icon

7. den po KET, pozitivní test, ale špiním

dailik
18. pro 2017

Ahoj holky,muzete mi prosim poradit?Dnes jsem 7.den po ketu,beru estrofem,prednison a utrogestan.Vcera jsem dvakrat zkousela test a myslim,ze vysel pozitivni.Muzete mi prosim napsat,zda vidite druhou carku?🙂Ale vecer jsem asi z toho soku zacla lehce ruzove spinit.Dnes i trosku krve,ale bricho me porad boli stejne.Chodim porad curat a mam citliva prsa.Je to uz muj treti transfer.Mate nekdo zkusenost,ze se to i pres spineni udrzelo?Moc dekuju za odpovedi!!!

7. den po KET, pozitivní test, ale špiním7. den po KET, pozitivní test, ale špiním
dailik
autor
13. dub 2018

@hribek Ahoj,ja jsem spinila cca tyden a pak jsem zacla krvacet vic a musela jsem zmovu do narkozy na dilataci hrdla a museli me znovu cistit.Pak asi po 4 tydnech normalni ms.Sice kratsi,ale silna.

pipinka
13. dub 2018

@dailik ahojky, nám se daří výborně. malý kope a 23.4 nás čeká 2.screening tak snad to dobře dopadne. Srdíčko tluče tak věřím že bude vše pořádku.Jinak už pomalu začínám nakupovat.
Určitě do toho běž, miminko za to stojí a obavy máme každá. Moc držím palce aby to tentokrát vyšlo-moc držím palečky.dej mi pak vědět jak to s vámi vypadá
@hribek ahoj,a jak vy? budete pokračovat nebo si dáte pauzu?

hribek
13. dub 2018

@pipinka
@dailik ahojky, pred chvili mi dr volal a ze si mam zavolat pres recepci. ze s dr volal ale ze ona do toho nezasahuje takze mame termin az 17.5. ☹ zkusim treba za 2 tydny jestli jim uz nekdo neodpadl a treba budem mit stesti. jakmile budeme mit vysledky tak zkusime transfer. mame jeste posledniho mrazacka tak snad to ted vyjde

pipinka
13. dub 2018

@hribek moc moc držím palečky ať to tentokrát vyjde

hribek
13. dub 2018

@pipinka dekuju taky drzim palecky at je vse v poradku az do konce

pipinka
13. dub 2018

@hribek moc děkuji

pipinka
25. kvě 2018

ahoj holky, jak to s vámi vypadá? Jak se daří a co je nového? dejte vědět holky
@hribek
@dailik

dailik
autor
25. kvě 2018

@pipinka ahoj,ja mam problem s tim novym konikem,nemohla jsem nejak najit diskuzi.U me noveho nic,nejak jsem ted uplne na tehotenstvi zanevrela a nemuzu v sobe najit cestu k dalsimu pokusu.

pipinka
26. kvě 2018

@dailik jj také jsem tuto diskuzi dlouho hledala. věřím, chce to čas, hlavně nic neuspěchat. já už pomalu připravuji věci pro malého a začínám plašit zda vše zvládnu

andelka
26. kvě 2018

@pipinka já jsem dneska našla // , příští týden to budou 4m od potratu. Tak se teď jen modlím,co víc můžu že jo.

rosalline
26. kvě 2018

@dailik
@pipinka ahoj holky, tak já to už doklepala do 22tt. Ale jednoduché to nebylo. 1.screening krev blbá, 2.screening krev blbá, utz byly ale Ok. Už týden cítím intenzivní pohyby, tak si konečně uvědomuji, že v břiše mi řádí mini človíček. @pipinka jinak já uvažuji o Jihlavě. Mají tam kapacitu primáře roztočila, ale mám to tam 90km, tak nevím jak v den D. Jinak mám hafu neduhů, vyšší tlak, tvrdnutí břicha, svědění a otýkání lýtek 😔. @dailik pořád tě ten konec trápí , viď? Posílali embryjko na vyšetření?

hribek
26. kvě 2018

@pipinka Ahojky no ja s kamaradkou rozjizdim malou firmicku, sijeme pro mimina a casem pro vetsi deti. Ted mame v planu nafoceni usitych veci a vyrobu webovek a snad se to rozjede... www.facebook.com/kjutajdiaz kdyby ses chtela mrknout 🙂 jinak v utery jsme byli u Dr. Malickove na imunologii v ISCARE a zacatkem tydne si mame napsat jak dopadly vysledky. Tothle je posledni moznost kde co najit. jinak rikala ze prednison by mi nenasazovala ze je to zbytecny, ale nasadili by mi po transferu nizkomolekularni heparin... tak uvidime. zasli sme si s manzelem k snutricni poradkyni tak ted jedem 5.tyden zdravejsi a vyvazenejsi stravy a musim rict ze super. vaa sla dolu o trosku ale cm sly docela dobre. ted sem k tomu pridala zase jillian tak snad to pujde rychleji 🙂
@dailik nikam nespechej, ono si tu cestu najde k tobe samo, ja ted taky nechci. chci zjistit vse co muzu a pak teprve se rozhodnout jestli do toho jit nebo ne...
@andelka gratuluju! at je vse v poradku
@rosalline no super, tak uz si za pulkou 🙂 ty pohyby uz sou fajn vis ze tam ten prcek je a je vicemene vse v poradku. u male jsem mela taky vyssi tlak tak me hlidali

rosalline
26. kvě 2018

@hribek ti králíci jsou super 😃

pipinka
27. kvě 2018

@andelka ježiš to je krásný, tiše gratuluji a držím všechny palečky co mám.
@rosalline no paráda. já jsem dnes 28tt a maličký kope jako zběsilý a musím zaťukat že krom špinění na začátku mám těhotenství bezproblémové.Teď mi zjistili že mám diagnozu bílého pláště. když jdu na kontrolu vždy mám tlak 1450/90 tak ho musím doma 3x denně měřit-zajímaé je že doma mám tlak úplně normální. No ale kdo by nebyl nervozní když jde na kontrolu že?Na porod se také chystám do jihlavy. jednak si to tam chválí, pak to mám 30km od baráku a další výhoda je že tam mají kojeneckou jipku, tak kdyby nedejbože něco nemusí malého lifrovat jinam
@hribek paráda, alespoň zaměstnáš hlavu, vid? Hned jak budu na fcb, mrknu. Já na jilian mrknu po porodu až se s malým sžijeme , už se těším na normální pohyb. sice jsem nabrala zatím jen 3kg ale na určitých partiích je to znát

hribek
27. kvě 2018

@pipinka
@rosalline dik, no zatim je to ve fazi zkouseni co se nam nejvic osvedci, vyber strihu a latek tak uvidime.... chce to pekne nafotit... jeste je tam hafo prace 🙂 ale zatim nas to bavi. k tomu sem si nasla brigadu s pecenim chleba na tri hodky 3x do tydne tak aspon par kacek mam 🙂

malamarketa
20. únor 2021

Dobrý den,já bych se chtěla zeptat už od sedmého dne slabé spinim je to růžový a dnes osmi den stále slabé spinim a pri čůrání ze mě vyteklo jako kdyby sraženina nebo co to bylo.Podstoupila jsem umělé oplodnění a jsem 8 den po transferů embria. Už se bojím že to nevyšlo a bolí mě trošku břicho.Nevim si rady.

rosalline
20. únor 2021

@malamarketa Utrogestan berete?

hribek
21. únor 2021

@malamarketa zkousela jsi test? Na zacatku muzes spinit stava se to.

malamarketa
21. únor 2021

@rosalline ne neberu.

malamarketa
21. únor 2021

@hribek test si mám dělat až v úterý udělám si tak uvidím jak to dopadne.

rosalline
21. únor 2021

@malamarketa ani agolutinsi nepícháš. Zavolej do tvého caru, že špiníš s že bys ráda Utrogestan ( progesteron) . Taky jsem špinila , ale píchala si agolutin ( to je injekční progesteron) a asi ve 10-11.tt jsem špinit přestala... a mimi se udrželo

malamarketa
22. únor 2021

@rosalline já mám amelgen čípky 400 mg a prášky Estrofem 2mg.Jinak už pomalu přestávám špinit už je to lepší.

rosalline
22. únor 2021

@malamarketa držím pěsti 🍀✊

hribek
23. únor 2021

@malamarketa tak co test jak dopdl?

malamarketa
24. únor 2021

@hribek negativní a dneska jsem byla na krvi a uvidíme odpoledne protože mi začalo být špatně.

hribek
24. únor 2021

@malamarketa drzim pesti

malamarketa
25. únor 2021

@hribek dopadlo to špatně co se dá dělat další embria už nemám ja to mám složitý a další peníze už nejsou na umělé oplodnění takže asi zatím nevím.Mejte se hezký

hribek
26. únor 2021

@malamarketa to me moc mrzi😢neboj urcite se to nejak vyvrbi. Ja na synka cekala 4roky. 6zamlklych tehotenstvi... a uz tu bude za mesic 2roky. Bude lip. Drz se

malamarketa
26. únor 2021

@hribek Děkuji snad bude líp no já mám takovou smůlu.Mejte se hezky 🙂

rosalline
26. únor 2021

@malamarketa až to zase půjde, tak změň CAR. Já byla IVF Cube u MUDr. Višňové a jestli se něco nezměnilo, tak ta pohne nebem i zemí, aby se zadařilo.....mně to vyšlo na poprvé s jedním jediným zdravým embryjkem....

Strana