icon

Bolesti po embryotransferu. Je to v pořádku?

kapunka
29. říj 2008

jsem třetí den po ET a bříško mě bolí jako před ms..je to v pořádku? 😢 díky 😔

misula29
27. únor 2017

@petabb v ceně celého ivf je to už jen kapka v moři 😀

petabb
27. únor 2017

@misula29 to máš pravdu 😀 A IVF je zas kapka v moři s porovnáním s náklady na drobka 😀

tyna87
27. únor 2017

@misula29 snad ano...Musím myslet pozitivně...Ale to čekání je hrozné...😐😐 Ještě že je venku dneska krásně,půjdu se projít se psem ať vypnu..Aspoň na chvíli...😉😙
@petabb moc hezká čárka...😉

misula29
27. únor 2017

@petabb přesně tak 😀

misula29
27. únor 2017

@tyna87 jo to počasí dělá hodně že 🙂 Já musím smrdět v kanclu ,tak se půjdu vysmradit až odpoledne se psem.To člověk přijde na jiný myšlenky 🙂 Co máte za pejska?

tyna87
27. únor 2017

Yorka mini...😉😉 Já jsem celý den zase zavřená doma...Sama...Ještě že dnes přítel přijede brzy domů...

tyna87
27. únor 2017

@misula29 a co máš ty za pejska?

misula29
27. únor 2017

@tyna87 to je taky na palicu :-/ já mám chodského psa, ten je trochu větší než váš 🙂 Má 4 a půl měsíce a včera ho manžel vážil a má bez pár facek 20 kilo 😀

tyna87
27. únor 2017

Tak tomu našemu jsou 3roky a váží 2kg... 😉😉😉😉

misula29
27. únor 2017

@tyna87 tak to je pipinek 🙂 A přijde ti ,že třeba cítí ,že jsi v tom?

tyna87
27. únor 2017

@misula29 no nevím...Je pravda že teď mi pořád leží u bříška...Ale to někdy dělal i před tím...😉😉😉

misula29
27. únor 2017

@tyna87 no já si říkám,že u nás mají nějakej radar děcka, mladší syn začal pořád mlet o tom ,že by chtěl sestřičku a to se o tom doma vůbec nebavíme takže nic neví a minule když jsem čekala druhý tak zase starší syn pořád mlel o bráchovi .Tak já nevím , jestli ty děcka mají šestej smysl bo co 😀

tyna87
27. únor 2017

@misula29 jo tak to máš taky dobrý...😉😉😉 To já bohužel neznám... Protože pokud to vyjde,tak tohle bude moje první miminko...😉😉

misula29
28. únor 2017

@tyna87 Ahoj, tak co,už jsi byla na odběrech?

tyna87
28. únor 2017

@misula29 ahojky, jojo už o půl osmé... Výsledky budou ve 13hodin...😉😉

peta73
28. únor 2017

@misula29 Ahoj - tak předevčírem a včera duch na testu Comfort. Nejlepší bylo, že jsem včera ráno zkusila test, v limitu nic moc, tak jsem s ním mrskla do šuplíku a večer, když jsem na něj ještě jednou mrkla, tak slaboulinká čárka. Tak nevím na čem jsem. Dnes jdu koupit klasický Max proužek a testnu asi odpo. V pátek krev. Fotky mám na profilu.
Tobě moc držím palečky 😉 a dej vědět!

misula29
28. únor 2017

@peta73 Ahoj, myslela jsem na tebe 🙂 Koukala jsem na totky a slabá čárka tam vidět jde, fakt zkus toho maxa a odpolko.Musí to dobře dopadnout kruciš 🙂 Já valím na krev zítra tak jsem zvědavá jaký budou výsledky . Tobě moc držím pěsti štěstí ať to dopadne a dej test odpoledne,jsem zvědavá jak opica 🙂 Zatím papa

peta73
28. únor 2017

@misula29 děkuji moc a dej vědět, jak dopadla krev. U sebe se nijak neraduji, ale hlodá červík, co by kdyby. U tebe to stopro musí klapnout - máš krásné čárky 😀, takže neboj 🍀

misula29
28. únor 2017

@peta73 to chápu,že seš nervozní,ale třeba budeš krásně překvapená 🙂 Mě zas hlodá,aby bylo vše v pořádku v nadcházejících týdnech....,ale to bude mít člověk asi nervy až do porodu.Ach jo, u kluků jsem to vůbec neřešila

tyna87
28. únor 2017

@misula29 tak jsem těhotná...2100jednotek...Za 14dni na ultrazvuk...😉😉😉😉 Zítra na tebe budu myslet..Hned dej vědět...Ale určitě budeš mít taky dobré zprávy..

misula29
28. únor 2017

@tyna87 ježíííš,to je božííí 😍 Strašně moc gratuluju,mám z toho úplně husinu😀 Nemáš fotku posledního testu co jsi dělala?

peta73
28. únor 2017

@misula29 no já jsem se u starších dětí taky nijak nebála. K doktorovi jsem naklusala někdy v 6.-7. týdnu. Žádné předchozí testy, prostě jen vynechaná MS a nějaké příznaky. A UZ mi vždy hned potvrdil srdíčko. Žádné stresy, žádné special screeningy - pouze tripple z krve a to bylo vše. A teď čím jsem starší, a čím víc toho mám nastudováno a načteno, tím více se bojím 😲, což asi není dobře. Dnes cestou do práce jsem přemýšlela, že kdyby to náhodou klaplo, tak zda bych si vůbec to těhotenství pro samé obavy nějak užívala ...
Bude vše OK, vůbec se neboj!!!

misula29
28. únor 2017

@peta73 je to tak, taky jsem nic nečetla ,nestudovala a bylo mě dobře🙂 prostě jsem to brala jak to leží a běží 🙂 Asi se budeme muset naučit se zasek hodit do klidu, ono pokud se má něco stát tak se to stane a zbytečně se nervovat....Jen to dostat do té palice 🙂 Ráda bych si poslední těhotenství užila a ne se jen stresovala 🙂

peta73
28. únor 2017

Amen 😇 😀

tyna87
28. únor 2017

@misula29 děkuji moc. Ja brečela štěstím.. určitě budeš mít zítra taky dobré zprávy.

tyna87
28. únor 2017

@misula29 ten je včerejší..13den.

tyna87
28. únor 2017

@misula29 nevíš jak mám vypočítat v kolikatym týdnů jsem? Když jsem na transferu byla 14.2. ale oplodnění vajíček proběhlo 9.2...😉😉😉 Tak ve 2?

peta73
28. únor 2017

@tyna87 ahoj, počítá se to normálně od poslední menstruace - i v případě ET / KET 😏

misula29
28. únor 2017

@tyna87 to ti věřím🙂 jj, jak píše peťa od poslední ms ,takže začátek 5 týdne to vychází🙂
@peta73 tak co zkoušela jsi odpolko?

tyna87
28. únor 2017

@peta73 děkuji..
@misula29 děkuji,tak to je super..Ať ti to zítra dobře dopadne a dej pak vědět...Budu držet pěsticky...😉😉

Strana