icon

7. den po KET, pozitivní test, ale špiním

dailik
18. pro 2017

Ahoj holky,muzete mi prosim poradit?Dnes jsem 7.den po ketu,beru estrofem,prednison a utrogestan.Vcera jsem dvakrat zkousela test a myslim,ze vysel pozitivni.Muzete mi prosim napsat,zda vidite druhou carku?🙂Ale vecer jsem asi z toho soku zacla lehce ruzove spinit.Dnes i trosku krve,ale bricho me porad boli stejne.Chodim porad curat a mam citliva prsa.Je to uz muj treti transfer.Mate nekdo zkusenost,ze se to i pres spineni udrzelo?Moc dekuju za odpovedi!!!

7. den po KET, pozitivní test, ale špiním7. den po KET, pozitivní test, ale špiním
dailik
autor
22. pro 2017

@pxtulka Dekuju,kez bys mela pravdu!!!

lucifervlkova
22. pro 2017

@dailik Jeee moc děkuju za info.Já po odběru vajíček měla úplně luxusní sliznici,ale moje mudr nechtěla ať du hned na ivf z důvodu komplikací po.V pondělí sem byla na IUI tak teď budu čekat,zda se chytne nebo ne.Zatím mi nikdy IUI nevyšla.

dailik
autor
22. pro 2017

@lucifervlkova Ja jsem byla 3x na IUI a potrezi jsem otehotnela.Ale bohuzel jsem v 9tt zacala krvacet a nedopadlo to.Tak budu pevne verit,ue ted to bude jine.A Tobe moc drzim palce!!

lucifervlkova
22. pro 2017

@dailik Moc děkuji i tobě držím pěsti.Já už by sem moc chtěla.Čekám na mimčo moc dlouho

dailik
autor
23. pro 2017

@lucifervlkova A jak dlouho se snazite?My uz skoro 3 roky.Zatim verim,ze to tentokrat konecne vyjde a to krvaceni se uz konecne zastavi!V noci jsem zas trosku zakrvacela,pak dobry a ted rano zas.Ach jo,proc to nemuzu mit normalne...

dailik
autor
23. pro 2017

Tak porad cekam,co bude.V hlave jsem si nastavila,ze jsem tehotna a budu dal.Ale cim dal casteji ze me vyjde par kapek normalni krve,tak mi to zrovna jako dobre znameni neprijde.Kdybych aspon vedela,jestli to krvaceni muze jednoho dne prejit.

lucifervlkova
23. pro 2017

@dailik Skoro šest let😢,ale do caru jezdíme dva roky asi s přestávkama.V tomhle ten čas moc utíká.
Držím ti pěsti ať je vše v pořádku.Věřím,že bude.Ten svět je tak.nespravedlivý

dailik
autor
24. pro 2017

Tak jsem po dvou dnech delala test🙂A myslim,ze to podle nej vypada lip.Jinak obcas porad zakrvacim.Hezke vanoce

dailik
autor
24. pro 2017

@lucifervlkova Neboj se,verim,ze se to jednou povede.Ale uplne vim,jak se citis a jak se clovek citi bezmocny!Vydrz,urcite to vyjde brzy!!!

lucifervlkova
24. pro 2017

@dailik moc děkuji si hodná.Sem ráda,že mi rozumis.

pipinka
24. pro 2017

@dailik špinila jsem jen asi dva dny a pak už ne. dnes mám na tebstu pořádné dálni
ce. příští týden jdu na krev tak uvidíme

dailik
autor
26. pro 2017

@leniii25 Tak se mi zda,ze je to po tech lekach lepsi.Yuz jen trosku spinim a nekrvacim.Tak snad se to postupne umoudri🙂Jeste se bojim,jak dopadne ve ctvrtek ta krev,jestli hcg dostatecne stoupne.A jdu i na ultrazvuk,tak treba uz neco bude videt🦋Vcera rano jsem jeste zkousela testik,jen tak pro klid duse.Dnes jsem uz 16.den po transferu.

dailik
autor
26. pro 2017

@pipinka Tak pak dej vedet,jak jsi dopadla🙂Ja jdu na krev ve ctvrtek.

dailik
autor
26. pro 2017

@lucifervlkova Tak kdy si budes delat test,kolem 1.1.?Me se tenkrat po iui ukazala carka 14.den,ale jen uplne slaboucka.Moc Ti preju,at to vyjde.Sest let je fakt dlouha doba...Zak to uz ted musi vyjit!!!Tak dej vedet,jak se Ti dari.

lucifervlkova
26. pro 2017

@dailik Test udělám až pokud se nedostaví menzes.Dřív ne.Pak sem vždy zklamaná.Začala sem užívat Drmek forte,tak snad pomůže.Je to už opravdu moc dlouho😔

dailik
autor
26. pro 2017

@lucifervlkova Uvidis,ze to brzo vyjde.Nikdo,kdo si tim neprosel tak nechape,jak je to narocny na psychiku.Clovek zije jen tim a vsude to vidis...Pak se na to vyprdnes,protoze uz nemuzes a ono to prijde.Neboj,verim,ze to vyjde!

pipinka
26. pro 2017

@dailik také jdu na krev ve čtvrtek, chtěla jsem zítra,ale zítra tam ještě není.myslíš že bude prohlížet nebo vezme jen krev?

lucifervlkova
26. pro 2017

@pipinka Těžko říct,ale myslím si,že jo

dailik
autor
26. pro 2017

@pipinka No ja mam domluveny i ultrazvuk.Pry uz by mohlo byt neco videt.A Ty jsi taky po ketu?

pipinka
27. pro 2017

@dailik ano jsem na ketu jsem byla 12.12. a ty?

dailik
autor
27. pro 2017

@pipinka Ja jsem byla na ketu 11.12.,takze to mame skoro nastejno🙂

pipinka
27. pro 2017

@dailik tak pak dej vědět jak jsi dopadla

dailik
autor
28. pro 2017

@pipinka Tak jak jsi dopadla?Delali Ti jen odber nebo i utz?Ja jdu teprve v pul pate na ultrazvuk,kde mi reknou i vysledek odberu z rana.

pipinka
28. pro 2017

@dailik ahojky,utz mi nedelali.jen nabrali krev a cekam az mi mudr zavola vysledky.na utz se budu objednavat do heliosu.dej pak vedet

dailik
autor
28. pro 2017

@pipinka Ahojda,tak jsem se vratila od doktorky.Tak mam hodnotu hcg 3300 a na utz byl videt 5mm gestacni vacek🙂 Takze na dalsi kontrolu jdu 9.1.,tak jsem zvedava,jestli uz bude videt mrnousek🦋Tak mi dej urcite vedet,moc me zajima,jak to mas pro srovnani Ty!

emiliajana
28. pro 2017

@dailik blahozelam....konecne som preluskala všetky vaše diskuse.Som tiez po Ketu ale 18.12. takže stále cakam a bojím sa u robiť aj TT.Nemam žiadne příznaky ani nekrvacam....tak uvidím.na krv idem az 2.1.

hribek
28. pro 2017

@emiliajana ja byla na KET 21.12. a ted 7.den uz mam //, chtela jsem vydrzet aspon do 31.12. to budu 10 dni po, ale nevydrzela jsem 😲

pipinka
28. pro 2017

@dailik ahojky,teda parada moc gratuluji.ja vysledky zatim nemam.jsem z toho nervozni a zacala jsem spinit ,trochu se bojim ale prckovi verim

pipinka
28. pro 2017

@dailik tak uz vim taky vysledky krve.hodnota HCG 5121,9❤️

dailik
autor
28. pro 2017

@pipinka Tak moc???A ja si myslela,jak mam hodne🙂A to mas jen jedno embryo?

Strana