icon

8. den po Ket sněhobílo. Může se to ještě změnit?

sadovka
21. lis 2020

Ahoj holky, dnes jsem 8.den po Ket 5 denní HB a na testu snehobilo. Myslíte, že se to může jeste změnit? Já vím, ještě mám týden, ale nechci se trápit falešnou nadějí

Strana
z2
kelerub
Autor odpověď smazal
sadovka
autor
27. únor 2021

@kelerub moc děkuji 🙏🙏 jste moc hodne holky, tak přející❤️ no já mám testovat až 5.3,tak asi tak nějak se objednám i na krev😊

kelerub
Autor odpověď smazal
sadovka
autor
27. únor 2021

@kelerub jsi úžasná ❤️ víc takových lidí ❤️ určitě dám vědět😊 všechny ženy se opatrujte, v této podivné době 😔

sadovka
autor
2. bře 2021

@kelerub tak jen takový info, myslím, že je po všem 😔 mě přestalo bolet břicho a čárka nesili 😪

kelerub
Autor odpověď smazal
sadovka
autor
2. bře 2021

@kelerub jak říkáš... Jsem taky realista 😔

lucca231
2. bře 2021

Ahoj holky, jsem tu nova. Chci se Vas zeptat, jake mate zkusennosti s ovitrelle a jak dlouho Vam delala ducha? Mam za sebou uz 2 ivf, z 1 ivf mam dceru (chytla se jako posledni mrazacek). Ted mam za sebou 1x et, a po 2 ket. Po ketu jsem 4 den. Injekce byla pred 9 dny a dnes ze zvedavosti jsem zkousela test, zda stale ovitrelle mam v tele. Ducha tam mam, takze to zatim svadim na injekci. Zajimaji me Vase zkusennosti. Diky

kelerub
Autor odpověď smazal
kelerub
Autor odpověď smazal
sadovka
autor
11. bře 2021

@kelerub ahojky, no, nedopadla... 😔 Snad někdy příště

kelerub
Autor odpověď smazal
sadovka
autor
12. bře 2021

@kelerub moc děkuji, jsi hodná❤️ no a co u tebe, jak se daří?

kelerub
Autor odpověď smazal
sadovka
autor
14. bře 2021

@kelerub tak to jsi mě tedka pobavila 😂 jinak ano, máš pamatovaka jako hrom😁takže to nebude s tebou tak strašný 🤪máme 2 mrazáčky, teďka v úterý jdu na imunologii a když to dopadne v pohodě, tak jdeme hned zkoušet, ještě to chci co nejrychleji hecnout, dokud mám chuť a víru 🙏

Strana
z2