7. den po KET, pozitivní test, ale špiním
Ahoj holky,muzete mi prosim poradit?Dnes jsem 7.den po ketu,beru estrofem,prednison a utrogestan.Vcera jsem dvakrat zkousela test a myslim,ze vysel pozitivni.Muzete mi prosim napsat,zda vidite druhou carku?🙂Ale vecer jsem asi z toho soku zacla lehce ruzove spinit.Dnes i trosku krve,ale bricho me porad boli stejne.Chodim porad curat a mam citliva prsa.Je to uz muj treti transfer.Mate nekdo zkusenost,ze se to i pres spineni udrzelo?Moc dekuju za odpovedi!!!

@hribek to je pravda. Když jsem byla na sále po revizi v narkóze,tak kousek vedle se zrovna rodilo, slyšeli jsme křik a potom pláč miminka. Popravdě neporodit na tom stejném oddělení dvě zdravé děti tak mě to asi rozseka. S dětmi je plno práce a musím kvůli nim pořád myslet dopředu.
Ahoj holky,tak to dneska syn prijal dobre.Byl smutny,ale zadnou velkou scenu nedelal a vzal to rozumne.Tak se mi dost ulevilo,ikdyz jsem smutna,ze to takhle skoncilo.Snazim se zabavit a starat se o rodinu,ale sram na dusi mam porad velky.Snazim se divat dopredu a jen doufam,ze to nekdy preboli....
Ajaj :( po dlhej dobe som sa sem zasla pozriet ako sa vam dari. Velmi ma to.mrzi a prajem vela sil a nadeje ze to dopadne uz len dobre. Velmi vam to prajem 🙂 obdivijem vas oboch, viem ze je to narocne.. moja mamka.mala tiez viacero porazok, bolo to dost zle, ale vzdy zabojovala.. nakoniec sice ostala lezak, ale bojovala a do poslednych dni..ale pricina bola ina... aj preto som tu dlhsie nebola, ale vravim si, ze to tak cele malo byt, aj ti nasi anjelici dvaja aj mamka, ona sa netrapi a teraz na nas aspon davaju pozor hore a zase byt tehotna a toto zazivat asi by to i tak zle skoncilo, tak sa vsetko deje z nejakeho dovodu...aj.ked to nie je silna utecha...kazdopadne drzim silno palce, aj ked je to narocne obdobie, ale verim, ze sa coskoro sa dockate uz len pozitivnych sprav. Vela sil :*
Ps obdivujem vas kocky, ja aj ked jedno dietko.mam, stale sa kmtomu vraciam, sice su to len 2 mesiace, ale vzdy ma.to vie zbytocne nahnevat ale rozplakat, hnusne hormony... snad nam bude kazdej dopriate to vymodlene babo ;) drzte sa
@dailik Ahoj zlato jak ti je? ja te dnes nasleduju... trochu jsem spinila tak jsem dnes byla na pohotovosti a tam mi jen potvrdili ze neni srdicko. zitra mam dojit na kontrolni utz aby se to potvrdilo, coz se predpokladam potvrdi a budu se domlouvat na vyvolani porodu. tobe ho taky vyvolavali nebo jsi byla na revizi. vubec si to nedokazu predstavit. revizi bych dala ale ten porod... uz aby to bylo zamnou ☹
@hribek Pane boze,no to snad ne!!!....Zrovna jsem na Tebe myslela,ze mas za dva dny screening.No ja se zblaznim.Moc me to mrzi,opravdu.To jsem nechtela slyset😢Byla jsem ve 14.tydnu a delali revizi.Nastesti!!!Ale predevcirem jsem musela znovu do narkozy,moc brzo se mi uzavrelo delozni hrdlo a zustala ve me vsechna krev.Takze me do muselo odsat a vycistit.Spatne se mi stahuje deloha.Takze jeste porad nejsem uplne fit...Ale uz se to snad bude zlepsovat.Ach jo,moc na Tebe myslim a objimam Te.Je to fakt na ho....
@dailik a jak se ty drzis?
@andelka jo no je to nahouby zvlast kdyz je vse v poradku a pak bum 😞 ale co uz holt jak se rika je ti nalozeno jen tolik kolik zvladnes unest... tak sem asi sakra silna nebo nevim. toho porodu se bojim, ale snad to bude brzo at to mam za sebou. dneska me to bricho poboliva tak snad se neco uz chysta.... a ta revize po tom poprodu je vzdycky ze? a v narkoze?
@hribek je to hrozný,zvlášť když je to z ničeho nic . Šok. Drž se zlatko.
Já jsem spinila,tak tělo už vědělo že se něco děje,ale nebolelo mě nic. Dali mi dopoledne tabletu,za 6 h druhou a tři hodiny po ní se to úplně rozjelo a pak už bylo brzo po všem. Po druhé tabletě jsem si nechala dát injekci od bolesti. Revize není nutná vždy. Ale v těch pozdějších týdnech bývá často. Ale je to na 10 minutovou narkózu.
@hribek A Ty uz vis,ze bude porod?Ja uz jsem chvilkama celkem srovnana s tim.co se stalo.Ale chvilema brecim jako zelva a je mi to hrozne lito.Ale porad vic citim,ze uz se mi do tojo znovu nechce.Nejradsi bych byla,kdybych otehotnela prirozene.A Tys byla na genetice??Nejak se mi to plete.
@andelka
@dailik nechtela sem vas holky rozbrecet ☹ jj bude porod po 12tydnu je to setrnejsi kvuli velikosti. vcera sem rikala manzelovi ze ho u toho nechci staci ze tim musim projit ja a nerada bych aby to videl i on ☹ da se to zvladnout sama? asi jo ze? me uz se taky do dalsiho nechce. jeste mame jednoho mrazacka. ale nevim vse mame vysetreno jak u nas tak u embrya. nevim co mohlo byt spatne. jestli treba imunologie se da udelat nejaka hlubsi. ze tu co jsme prosli je jen nejaka zakladni. fakt nevim. radeji bych adoptovala nez to projit jeste vickrat, uz ted je to po 6.
@hribek Je to fakt hrozny.Ja jsem se na to prave ptala embryolozky,jestli kdyz je vysezrena genetika,tak je to pak na 100% a rekla mi,ze bohuzel ne.Ja uz taky nevim.cimby to mohlo byt.To Te fakt obdivuju!Tolikrat...Ja ted podruhe a uz na to asi nemam.Nevim,mozna do tretice,alenejsem si jista.Musim rict,ze se po te revizi budu asi dele hojit.Byla jsem na konci 13.tydne a delohu porad nemam skoro po 14 dnech stazenou a dve narkozy.Ale ja bych porod nedala psychicky.I kdyz kdybych musela,tak co by mi zbyvalo.Tak me to ted jeste minulo.Ale co priste?Co kdyz to zas nevyjde?A kdyz vim,cim vsim si musim projit,kdyz to nedopadne,tak uz fakt asi radsi ne...
@hribek po 6..to je strašný. Též bych už asi neměla sílu zkoušet dál. 😔
Se mnou partner byl celou dobu. Odcházel jen když mě Dr vyšetřovala a dávala ty tablety,a pak když jsem byla v narkóze na revizi. Ale když jsem se probouzela vím že už zas seděl vedle mě. Pouštěli mě druhý den dopoledne,tak u mě na pokoji i spal. Určitě se to dá zvládnout bez chlapa,ale já něco takového zažila poprvé,byla jsem na tom psychicky blbě.
@dailik
@pipinka
@andelka tak sem po kontrole skoncilo to v 10+4 takze nastesti jen revize. jen by me zajimalo co tam 21.2 dr videl za srdicko kdyz to vychazi ze uz bylo mrtvy tyden predtim.... nevim uz se v tom rypat nebudu. zitra rano nastup a bude to zamnou. cas ukaze jestli to dame jeste s tim mrazackem ale uz si nejsem jista. dcera ma 7 a uz tak je to velkej rozdil. sourozence chtela moc ale holt asi bude bez.
@hribek já jsem byla v 16+0 na kontrole,to jsem si šla pro neschopenku,utz mi dělal,protože mě pobolivalo břicho a spinila jsem. A podle utz v 18+5 bylo miminko 14+5 cca. Takže to nechápu. Přísahala bych že po tom 16 tt jsem cítila pohyby. Vůbec mi to hlava nebere.
Mým dětem teď bude 6 a 8 a sourozence chtěli a chtějí. Takže kvůli tomu rozdílu bych to neházela za hlavu. Ale uvidíš jak budeš cítit. To je hlavní. Já mám sourozence o 14 let staršího a jsme rádi že se máme.
@pipinka Ahoj,tak jak se Ti dari?Casto na Tebe myslim a doufam,ze jste v poradku.Ja jsem byla vcera na kontrole a hned po prvni menstruaci se ˇi krasne rozjel cyklus.Sliznice ok a bylo i vajicko.Tak jsem se s doktorem dohodla,ze pockame jeste 2 mens. a pri treti zacnu brat estrofem a zkusim transfer.Jsem z toho vseho bolava na srdci,ale rekla jsem si,ze kdyz to vzdam a uz to nezkusim,ze si to budu pozdeji vycitat.Mam poslednich 5 plodnych let,tak do toho proste pujdu znova.Navic vysledky genetiky dopadly vyborne a nic se nenaslo.Tim spis nechapu,co se teda mohlo stat.Ale pry se asi zastavilo srdce,ze se nekdy proste spatne vyvine.Tak snad brzo otehotnim a konecne to dopadne dotretice dobre.Musim verit....Ikdyz mam chvile,ze uz tehotna snad ani byt nechci,kvuli pripadnym komplikacim,ktere uz bych asi nedala.

@dailik vnímám to stejně. S s první dcerou před dvaceti lety žádné bolesti, žádné krvácení. Teď se hrůzou klepu při každém utření se na záchodě. V pátek jsem přestala s agolutinem a hned v sobotu krvavý hlen. Vůbec si to nedokážu užívat. Jen se klepu, zesílí krvácení , nezesílí? Co bude na kontrole ve čtvrtek? Když mi řeknou špatnou zprávu, jak se odtud dostanu? Když mi řeknou dobrou zprávu, nepodělá se něco později? Kdy to říct v práci ve 12. nebo až 14. týdnu? Hodně holek píše, že prodělaly potrat i v 15.? Přesně jak píšeš noční můra. Synka máš se současným partnerem?