Bolesti po embryotransferu. Je to v pořádku?
jsem třetí den po ET a bříško mě bolí jako před ms..je to v pořádku? 😢 díky 😔
@misula29 ahoj, bohužel nic - prouzkovy test čistě bílý, takže fakt to byly falešné. Vysazujeme utrogestan a musím se z toho nějak dostat. Manžel je z toho taky špatný - věřil tomu snad víc než já. Kočky přeji moc štěstí a já se tady na chvilku vzdalim, abych na vás neprenasela negativní energie ☹
@tyna87 jj už jsem zpět ,pro výsledky si mám volat o půl 2. Asi půjdu spát ať to rychleji uteče 🙂 Test je ok tak snad budou i výsledky 🙂 Co jsem koukala tak ty výsledky hcg mají holky hrozně rozdílný hodnoty.Některý ve stovkách ,pomalu anii to ne a některý jako ty hned v tisících 🙂
@misula29
@tyna87
holky děkuji a přeju vám, ať vše dotáhnete do zdárného konce 🍀🍀🍀
Na krev už nepůjdu, 13 dní po KET blastocysty by něco muselo být vidět i na testu z moči - zvlástě u citlivosti 10. To je mi popravdě líto těch skoro 300Kč, které bych zaplatila jako samoplátce. Držím palečky a jdu se z toho nějak sbírat :-/ - naštěstí mi spoustu práce brání se v tom nějak extra utápět 😲
@tyna87 ahoj, cítím se celkem fajn, možná jsem trochu unavenější,ale jinak v pohodě. Pobolívají mě prsa a chvílama břicho jinak nic 🙂 Dneska se mě zdálo,že jsem začala špinit , už z toho magořím 🙂 Ono je to normální ty bolesti jak na ms, takhle jsem furt čekala u druhýho syna ,že to dostanu a ono nic 🙂 Neboj je to v pohodě 🙂

@misula29 neee nezkoušela. Koupila jsem lady max dokonce dvě balení, ale jsem dost nalokaná, takže raději zítra ráno. A popravdě se i bojím, že tam ty dva testy byly falešné a že se mi ta slaboučká naděje rozplyne jako pára nad hrncem. Ale zítra ráno to dám. Manžel mě vzbudil pět, než půjde do práce - je taky napnutý a pak to sem hodím. Jsem. Z toho nervózní a občas kouknu na ty testik z profilu. V testování však moc zaběhlå nejsem (spíš z toho mám fobii 😮), a tak holt neumím rozklíčovat, vo co gou 😉