7. den po KET, pozitivní test, ale špiním
Ahoj holky,muzete mi prosim poradit?Dnes jsem 7.den po ketu,beru estrofem,prednison a utrogestan.Vcera jsem dvakrat zkousela test a myslim,ze vysel pozitivni.Muzete mi prosim napsat,zda vidite druhou carku?🙂Ale vecer jsem asi z toho soku zacla lehce ruzove spinit.Dnes i trosku krve,ale bricho me porad boli stejne.Chodim porad curat a mam citliva prsa.Je to uz muj treti transfer.Mate nekdo zkusenost,ze se to i pres spineni udrzelo?Moc dekuju za odpovedi!!!

@dailik Jeee moc děkuju za info.Já po odběru vajíček měla úplně luxusní sliznici,ale moje mudr nechtěla ať du hned na ivf z důvodu komplikací po.V pondělí sem byla na IUI tak teď budu čekat,zda se chytne nebo ne.Zatím mi nikdy IUI nevyšla.
@lucifervlkova Ja jsem byla 3x na IUI a potrezi jsem otehotnela.Ale bohuzel jsem v 9tt zacala krvacet a nedopadlo to.Tak budu pevne verit,ue ted to bude jine.A Tobe moc drzim palce!!
@dailik Moc děkuji i tobě držím pěsti.Já už by sem moc chtěla.Čekám na mimčo moc dlouho
@lucifervlkova A jak dlouho se snazite?My uz skoro 3 roky.Zatim verim,ze to tentokrat konecne vyjde a to krvaceni se uz konecne zastavi!V noci jsem zas trosku zakrvacela,pak dobry a ted rano zas.Ach jo,proc to nemuzu mit normalne...
Tak porad cekam,co bude.V hlave jsem si nastavila,ze jsem tehotna a budu dal.Ale cim dal casteji ze me vyjde par kapek normalni krve,tak mi to zrovna jako dobre znameni neprijde.Kdybych aspon vedela,jestli to krvaceni muze jednoho dne prejit.
@dailik Skoro šest let😢,ale do caru jezdíme dva roky asi s přestávkama.V tomhle ten čas moc utíká.
Držím ti pěsti ať je vše v pořádku.Věřím,že bude.Ten svět je tak.nespravedlivý
@lucifervlkova Neboj se,verim,ze se to jednou povede.Ale uplne vim,jak se citis a jak se clovek citi bezmocny!Vydrz,urcite to vyjde brzy!!!
@dailik moc děkuji si hodná.Sem ráda,že mi rozumis.
@leniii25 Tak se mi zda,ze je to po tech lekach lepsi.Yuz jen trosku spinim a nekrvacim.Tak snad se to postupne umoudri🙂Jeste se bojim,jak dopadne ve ctvrtek ta krev,jestli hcg dostatecne stoupne.A jdu i na ultrazvuk,tak treba uz neco bude videt🦋Vcera rano jsem jeste zkousela testik,jen tak pro klid duse.Dnes jsem uz 16.den po transferu.
@lucifervlkova Tak kdy si budes delat test,kolem 1.1.?Me se tenkrat po iui ukazala carka 14.den,ale jen uplne slaboucka.Moc Ti preju,at to vyjde.Sest let je fakt dlouha doba...Zak to uz ted musi vyjit!!!Tak dej vedet,jak se Ti dari.
@dailik Test udělám až pokud se nedostaví menzes.Dřív ne.Pak sem vždy zklamaná.Začala sem užívat Drmek forte,tak snad pomůže.Je to už opravdu moc dlouho😔
@lucifervlkova Uvidis,ze to brzo vyjde.Nikdo,kdo si tim neprosel tak nechape,jak je to narocny na psychiku.Clovek zije jen tim a vsude to vidis...Pak se na to vyprdnes,protoze uz nemuzes a ono to prijde.Neboj,verim,ze to vyjde!
@pipinka Těžko říct,ale myslím si,že jo
@dailik blahozelam....konecne som preluskala všetky vaše diskuse.Som tiez po Ketu ale 18.12. takže stále cakam a bojím sa u robiť aj TT.Nemam žiadne příznaky ani nekrvacam....tak uvidím.na krv idem az 2.1.
@emiliajana ja byla na KET 21.12. a ted 7.den uz mam //, chtela jsem vydrzet aspon do 31.12. to budu 10 dni po, ale nevydrzela jsem 😲

@pxtulka Dekuju,kez bys mela pravdu!!!