7. den po KET, pozitivní test, ale špiním
Ahoj holky,muzete mi prosim poradit?Dnes jsem 7.den po ketu,beru estrofem,prednison a utrogestan.Vcera jsem dvakrat zkousela test a myslim,ze vysel pozitivni.Muzete mi prosim napsat,zda vidite druhou carku?🙂Ale vecer jsem asi z toho soku zacla lehce ruzove spinit.Dnes i trosku krve,ale bricho me porad boli stejne.Chodim porad curat a mam citliva prsa.Je to uz muj treti transfer.Mate nekdo zkusenost,ze se to i pres spineni udrzelo?Moc dekuju za odpovedi!!!

@pipinka
@hribek Tak bordel neresim.Taky od rana lezim.Jen obed nam nikdo jiny neuvari.Myslis,ze je jeste nadeje?Uz jsem se s tim spinenim vyrovnala,ze to tak proste budu mit treba cely trimestr,ale dnes me to teda totalne rozkoplo.Miminku verim.Porad mam i nalita prsa,jsem utahana,tak bych nerekla,ze to konci.No uvidim.Snazim se teda byt pozitivni.Moc mi pomahate!!!Dekuju.
@pipinka Jsem taky unavena.Musela jsem vstat a uvarit obed a ted jsme se najedli.Tak uz jsem zase v posteli a odpocivam.Dala jsem si pred hodinkou dalsi davku utrogestanu a mam pocit,ze se to trosku zlepsilo.Uz jen slabe krvacim.Moc si preju,aby se to zklidnilo nebo zastavilo.Spineni me zas tak nenervuje,ale tohle bylo fakt moc.A Tys myslim taky psala,zes jeden krvacela,vid?
@pipinka Ahoj,ted jsem se vratila od doktorky.Preddtav si,ze je vse v poradku a mimi krasne vyrostlo!😍Od ctvrtka je gestacni vacek 11,4mm a uz byl videt i zloutkovy vacek.Takze uz tam je i embryo.Ufff!To byly nervy.Hematom nikde neni,jen trosku asi 2mm srazeninka,ale to pry nestoji za rec.Pry mam asi krehci cevy.Tak tuk tuk,zatim vse v poradku.Spineni dnes zatim temer vubec.
Gratulujem od vianoc to citam ;) tfuj tfuj tfuj ;)
ahojte dnešní výsledok hcg je 4540 a dnes som 16 den po zavedení.podla kalkulačky 4:4; 5 tyzden a objednali ma až na 22.coz je za 3 tyzdne.
@emiliajana Tak to je krasny🙂Krasny vysledek.Tak to si uzijes celani,vid?Ale kdyz je vse ok,tak to rychle utece🙂
@emiliajana cekani
@emiliajana krasna hodnota.drzim palce at je vse jak ma
@dailik byli jsme v brne v heliosu a vy?

@pipinka Jo a hematom jsem ve ctvrtek na utz nemela.Vse bylo prave ok.Nic spatneho doktorka nevidela.