7. den po KET, pozitivní test, ale špiním
Ahoj holky,muzete mi prosim poradit?Dnes jsem 7.den po ketu,beru estrofem,prednison a utrogestan.Vcera jsem dvakrat zkousela test a myslim,ze vysel pozitivni.Muzete mi prosim napsat,zda vidite druhou carku?🙂Ale vecer jsem asi z toho soku zacla lehce ruzove spinit.Dnes i trosku krve,ale bricho me porad boli stejne.Chodim porad curat a mam citliva prsa.Je to uz muj treti transfer.Mate nekdo zkusenost,ze se to i pres spineni udrzelo?Moc dekuju za odpovedi!!!

mala tam.byt este 1 nula.tam máme este zamrazenee 2 moruly.
@emiliajana nevim kazdy centrum to ma jinak. Me sem poslala moje gyndarka jelikoz tam pracuje jeji kamarad.
ahoj holky tak dnes 5+3 a vše v pořádku
@emiliajana nevím jestli taky mohu odpovědět ale nás celý proces IVF vyšel cca 55tis
@pipinka holky kam vy to chodite?alebo si to všetko uz hradite samy?
to su šílené palky.....
@pipinka blahozelam len tak ďalej....
@emiliajana to je pres pojistovnu, jinak by to byl min. dvojnasobek. rekla bych ze jsou to standardni ceny
Že se vám tu do toho vmísím, tak my tento měsíc absolvovali celé ivf a stálo nás to cca 17500+1300 za gonal. Měli jsme 12 folikulů, všechny icsi, pk a 6 embryí zmraženo ve 4 várkách
@uzivatelkapetra ono taky zalezi kolik prasku a injekci dostanes. Ja jen za injekce dala 7000. Meli jsme pgs, picsi, macs. Je to individualni a taky zalezi jestli v praze v brne nebo mensim meste...
@uzivatelkapetra Tak my jen za léky Gonal dali 15.000Kč plus Menopur,pak Ovitrelle atd.Takže zhruba 18.000 a k tomu ještě připočítat 19.000 za zbytek
@lucifervlkova za gonal sme platili 2300kc
@emiliajana Tak my za dvě krabičky 15.000 nechápu podle čeho dávají ceny
@emiliajana Můžu se zeptat kam chodis a jakou máš pojišťovnu?
gonal som mala v geste a pojistovnu mam 111
v druhom caru som mala nieco ine...ale neplatili sme vela....
@emiliajana Je to zvláštní podle čeho účtují.
to netuším a všetko sa odehrává v prahe
@emiliajana Já jezdím do Ostravy
Vcera plno radosti,vecer slabe krvaceni,v noci taky,dnes uz par kapicek.vylitl ze me kus cehosi.je to v pt....😢
@pipinka držím palce ať je všetko ok.pak daj vediet.
@hribek
@emiliajana
@dailik ahoj holky, hlásím se z pohotovosti. Jsem doma a zatím vše v pořádku. odpovídáme 5+3, na utz byl vidět náznak plodu. Jsem z toho trošku zmatená, včera můj gynekolog viděl plod. jinak ten váček nebo jak tomu mám říct jak tam je embryjko včera byl spíše do kulata, dnes spíš sploštělý. HCG 28.12. 5121, k dnesšnímu dni 7490 tak snad bude vše dobré. Věřím prckovi. Prý se to takhle ze začátku stává, mám odpočívat, netahat nic těžkého a uvidí se. Pokud bych začla hodně krvácet, mám ihned přijet.Myslíte že to bude dobré? Zaráží mě že to hcg .Jinak beru, utrogestan 3-0-2, ascorutin 3x2 tabletky denně, estroferm 1-0-1, femibion a kyselinu listovou
@pipinka To bude v pořádku věřím tomu a držím pěsti.

preco tak vela?Nase 1 centrum nás stalo 3000kc.