icon

9. den po KET. Sílí čárka nebo ne?

sadovka
9. čer 2021

Ahoj holky, jsem realista a potřebuji jen ujistit, jsem 9 dnů po Ket, dělám si test 3 dny zpět každý den, zda se mi to nebo čárka opravdu nesílí a nic z toho nebude. Děkuji

9. den po KET. Sílí čárka nebo ne?
haskre
9. čer 2021

@sadovka zatím to vypadá ze bohužel nesili🍀ale drzim palce at ještě zabojuje❤️

sadovka
autor
9. čer 2021

@haskre děkuji ❤️

kocila
9. čer 2021

@sadovka pokud jsi neměla ovitrelle, tak čarka není zlá, naopak,první dny síli hrozně pomalu

sadovka
autor
9. čer 2021

@kocila nene neměla 😔 mám jen estrofem a utrogestan

kmarie81
9. čer 2021

@sadovka uvidis, sice nesili, zkoro to vypada ze spis slabne, ale na zacatku muze stacit trochu vic zredena moc a nebo min barviva na testu...

sadovka
autor
9. čer 2021

@kmarie81 já vím, je to prostě všechno nebo nic, zítra zase budu moudřejší, ale víš jak to je, když člověk něco strašně moc chce...🙏 Jako správný blázen jsem zkoušela ještě z odpolední moči(od rána jsem na WC nebyla) a zda se mi být malinko lepší, ale to možná proto, že není zaschly 🤷‍♂️ ach jo, to je k zblazneni 🙉

hahahala
9. čer 2021

@sadovka jsem na tom jako vy… dnes jsem 8 dni po KET a testy vypadaji takto…ten uplne vlevo je dnesni ten vpravo pondelni

sadovka
autor
9. čer 2021

@hahahala tady se mi zdá, že malinko sílí 🙏🙏🙏 držím palečky

hahahala
9. čer 2021

@sadovka u vas taky 🙏 tak snad je vse jak ma!

kmarie81
9. čer 2021

@sadovka absolutne ti rozumim, ja zatich x let co sme se snazili pocurala tolik testu - vzdycky uz tyden pred Ms, pak kdyz se objevila menstruace tak dalsi test (protoze ta ms se mi zdala takova jakoby slabsi, pak dalsi test kdyz ms zkoncila, prece jsou i zensky ktery prvni mesic tehotenstvi menstruaci maji) a loni v cervnu po ivf jsem testovala kazdy den od 7 dne.

hahahala
16. čer 2021

@sadovka dobrý den, sílil test i nadále?

sadovka
autor
16. čer 2021

@hahahala nene dnes přišla mrška🤦‍♂️

hahahala
17. čer 2021

@sadovka to mě mrzí😥

sadovka
autor
17. čer 2021

@hahahala ale co ty, doufám, že u tebe dobrý 🙏

hahahala
18. čer 2021

@sadovka test je pozitivni, alena utz jdu az 28.6., takze do te doby jsem v nejistote… no jsem na nervy co budu povidat🤦‍♀️

sadovka
autor
18. čer 2021

@hahahala krása, tak držím palečky 🙏jen tak dál

sadovka
autor
5. únor 2022

@hahahala tak jak to vlastně dopadlo?🙂

hahahala
5. únor 2022

@sadovka Před pár dny se nám narodila zdravá, donošená dcerka❤️

sadovka