Bolest břicha a únava po IVF. Je to normální?
Holky všechny Vás moc zdravím 🤗
3 den po KETU dnes mě začalo bolet břicho a přidali se i zadá a sem tam nejake píchnuti chvilkama na levé a na pravé straně v podbřišku, je mi docela nevolno 🙏🏽a jsem hrozné unavená
ms by měla přijít za 5 dni.
Co si o tom myslíte ??
@tynat7 krásná skoro dálnice ...❤️♥️ vítám Tě mezi těhu 🙏😃❤️
Holky moc vám dekuji 🙏🏽❤️ zítra budu volat dr. Snad se bublinka udrží 🙏🏽
@tynat7 tak jak to s Tebou vypadá ? 🙏🙏❤️dej vědět pa
Ahojky holky , tak jak u vás pokračuje těhu? Já nemám stále žádné příznaky. Jsem z toho taková nesvá 🙏
@renatajaja Ahojky, tak jsem včera volala na kliniku a sestřička mi samozdrejme řekla ze na testování je brzy a ze mám zkusit test 10den a ze pokud testy sílí tak to vypadá ze jsem tehotnaaaa😍😍J
No ale já jsem samozdrejme testovala i včera 😁
Holky já tomu testu nějak nerozumím to značení 1-2 znamená ze jsem těhotná 1az 2 týdny ???
Jsem z toho blázen jak se to vůbec počítá po IVF
@tynat7 ano přesně tak jak píšeš, týden a jdeš druhý . Určuje to počet týdnů od početí. Každopádně gratulace k těhu a ať vše dobře dopadne 🙏💕 já byla v pondělí na krvi a hladina 7400 . V pondělí jdu na další ultrazvuk . Pořád mě děsí, že nemám žádné příznaky . Vůbec nic 🙈
@tynat7 Počítání týdnů se po IVF počítá stejně jako po otěhotnění přirozeném – tedy podle data poslední menstruace 🙂
Jediná rada je vydržet s nervama do testu. Měla jsem 3 vklady 1 úspěšný a dva co nevyšly, a řeknu ti že u všech 3 jsem pozorovala stejně píchání a kde si cosi a že jsem se pozorovala, jedla ananas, pálivé, zkoušela akupunkturu před a po vkladu všechno jak prez kopirak. Ale jen jednou jsem cítila že to bude ono, prostě víš že to dopadne... Ten pocit nelhal. Takže věř svému instinktu❤️ hodně štěstí 🍀
@renatajaja děkuji za vysvětlení 😊
Tak to je super určitě bude vše tak jak má ❤️🙏🏽
Příznaky taky žádný nemám přijde mi ze ty jsem měla 4 den Po ketu 😁a od te doby nic jen citlivost bradavek a chodím skoro každých 5min. Curat to už mě nebaví😂protože musím chodit pořad po schodech…..
sestřička říkala ze mam udělat dnes test ale oficiálně bych měla testovat 2.10
A říkám si jestli mam ten test dělat ted nebo rovnou počkat do 2.10 stejne kdybCh ho dělala ted tak my asi nic víc k tomu neřekne když budu muset jít v týdnu od 2.10 na krev 🤔
@pajusz První pokus nám nevyšel a z toho jsem byla hrozné zklamaná a přítel ještě víc dokonce jsme spolu týden nemluvili bylo to fakt hrozny…. Po dvou měsících jsme do toho šli znovu s tím ze to buď dopadne dobře nebo ne takže i když sice test je pozitivní tak vím ze ještě vyhráno nemám.
Verim v to a cítím ze to bude v pořádku 🙏🏽🙏🏽
Ale počítám s tím ze muže přijít i zklamání
@tynat7 vydrž do 2.10. Jsme v tom spolu 😃😃 já musím vydržet také do pondělka na ultrazvuk 🙏🙏
@renatajaja 😁😁 dobře tak si dáme v pondělí vědět ❤️
@tynat7 souhlas 😃🙏to dáme 😃😃👍
Ahojky těhulky, tak jak jste na tom ?? Já mám prave po uz a těhotenství je v děloze😊 zatím je tam jenom gestacni Vacek prý je ještě moc brzy 😕 další kontrola bude 16.10 tam uz bude vidět i srdíčko ❤️🙏🏽🙏🏽
@tynat7 ahojky , tak já dnes ultrazvuk a už bijeme. ♥️ nádherné to slyšet 🙏♥️ tak držím pěstičky , vlastně nám všem. 🙏🙏🙏
To jsou krasne zpravy pri pondelku… ja se hlasim, ze mam ultrazvuk az pristi stredu 11.9., taky moc doufam, ze bude uz srdicko.
@renatajaja ty jsi slysela srdicko, jako zvuk?
Kdyz jsem byla poprve tehotna, tak bylo videt jen jak blika, ale zvuk ne..😂🙈
Tak to jsou krásný zprávy já jsem se nemohla dočkat dneška sice jsem zatím nic neviděla ani neslysela ale prý je všechno tak já má být ❤️ tak jsem moc šťastná i za vás holky 🙏🏽❤️

Holky přidávám testy snad o vypadá dobře 🙏🏽