icon

7. den po KET, pozitivní test, ale špiním

dailik
18. pro 2017

Ahoj holky,muzete mi prosim poradit?Dnes jsem 7.den po ketu,beru estrofem,prednison a utrogestan.Vcera jsem dvakrat zkousela test a myslim,ze vysel pozitivni.Muzete mi prosim napsat,zda vidite druhou carku?🙂Ale vecer jsem asi z toho soku zacla lehce ruzove spinit.Dnes i trosku krve,ale bricho me porad boli stejne.Chodim porad curat a mam citliva prsa.Je to uz muj treti transfer.Mate nekdo zkusenost,ze se to i pres spineni udrzelo?Moc dekuju za odpovedi!!!

7. den po KET, pozitivní test, ale špiním7. den po KET, pozitivní test, ale špiním
dailik
autor
1. led 2018

@pipinka Jo a hematom jsem ve ctvrtek na utz nemela.Vse bylo prave ok.Nic spatneho doktorka nevidela.

hribek
1. led 2018

@dailik rika se ze dokud neni krvaceni cerstvou cervenou krvi ze je to bezne, svetla nebo hneda ze je ok. drzim pesti a dej zitra vedet. moc na tebe myslim

@pipinka hlavne holky odpocivejte pokud muzete. ja na vsechno taky kaslu. udelala jsem obed, porovnala veci a odpocivam.

pipinka
1. led 2018

@dailik
@hribek hlavne odpocivej a ver ze bude vse v poradku.me o hematomu taky nic neřekli,ale mudr rikala ze se toto stava ze je deloha hodne prokrvena.ja dnes kaslu.uplne na vse.manzel se o vse postara a nechava me lezet.ani mi nevadi ten bordel vsude-miminko je dulezitejsi

dailik
autor
1. led 2018

@pipinka
@hribek Tak bordel neresim.Taky od rana lezim.Jen obed nam nikdo jiny neuvari.Myslis,ze je jeste nadeje?Uz jsem se s tim spinenim vyrovnala,ze to tak proste budu mit treba cely trimestr,ale dnes me to teda totalne rozkoplo.Miminku verim.Porad mam i nalita prsa,jsem utahana,tak bych nerekla,ze to konci.No uvidim.Snazim se teda byt pozitivni.Moc mi pomahate!!!Dekuju.

hribek
1. led 2018

@dailik sance je porad, dokud ti na utz nerekne ze je konec! odpocivej mysli na neco peknyho! drzim palce

pipinka
1. led 2018

@dailik sance je urcite.ver miminku.ja prsa nalita nemam vubec ale silene me boli.jinak si rikam ze je vse dobré a v poradku a ze se mimisek zavrtava.pokud by bylo neco spatne,tak bych snad krvacela nebo ne? Jsem po obede a jsem rada ze si mohu lehnout-jsem strasne unavena

pipinka
1. led 2018

@dailik jak jsi na tom?

dailik
autor
1. led 2018

@pipinka Jsem taky unavena.Musela jsem vstat a uvarit obed a ted jsme se najedli.Tak uz jsem zase v posteli a odpocivam.Dala jsem si pred hodinkou dalsi davku utrogestanu a mam pocit,ze se to trosku zlepsilo.Uz jen slabe krvacim.Moc si preju,aby se to zklidnilo nebo zastavilo.Spineni me zas tak nenervuje,ale tohle bylo fakt moc.A Tys myslim taky psala,zes jeden krvacela,vid?

dailik
autor
1. led 2018

@pipinka Myslim,ze kdyz je neco spatne,tak proste zacnes krvacet a silne a uz se to nezastavi.Me vzdycky rika ta moje gynekolozka.Bud se rozkrvacis nebo ne.

pipinka
1. led 2018

@dailik to presne rika muj gynekolog i na pohotovosti to doktorka rikala.ja krvacela slabě kratce jasne cervene.vecer trochu a pak dopoledne a kdyz jsme prijeli na pohotovost tak bylo po krvácení a na utz vse v poradku.ted uz mam jen hnede spineni obcas

dailik
autor
1. led 2018

@pipinka No tak to jsem zvedava,jak dopadnu ja.Hlavni bude ten zitrejsi utz.Mam strach,ale aspon budu vedet,na cem jsem.Nejhorsi je ta nejistota.

pipinka
1. led 2018

@dailik to same si rikam ja.ja jdu na utz asi taky zitra.urcite to bude dobre uvidis.ja si nic nepripoustim ze by bylo neco spatne

dailik
autor
1. led 2018

@pipinka Ted to trochu ustalo a jsem strasne unavena.Musim chvilku usnout.Je mi nejak slabo a mdlo.Uvidim zitra.Taky porad verim,ze to nic dnes neznamenalo a bude to zitra ok.Nejlepsi by bylo,kdyby bylo videt mimi i se srdickem.Ale to jeste brzy.Tak si dame zitra vedet.🙂

pipinka
1. led 2018

@dailik urcite jen si odpocin a kdyby cokoliv okamzite jet do nemocnice.myslim na tebe

pipinka
2. led 2018

@dailik ahoj tak jak jsi dopadla?ja jdu az odpoledne

dailik
autor
2. led 2018

@pipinka Ahoj,ted jsem se vratila od doktorky.Preddtav si,ze je vse v poradku a mimi krasne vyrostlo!😍Od ctvrtka je gestacni vacek 11,4mm a uz byl videt i zloutkovy vacek.Takze uz tam je i embryo.Ufff!To byly nervy.Hematom nikde neni,jen trosku asi 2mm srazeninka,ale to pry nestoji za rec.Pry mam asi krehci cevy.Tak tuk tuk,zatim vse v poradku.Spineni dnes zatim temer vubec.

hribek
2. led 2018

@dailik skvele zpravy

pipinka
2. led 2018

@dailik super máš foto? já byla ted, máme srdíčko, dostala jsem průkazku. CRL mám 2,06cm-není to málo? žloutkový váček také máme

pipinka
2. led 2018

@dailik odpovídáme dnes 5+5

ettie
2. led 2018

Gratulujem od vianoc to citam ;) tfuj tfuj tfuj ;)

pipinka
2. led 2018

@ettie děkuji moooc😘

dailik
autor
2. led 2018

@pipinka Mam foto,ale srdicko zatim nemam.Pry za tyden uz urcite bude.Dle ketu jsem 5+6,ale na obrazku je 6+1.Za tyden jdu do caru,tak uvidim vo mi rekne.Snad bude srdicko i prukazka🙂A Ty mas foto?A co je CRL?

dailik
autor
2. led 2018

@ettie Dekuju🙂Snad uz bude vse ok.

pipinka
2. led 2018

@dailik CRL je velikost plodu 🙂 já do Caru nemusím, prý stačí když je budu průběžně informovat

emiliajana
2. led 2018

ahojte dnešní výsledok hcg je 4540 a dnes som 16 den po zavedení.podla kalkulačky 4:4; 5 tyzden a objednali ma až na 22.coz je za 3 tyzdne.

dailik
autor
2. led 2018

@pipinka Tak to mas mnohem vetsi nez ja.Me ale dnes rikala,ze je to ok,tak snad jo.Tys mela i vyssi hcg,tak si myslim,ze to odpovida.A do jakeho caru chodis?

dailik
autor
2. led 2018

@emiliajana Tak to je krasny🙂Krasny vysledek.Tak to si uzijes celani,vid?Ale kdyz je vse ok,tak to rychle utece🙂

dailik
autor
2. led 2018

@emiliajana cekani

pipinka
2. led 2018

@emiliajana krasna hodnota.drzim palce at je vse jak ma
@dailik byli jsme v brne v heliosu a vy?

dailik
autor
2. led 2018

@pipinka My jezdime do Hradce do Sanusu.A s mym doktorem jsem maximalne spokojena a verim mu.Tak jsem rada,ze me za tyden zase skoukne.

Strana