icon

Bolest břicha a únava po IVF. Je to normální?

tynat7
20. zář 2023

Holky všechny Vás moc zdravím 🤗
3 den po KETU dnes mě začalo bolet břicho a přidali se i zadá a sem tam nejake píchnuti chvilkama na levé a na pravé straně v podbřišku, je mi docela nevolno 🙏🏽a jsem hrozné unavená
ms by měla přijít za 5 dni.
Co si o tom myslíte ??

Strana
z3
tynat7
autor
24. zář 2023

Holky přidávám testy snad o vypadá dobře 🙏🏽

lenie82
24. zář 2023

@tynat7 testy jsou krasne, posun tam je a Otrivile to podle me uz neni… po nem by carka nesilila, naopak slabla.
Moc drzim palce a spineni k tomu take patri, neboj. ❤️

lenie82
24. zář 2023

@tynat7 krasny progres ❤️

renatajaja
24. zář 2023

@tynat7 krásná skoro dálnice ...❤️♥️ vítám Tě mezi těhu 🙏😃❤️

tynat7
autor
24. zář 2023

Holky moc vám dekuji 🙏🏽❤️ zítra budu volat dr. Snad se bublinka udrží 🙏🏽

renatajaja
Autor odpověď smazal
renatajaja
26. zář 2023

@tynat7 tak jak to s Tebou vypadá ? 🙏🙏❤️dej vědět pa

renatajaja
27. zář 2023

Ahojky holky , tak jak u vás pokračuje těhu? Já nemám stále žádné příznaky. Jsem z toho taková nesvá 🙏

hankabiel
27. zář 2023

@tynat7 ahoj,tak napsala jsi to vystižně, bolesti k něčemu byli už mi tam kouka od 5 dne druhá čárka,tak se radují jen malinko😍,tobě také držím palečky

tynat7
autor
27. zář 2023

@renatajaja Ahojky, tak jsem včera volala na kliniku a sestřička mi samozdrejme řekla ze na testování je brzy a ze mám zkusit test 10den a ze pokud testy sílí tak to vypadá ze jsem tehotnaaaa😍😍J
No ale já jsem samozdrejme testovala i včera 😁

tynat7
autor
27. zář 2023
tynat7
autor
27. zář 2023

@hankabiel Ahojky, jen se raduj 🥰 mas přece důvod 🍀🙏🏽 přeji hodně štěstí 🙏🏽🙏🏽🙏🏽 dej pak vědět jak to vypadá 🍀😊

tynat7
autor
28. zář 2023

Holky já tomu testu nějak nerozumím to značení 1-2 znamená ze jsem těhotná 1az 2 týdny ???
Jsem z toho blázen jak se to vůbec počítá po IVF

renatajaja
Autor odpověď smazal
renatajaja
28. zář 2023

@tynat7 ano přesně tak jak píšeš, týden a jdeš druhý . Určuje to počet týdnů od početí. Každopádně gratulace k těhu a ať vše dobře dopadne 🙏💕 já byla v pondělí na krvi a hladina 7400 . V pondělí jdu na další ultrazvuk . Pořád mě děsí, že nemám žádné příznaky . Vůbec nic 🙈

renatajaja
28. zář 2023

@tynat7 Počítání týdnů se po IVF počítá stejně jako po otěhotnění přirozeném – tedy podle data poslední menstruace 🙂

pajusz
28. zář 2023

Jediná rada je vydržet s nervama do testu. Měla jsem 3 vklady 1 úspěšný a dva co nevyšly, a řeknu ti že u všech 3 jsem pozorovala stejně píchání a kde si cosi a že jsem se pozorovala, jedla ananas, pálivé, zkoušela akupunkturu před a po vkladu všechno jak prez kopirak. Ale jen jednou jsem cítila že to bude ono, prostě víš že to dopadne... Ten pocit nelhal. Takže věř svému instinktu❤️ hodně štěstí 🍀

tynat7
autor
28. zář 2023

@renatajaja děkuji za vysvětlení 😊
Tak to je super určitě bude vše tak jak má ❤️🙏🏽
Příznaky taky žádný nemám přijde mi ze ty jsem měla 4 den Po ketu 😁a od te doby nic jen citlivost bradavek a chodím skoro každých 5min. Curat to už mě nebaví😂protože musím chodit pořad po schodech…..
sestřička říkala ze mam udělat dnes test ale oficiálně bych měla testovat 2.10
A říkám si jestli mam ten test dělat ted nebo rovnou počkat do 2.10 stejne kdybCh ho dělala ted tak my asi nic víc k tomu neřekne když budu muset jít v týdnu od 2.10 na krev 🤔

tynat7
autor
28. zář 2023

@pajusz První pokus nám nevyšel a z toho jsem byla hrozné zklamaná a přítel ještě víc dokonce jsme spolu týden nemluvili bylo to fakt hrozny…. Po dvou měsících jsme do toho šli znovu s tím ze to buď dopadne dobře nebo ne takže i když sice test je pozitivní tak vím ze ještě vyhráno nemám.
Verim v to a cítím ze to bude v pořádku 🙏🏽🙏🏽
Ale počítám s tím ze muže přijít i zklamání

pajusz
28. zář 2023

@tynat7 já bych si žádný průšvih už nepripoustela, a radovala bych se. Já si přečetla jen první příspěvek a nevšimla si datumu, testy máte krásné, bude to dobré. Do toho první trimestru je to o nervy, ale věřím pak to z vás spadne. Gratuluji a přeji hodně stesti🍀

tynat7
autor
28. zář 2023

@pajusz moc Vám děkuji ❤️ ano je to o nervy ale stoji to zato🙏🏽🙏🏽

renatajaja
28. zář 2023

@tynat7 vydrž do 2.10. Jsme v tom spolu 😃😃 já musím vydržet také do pondělka na ultrazvuk 🙏🙏

tynat7
autor
28. zář 2023

@renatajaja 😁😁 dobře tak si dáme v pondělí vědět ❤️

renatajaja
28. zář 2023

@tynat7 souhlas 😃🙏to dáme 😃😃👍

hankabiel
28. zář 2023

@tynat7 ahojjj😊moc děkuju zatím druhá čárka sílí,taky moc gratulujuu😍🍀já jdu na krev az 5.10 ,dej vědět v pondělí,ale tsky už máš duvod se radovat😊

tynat7
autor
2. říj 2023

Ahojky těhulky, tak jak jste na tom ?? Já mám prave po uz a těhotenství je v děloze😊 zatím je tam jenom gestacni Vacek prý je ještě moc brzy 😕 další kontrola bude 16.10 tam uz bude vidět i srdíčko ❤️🙏🏽🙏🏽

renatajaja
2. říj 2023

@tynat7 ahojky , tak já dnes ultrazvuk a už bijeme. ♥️ nádherné to slyšet 🙏♥️ tak držím pěstičky , vlastně nám všem. 🙏🙏🙏

lenie82
2. říj 2023

To jsou krasne zpravy pri pondelku… ja se hlasim, ze mam ultrazvuk az pristi stredu 11.9., taky moc doufam, ze bude uz srdicko.
@renatajaja ty jsi slysela srdicko, jako zvuk?
Kdyz jsem byla poprve tehotna, tak bylo videt jen jak blika, ale zvuk ne..😂🙈

tynat7
autor
2. říj 2023

Tak to jsou krásný zprávy já jsem se nemohla dočkat dneška sice jsem zatím nic neviděla ani neslysela ale prý je všechno tak já má být ❤️ tak jsem moc šťastná i za vás holky 🙏🏽❤️

hankabiel
2. říj 2023

@tynat7 moc gratuluju😊krásná zpráva,❤️já jdu v pátek k doktorovi tak uvidíme😍🍀

Strana
z3