Asistovaná reprodukce Olomouc. Jakou kliniku nebo lékaře doporučíte?
Ahoj holky jakou kliniku nebo konkrétního lékaře doporučujete ?
Dost se bojím a nerada bych šla k někomu ne zrovna fajn.
+ má někdo zkušenost co platí na PCOS syndrom a jak tento fakt přijmout
Děkuji za info a typy
♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️
@barca98 byl mi doporučen Mudr. Machač, IVF Clinic. Nicméně i další lékaři (Mudr. Vrublovský, Mudr. Soušková,...) , sestry, a ostatní zaměstnanci jsou super a snaží se i vyjít maximálně vstříc.
Jinak Mudr. Machač už má dokonce několik videí na YouTube. Je fajn se na něj podívat, je neskutečně lidský....
IVF Clinic, Dr. Machač nebo Dr. Koutná 🙂 na pcos zkus nízkosacharidovou dietu a čínskou medicínu, pokud na alternativu nejsi, tak třeba inofolic. Jinak pco není pohroma, dá se s tím otěhotnět 😊
@barca98 ahoj, v Olomouci nevim, ale pco mam a mam za sebou ivf a vysledek má 4m. S pco jsem dostala hrozne nízké dávky gonalu, pze se báli hyper stimulacnihi syndromu, po první kontrole navýšili dávky. Nakonec jen tri vajicka, jedno spatne, jedno je na světě a jedno zamrazeno. Měla jsme prodlouženou kultivaci, isci a embryo glue..drzima palce
Dochází v Olomouci na ivf clinic. Byla jsem tam čtyřikrát a pokaždé u jiné doktorky. Protože ta u které jsem začínala vždy měla plno. Ale jinak všechny jsou super a vašich i jsou tam milý a hodní.
V roce 2016 jsem chodila do IVF Clinic primo pani doktorce Souskove,u ni se i zadarilo v roce 2017 prirozene otehotnet.Tedka k ni chodim zas od zari 2019 ze se snazime o druhe mimco.Nevite jestli porad jeste posilaji na pruchodnost vejcovodu do Sumperka nebo to delaji treba i nekde bliz?

@barca98 Chodim do ivf clinic a jsem tam spokojena. Predtim jsem chodila do dvou jinych car v brne, takze mam s cim srovnavat.