7. den po KET, pozitivní test, ale špiním
Ahoj holky,muzete mi prosim poradit?Dnes jsem 7.den po ketu,beru estrofem,prednison a utrogestan.Vcera jsem dvakrat zkousela test a myslim,ze vysel pozitivni.Muzete mi prosim napsat,zda vidite druhou carku?🙂Ale vecer jsem asi z toho soku zacla lehce ruzove spinit.Dnes i trosku krve,ale bricho me porad boli stejne.Chodim porad curat a mam citliva prsa.Je to uz muj treti transfer.Mate nekdo zkusenost,ze se to i pres spineni udrzelo?Moc dekuju za odpovedi!!!

@pipinka Vidíš držím pěsti✊
@dailik děkuji, já po výsledcích hcg jsem v klidu. věřím že se malému u mě líbí. na pohotovosti mi doporučili abych šla na kontrolu po týdnu a ne po 14 dnech jak mi říkal můj gynekolog. Jinak se mám báječně, válím se v posteli,manžel dělá večeři, vymýšlí oběd na zítra a děti uklízejí. a jak jsi na tom ty?
@pipinka nádhera a to hcg je super
@pipinka a co ste vymysleli na ten oběd?mohla by som sa inspirovat?
@emiliajana vymysleli kuřecí vývar a poté rajskou omáčku s hovězím masem
@pipinka Ja se taky snazim odpocivat,ale mam pritele na voziku,tak mi moc pomoct nemuze.Takze se staram o zbytek rodiny,musim uvarit a tak.Tak mi obcas tecou nervy,ze bych mela lezet a nemuzu.Ja spinim denne,vlastne tak nejak prubezne.Neldy je to lepsi a kdyz chvilku neco delam,tak vic.Ted rano jsem si dala sprchu a hned jsem zacla trochu krvacet.I ze me vypadl nejaky kousek...☹️Ach jo,vzdycky si rikam,ze uz se to zklidnuje a ted zas tohle.Ale ted lezim,tak se to snad zase uklidni.A Ty jedte dpinis nebo spis jen narazove?
Úplně jsem si tu připomněla svůj strach o mrňouska, když jsem na začátku dlouho špinila a pak i krvácela jeden den. Ono se hrozně jednoduše radí nemyslet na to a být v pohodě, takže to dělat nebudu. Kazdopádně jak můžete vidět, naše píďalka má dnes 10 týdnů a je úplně v pořádku ❤️ takže rozhodně není nic ztraceno. Věřím, že to u vás dopadne stejně, a držím palce.
dnes som 14 den
@emiliajana No tak to je nadherna zprava!!!!Uzasny testik👍Tak moc gratuluju!!To bude stastny novy rok🙂
@emiliajana paráda, je to tam. moc gratuluji 🙂
@emiliajana krasa! gratuluju! hned je ten konec roku krasnejsi co 🙂
@pipinka Ahojda,tak jsem zacla novy rok tim,ze jsem v noci zacala krvacet.Ne silne,ale kdyz se utru,tak uplne tmava krev.A uz to trva asi od 5rano.Zatim jsem nemela bolesti,ale bojim se,ze ted je to fakt konecna.Vcera skoro nic a bylo to dobry a najednou tohle...Je mi z toho na nic a jsem fakt smutna.Zitra mam jit ke sve doktorce,udela mi utz.Myslim,ze jestli je to spatny,tak se mnou stejne na pohotovosti nic neudelaji.A jestli dobry,tak to samo musi prejit.Ja uz to znova neustojim...
@dailik ahoj,to neee.vyraz na pohotovost treba ti daji neco na zastaveni.beres ascorutin? Me rikala mudr na pohotovosti ze pokud to neni jasne cervena krev a nejsou bolesti ze se to stava ze zakrvavis.jinak ja jsem v noci zas trochu zaspinila tmavou cervenou krvi-vypadala jako stará,ale ted uz jen svetle hnede spineni.obcas me píchne v pobrisku,ale ne křeče.lezim a prckovi verim ze se zakousava.nemela jsi treba hematom?
@pipinka No to ja jsem mela taky jen kdyz vstsnu a fakt jrn lehce tuzove zaspineni,kdyz se otru.Obcas hnedocervene.Ale dnes v novi hodne tmave cervena krev.A jen pri utreni,na vlozce ne.Ale je to mnohem vic nez normalne doted.Ascorutin beru,utrogestan 3x2.Nevim,co by mi jeste mohli dat na zastaveni.Mam prave kamaradku gyndarku,ke ktere chodim a volala jsem ji.Mam prijit zitra.Rika,ze leky uz beru a nic vic se takhle v zacatku stejne asi neudela.Rikam si,ze je lepsi lezet a byt v klidu nez ridit a nekam chodit.

@lucifervlkova také věřím, krvácení ustalo tak se modlím aby to mimisek nevzdával.děkuji