icon

7. den po KET, pozitivní test, ale špiním

dailik
18. pro 2017

Ahoj holky,muzete mi prosim poradit?Dnes jsem 7.den po ketu,beru estrofem,prednison a utrogestan.Vcera jsem dvakrat zkousela test a myslim,ze vysel pozitivni.Muzete mi prosim napsat,zda vidite druhou carku?🙂Ale vecer jsem asi z toho soku zacla lehce ruzove spinit.Dnes i trosku krve,ale bricho me porad boli stejne.Chodim porad curat a mam citliva prsa.Je to uz muj treti transfer.Mate nekdo zkusenost,ze se to i pres spineni udrzelo?Moc dekuju za odpovedi!!!

7. den po KET, pozitivní test, ale špiním7. den po KET, pozitivní test, ale špiním
pipinka
2. led 2018

@dailik jj to chapu.ja tam jezdit nemusim kdyz me ma v peci muj gynekolog.mela jsem jet po pozitivnim testu do brna,ale jak byly svatky tak jsem sla k memu gyndari protoze v brne zrovna nebyli

emiliajana
2. led 2018

@pipinka gennet praha

dailik
autor
4. led 2018

@pipinka Ahojda,jak se Ti dari?🙂Me je od vcera nejak vic spatne a musim porad jist.Jinak se citim dobre,sem tam spinim,ale nastesti nic hrozneho.Uz se nemuzu dockat na utery,az budu vedet,jestli je vse v poradku.Jeste jsem nevidela srdicko,tak mam z toho stres.

dailik
autor
4. led 2018

@emiliajana Ahoj,jak se citis?Vse ok?🙂

pipinka
4. led 2018

@dailik ahojky, mě je dnes celý den blivno, žaludek jak na vodě. mě už špinění ustalo, krom toho pořád spím, dnes jsem prospala skoro celý den.neboj srdíčko bude uvidíš, hlavně se nestresuj.já jdu na kontrolu až za dva týdny tak uvidíme. pořád ležím a odpočívám. ted jsem v tom týdnu kdy jsem pokaždé potratila, tak poctivě ležím

dailik
autor
4. led 2018

@pipinka Me je taky vic blivno,docela se to stupnuje.Taky se snazim krome toho nejnutnejsiho lezet.Ja jsem potratila koncem osmeho,ale uz od sedmeho to bylo spatny.Nenaskocilo srdicko.Tak doufam,ze ted to bude uz dobry.Verim,ze kdyz mi je tak spatne,ze je znamka prospivajiciho tehotenstvi.Nic jineho si nepripoustim.Taky uz bych chtela,abych prestala spinit a mohla jsem byt vic v klidu a trochu sibto zacit uzivat.

pipinka
5. led 2018

@dailik tak to ti věřím, já dnes ráno trochu zašpinila, ale už je to zase ok, tak nevím co si o tom myslet. také už si to chci užívat , věřím že se toho dočkáme. já potratila vždy 6.týdnu což jsem teď, tak se modlím , a ležím a ležím. k obědu většinou rychlovku a když něco složitějšího, vaří manžel. dnes dělám rýžový nákyp a měla jsem co dělat abych se nepob.... ale za chvilku opět ok

dailik
autor
5. led 2018

@pipinka Ja jsem v moci taky trochu krvave spinila,i ze me vysel nejaky kousek.Pak rano dobry a ted pred polednem zase nejake kousky.Tak lezim,ale zase me to pekne rozhodilo.Asi vydrzim do utery,ale nevim.Jsem z toho na nervy.

absintka19
5. led 2018

@dailik drzim palce. Ja taky krvacela dost, i cucky. Ale povedlo se a doma mam temer 8m holcicku-viz profil.

dailik
autor
5. led 2018

@pipinka Promin,jestli Ti bude muj dotaz vadit.A kdyz jsi potratila,mela jsi uz potvrzene srdicko?

dailik
autor
5. led 2018

@absintka19 Dekuju za podporu!V pondeli jsem fakt dost krvacela a v utery na utz nebyla vubec znamka niceho,co by bxlo spatne a zpusobilo krvaceni.Tak jsem se uklidnila a pres obcasne spineni uz se dokazu prenest.Ale dnes to zas bylo vic,tak si rikam,ze to snad nikdy neprestane.A byla jsi doma s tim krvacenim nebo v nemocnici?

absintka19
5. led 2018

@dailik byla jsem doma, manzel se o me staral, ocr.

pipinka
5. led 2018

@dailik ahoj vůbec se neomlouvej u většiny potratů mi plod odešel s MS,ale při jednom bylo i srdíčko. bohužel plod se nevyvíjel a musela jsem na revizi.hlavně se nestresuj, ze mě taky padaly cucky a na pohotovosti řekli že je vše ok

pipinka
5. led 2018

@dailik doktor říkal, že pokud by se mi něco nezdálo, hned k němu . Pokud by byla krev nebo špinění ve větším množství, také k němu nebo co nejdřív na pohotovost. malé špinění prý nevadí

hribek
5. led 2018

@pipinka
@dailik jestli vam muzu doporucit.... dejte na svuj pocit. nevim jak to, ale vzdycky jsem mela divnej pocit ze se neco deje nebo je neco spatne, z niceho nic. takze pokud se vam nebude neco zdat, klido nakluste k dr. drzte se!

pipinka
5. led 2018

@hribek přesně to samé si říkám, přestala jsem se pozorovat a děj se vůle boží. Co se má stát to se stane když se budu stresovat, ničemu neprospěji a bude to ještě horší

spíš teď řeším jiný problém.jsem na neschopence a na konci měsíce mi končí smlouva v práci. nevíte holky prosím? musím na pracák když budu na neschopence nebo ne? vyčetla jsem že na pracák nemusím ale zeptám se ještě vás než se půjdu zeptat na úřad práce

hribek
5. led 2018

@pipinka pokud jsi na neschopence tak by to melo slouzit jako nejaka ochranna doba, ale hod otazku na MK a nekdo ti odpovi.

dailik
autor
5. led 2018

@pipinka
@hribek Holky,diky.Taky se snazim byt v raˇci moznosti v klidu.Vim,ze jedtli to ma byt spatny,tak to nezastavim.Ani kdyz se budu stresovat a jezdit na pohotovost.A jestli to ma dopadnout,tak to proste vydrzi.Zatim mimco pres veskere spineni i krvaceni prospiva a roste,tak verim,ze se tam priste jen zabydluje.A jednojo dne,treba az na konci 1.trimestru,prestsnu spinit.Verim,ze je to v pohode.

dailik
autor
5. led 2018

@pipinka Jo a s tou neschopenkou to fakt vubec netusim.Jsem v jedne praci uz 13 let.

pipinka
5. led 2018

@dailik je to ale hrozný stres, že? po tolika potratech co máme obě za sebou,ale věřím že to bude dobré

dailik
autor
5. led 2018

@pipinka Jsou to priserne nervy...😔Snazim se byt v klidu kvuli mimcu,ale stejne so neporuciˇ.Snazim se nejak zamestnat hlavu,abych na to porad nemyslela.Tak moc bych chtela,aby to tentokrat dobre dopadlo.A vim,ze nam to dopadne.Nejhorsi je,ze na to cekam od minuleho potratu uz skoro rok a pul.Takze kdyz jsem konecne otehotnela,tak uz si proste nepripoustim,ze by to mela zase dopadnout spatne.Ted uz to proste vyjde!Vim to.Tak pevne nervy a dobrou🙂

hribek
6. led 2018

@pipinka
@dailik ja jsem zatim relativne v klidu, ale pri pomysleni na to ze mi udela utz swe strasne bojim, vzdycky poznam, podle vyrazu dr jestli je vse ok nebo ne. ale utz se fakt strasne bojim ☹

pipinka
6. led 2018

@dailik vyjde to uvidis.vim co citisse a prozivas-mam to same.ja na. To cekala 3roky nez to klaplo.
@hribek neboj bude to dobre.kdy jdes na utz? Ja to na mem dr nepoznam,pokazde cekam co rekne

hribek
6. led 2018

@pipinka jdu 22.1. Snad to bude ok. Holt nic jinyho nenadelam😉

dailik
autor
6. led 2018

@pipinka
@hribek Tak me uz se kontrola blizibted v utery.Uz aby to bylo.Snad budu moudrejsi nez ted a treba me to zase uklidni.V noci a ranonjsem zase trochu krvacela,ale pres den se to celkem uklidnilo.Ale stejne skoro pokazde na zachode mam trosku krve.Tak ja fakt nevim,na vlozce ale nic.Tak je to takove slabe a nenapadne.Vcera prijeli nasi,tak dnes cely den lezim a odpocivam.Moc bych si prala,abych uz konecne nekrvacela a treba jen obcas za par dni zaspinila.A pak aby se to zklidnilo uplne.Jak dlouho to tak muze trvat?Porad si rikam,jestli se z toho neco rozjede nebo ne.No uz aby bylo utery...

hribek
6. led 2018

@dailik tak to uz mas za chvilku 😉 je to nahouby ze? Misto abysme si to uzivaly,tak jsme akorat jak na trni jestli je vse ok

pipinka
7. led 2018

@dailik bude to dobrý uvidíš. já sem tam slabě hnědě zašpiním,ale jinak nic, občas tom špinění jsou kousíčky něčeho malinkého ale neřeším to, dokud nekrvácím říkám se že je to dobré. ty se máš že máš kontrolu tak brzy, dej pak vědět. já jdu až za 14dní.
@hribek bude to dobré, uvidíš

emiliajana
7. led 2018

@dailik ahoj ja sa mám fajn v pátek na ma bolelo trochu břicho ale. inak nic a tie prsa ale to je z tych liekov

emiliajana
7. led 2018

@hribek ahoj aj ja mam kontrolu az 22.1. ale úterý si idem pre lieky a tak som dohodnutá s mojím gynekol.ze mi urobi sono.a snad mi uz povie dobru správu nie ako před 7 rok mi.inak podla kalkulačky by som mala byt 5+2.Lenze som po ketu a tak netuším ci sa to počítá stejnak.

emiliajana
7. led 2018

Ahojte. Už aj ja mam červenou.

Strana