maji strach,abych nahodou tatinka nezanedbavala!Pry jsme meli pockat,atd.No to je tak si sednout na kafe a pokecat🙂Tak Ti preju,aby to deti prijali lip.
@dailik tak to mě mrzí . Ti už jsou asi starší že? manželovým dětem je 11 a 8 a jsou to moje zlatíčka,ale ale stejně mám z toho strach.Ale zas na druhou stranu nemají vám do toho co kecat. y jste se rozhodli a buď se s tím smíří nebo ne, s tím se nedá nic dělat.držím palec ať se to zlepší
@hribek
@dailik holky genetika nezklamala, je to opravdu kluk. Máme 7cm a je to pohodář a ďáblík zároveň. Dělal psí kusy při vyšetření. Děsí mě ta omotaná pupeční šňůra ale věřím mu, dle utz jsme dnes 13+1. léky vysazuji, večer už brát nemám .U vás to bude v pořádku a doporučuji vzít s sebou partnera je to nádhera-já ho bohužel s sebou neměla , protože má angínu ale všechny fotečky mám na dvd tak jsem mu je hned pustila
Ahoj holky,tak si predstavte,ze jsem dnes byla na kontrole a vsechno skoncilo...Miminku prestalo bit srdicko.Muselo se to stat pred par dny,protoze ultrazvuk ukazoval 13.tyden.Takze zitra musim na zakrok.Jsem z toho totalne na dne.A dneska bych zacinala 2.trimestr...Chapete to???
@hribek Dekuju,jsi hodna.Vzpomnela jsem si na Tebe,jak jsi psala,zes nedosla nikdy az ke screeningu.Hrozne me to boli a nevim,jak to bude dal.Prestavam verit,ze nekdy mimco donosim.Nevis nahodou,jestli se da udelat to geneticke vysetreni u zmrazenych a znovu rozmrazenych embryi?Jako pred ketem?Nebo pokud bych chtela tu genetiku udelat,tak musim znovu na stimulaci a odber vajicek a nova embrya?
@dailik Moc mě to mrzí😢a držím pěsti ať je vše ok👊
Holky,dekuju moc.Jste moje opora.Hlavne budte v poradku,at vidim,ze to jde az do konce...Moc me to mrzi a zatim nevim,proc se to stalo.Uvidime podle te genetiky,co budou vysetrovat.Taky to byla moje nocni mura...Zatim si nedovedu predstavit,jestli do toho jeste pujdu.
Uz jsem se radovala,ze mam ty nejhorsi tri mesice za sebou.A uplne tesne pred branami 2.trimestru tohle.Ach jo.
@rosalline Je to hrozny.Kdyby vedeli,co nas to stoji energie a sil a jake to jsou nervy,tak nikdy nemuzou byt proti.Neboj,urcite budes v poradku.Ja uz jsem to prave zacla rikat znamym,protoze uz mam dost bricho a je to na me poznat.Kdyz se na sebe kouknu do zrcadla,tak porad brecim.Asi mi to porad uplne nedochazi a hladim si bricho .Mluvim k miminku,ikdyz uz me neslysi...Je to fakt psycho.
@dailik to ti nereknu. Myslim ze tu genetiku jde delat jen z embryi pred zmrazenim. Ceka se na to 30dni. Pokud pujdete do stimulace znovu urcite bych doporucila. My meli jedno ok a u druhyho byla mozaika takze jsem byla u geneticky na konzultaci kde mi rekla co a jak.
Je to tezky dojit takhle daleko a pak uslyset tu strasnou vetu. Pokazdy se toho na utz desim. Vim ze je to tedka tezky. Pomuze se hodne vyplakat, a na nejakou dobu se zamerit na neco jinyho. Dovolena prace nebo cokoli co te privede nemyslet na to. Casem to pak preboli. Klidne pis jsme tu pro tebe❤️❤️❤️
@hribek Prosim Te,za jak dlouho po zakroku jsi sla do noveho ketu?Bojim se,jak to bude dneska probihat a jak moc velke bolesti budu mit.Celou noc jsem nespala...Boli me cele telo a nejvic srdce.Je to fakt velka ztrata,kdyz uz jsem mela za sebou cele tri mesice.Ach jo,proc se to muselo stat...😢
@dailik Ahoj já když měla zamlkly potrat,tak to bylo vše rychlé.Zákrok byl rychlý bolesti po byly jako při silné menzes,ale hned mi nasadili léky od bolesti.Nejhorší je psychika.ta dá zabrat pořádně.Moc držím pěsti

@dailik mě zatím neřekli nic o vysazování, jen říkali že někdy kolem 13 týdne budeme vysazovat.jinak já mám břicho normálně a zatím se mi ho daří schovávat, prsa mi trochu vyrostly a jsou hrozně citliý.
@rosalline no bramboráky, myši, langoše no šechno bych sežrala 😀 váha mi jde pořád dolů.