Bolesti po embryotransferu. Je to v pořádku?
jsem třetí den po ET a bříško mě bolí jako před ms..je to v pořádku? 😢 díky 😔
Yorka mini...😉😉 Já jsem celý den zase zavřená doma...Sama...Ještě že dnes přítel přijede brzy domů...
Tak tomu našemu jsou 3roky a váží 2kg... 😉😉😉😉
@tyna87 no já si říkám,že u nás mají nějakej radar děcka, mladší syn začal pořád mlet o tom ,že by chtěl sestřičku a to se o tom doma vůbec nebavíme takže nic neví a minule když jsem čekala druhý tak zase starší syn pořád mlel o bráchovi .Tak já nevím , jestli ty děcka mají šestej smysl bo co 😀
@misula29 Ahoj - tak předevčírem a včera duch na testu Comfort. Nejlepší bylo, že jsem včera ráno zkusila test, v limitu nic moc, tak jsem s ním mrskla do šuplíku a večer, když jsem na něj ještě jednou mrkla, tak slaboulinká čárka. Tak nevím na čem jsem. Dnes jdu koupit klasický Max proužek a testnu asi odpo. V pátek krev. Fotky mám na profilu.
Tobě moc držím palečky 😉 a dej vědět!
@peta73 Ahoj, myslela jsem na tebe 🙂 Koukala jsem na totky a slabá čárka tam vidět jde, fakt zkus toho maxa a odpolko.Musí to dobře dopadnout kruciš 🙂 Já valím na krev zítra tak jsem zvědavá jaký budou výsledky . Tobě moc držím pěsti štěstí ať to dopadne a dej test odpoledne,jsem zvědavá jak opica 🙂 Zatím papa
@misula29 no já jsem se u starších dětí taky nijak nebála. K doktorovi jsem naklusala někdy v 6.-7. týdnu. Žádné předchozí testy, prostě jen vynechaná MS a nějaké příznaky. A UZ mi vždy hned potvrdil srdíčko. Žádné stresy, žádné special screeningy - pouze tripple z krve a to bylo vše. A teď čím jsem starší, a čím víc toho mám nastudováno a načteno, tím více se bojím 😲, což asi není dobře. Dnes cestou do práce jsem přemýšlela, že kdyby to náhodou klaplo, tak zda bych si vůbec to těhotenství pro samé obavy nějak užívala ...
Bude vše OK, vůbec se neboj!!!
@peta73 je to tak, taky jsem nic nečetla ,nestudovala a bylo mě dobře🙂 prostě jsem to brala jak to leží a běží 🙂 Asi se budeme muset naučit se zasek hodit do klidu, ono pokud se má něco stát tak se to stane a zbytečně se nervovat....Jen to dostat do té palice 🙂 Ráda bych si poslední těhotenství užila a ne se jen stresovala 🙂
Amen 😇 😀

@petabb v ceně celého ivf je to už jen kapka v moři 😀