icon

Bolesti po embryotransferu. Je to v pořádku?

kapunka
29. říj 2008

jsem třetí den po ET a bříško mě bolí jako před ms..je to v pořádku? 😢 díky 😔

peta73
28. únor 2017

@misula29 neee nezkoušela. Koupila jsem lady max dokonce dvě balení, ale jsem dost nalokaná, takže raději zítra ráno. A popravdě se i bojím, že tam ty dva testy byly falešné a že se mi ta slaboučká naděje rozplyne jako pára nad hrncem. Ale zítra ráno to dám. Manžel mě vzbudil pět, než půjde do práce - je taky napnutý a pak to sem hodím. Jsem. Z toho nervózní a občas kouknu na ty testik z profilu. V testování však moc zaběhlå nejsem (spíš z toho mám fobii 😮), a tak holt neumím rozklíčovat, vo co gou 😉

misula29
28. únor 2017

@tyna87 díky,dám echo 🙂

tyna87
28. únor 2017

@misula29 určitě dej...😉 Budu čekat...Myslíš že můžu k těm hormonům brát kyselinu listovou? Já se dneska blbec nezeptala...🙂

misula29
1. bře 2017

@tyna87 myslíš k utrogestanu? Jasný určo můžeš 🙂 Ta by se měla brát celej první trimestr 🙂

misula29
1. bře 2017

@peta73 tak jaká? Ty mě teda napínáš 🙂

tyna87
1. bře 2017

@misula29 juju k utrogestonu a estrofemu.. Děkuji..😉😉 a jak ty? Už jsi byla na krvi?

peta73
1. bře 2017

@misula29 ahoj, bohužel nic - prouzkovy test čistě bílý, takže fakt to byly falešné. Vysazujeme utrogestan a musím se z toho nějak dostat. Manžel je z toho taky špatný - věřil tomu snad víc než já. Kočky přeji moc štěstí a já se tady na chvilku vzdalim, abych na vás neprenasela negativní energie ☹

misula29
1. bře 2017

@tyna87 jj už jsem zpět ,pro výsledky si mám volat o půl 2. Asi půjdu spát ať to rychleji uteče 🙂 Test je ok tak snad budou i výsledky 🙂 Co jsem koukala tak ty výsledky hcg mají holky hrozně rozdílný hodnoty.Některý ve stovkách ,pomalu anii to ne a některý jako ty hned v tisících 🙂

misula29
1. bře 2017

@peta73 ježiš😢 to mě strašně mrzí 😢 Půjdeš pro sicher i na krev?

tyna87
1. bře 2017

@peta73 také mě to mrzí..Musíš doufat že další pokus to určitě vyjde..Hlavně myslet pozitivně..I když vím že to není lehké..Držím pesticky ať ti to co nejdříve vyjde...

tyna87
1. bře 2017

@misula29 určitě i výsledky budou v pořádku..Juju,taky jsem koukala že každý má jiný jednotky.. Právě jsem si říkala že jich mám docela dost...

tyna87
1. bře 2017

@misula29 akorát mě štve,že jsem někde chytla nějakou virózu,tak snad to neuškodí miminku...😐😐

misula29
1. bře 2017

@tyna87 třeba se tam vyklubou dvě 😀 Vlez do peřin udělej čaj s cotronem a bude to dobrý 🙂 Paralenem taky nic nepokazíš,hlavně žádnej ibalgin nebo ty hot drinky

tyna87
1. bře 2017

@misula29 to nestraš...Nechala jsem si zavádět 1embryo,tak snad ne..Ale i kdyby byly,tak budu ráda...Juju,to už druhý den,jen čaj s citronem a medem..Dneska mám ještě i rýmu.. Naštěstí teplotu nemám...

peta73
1. bře 2017

@misula29
@tyna87
holky děkuji a přeju vám, ať vše dotáhnete do zdárného konce 🍀🍀🍀
Na krev už nepůjdu, 13 dní po KET blastocysty by něco muselo být vidět i na testu z moči - zvlástě u citlivosti 10. To je mi popravdě líto těch skoro 300Kč, které bych zaplatila jako samoplátce. Držím palečky a jdu se z toho nějak sbírat :-/ - naštěstí mi spoustu práce brání se v tom nějak extra utápět 😲

tyna87
1. bře 2017

@peta73 děkuji. Drž se. I když to nebude ze začátku lehké. Ale věřím že další pokus už bude 100%..Měj se.

misula29
1. bře 2017

@peta73 Díky 🙂 Taky držím pěsti a věřím,že poslední mrazáček už dopadne až do konce.Drž se ! 😘

tyna87
1. bře 2017

@misula29 tak už jenom hodinku vid? 😉😉 To už uteče...Hned dej vědět...Jsem napnutá...😉😉

tyna87
1. bře 2017

@misula29 tak jak jsi dopadla?😉😉

misula29
1. bře 2017

@tyna87 jsem usnula a volala až teď 🙂 Tak je to tam 488 🙂

tyna87
1. bře 2017

@misula29 super,moc gratuluji...😉😉 Mám radost...😉😉

misula29
1. bře 2017

@tyna87 to i já 🙂 akorát na utz až 20 , přes jarňáky tam doktor není , to bude nekonečný

tyna87
1. bře 2017

@misula29 ty jo,tak to je mazec...Takhle dlouho čekat...Ale ono to uteče...😉😉

tyna87
3. bře 2017

@misula29 ahojky tak jak je? Už něco na sobě pozorujes? Mě zkolila viróza..Tak snad bude vše v pořádku..Dneska mě bolí břicho jako když to mám dostat..Ach jo...

misula29
3. bře 2017

@tyna87 ahoj, cítím se celkem fajn, možná jsem trochu unavenější,ale jinak v pohodě. Pobolívají mě prsa a chvílama břicho jinak nic 🙂 Dneska se mě zdálo,že jsem začala špinit , už z toho magořím 🙂 Ono je to normální ty bolesti jak na ms, takhle jsem furt čekala u druhýho syna ,že to dostanu a ono nic 🙂 Neboj je to v pohodě 🙂

tyna87
3. bře 2017

@misula29 to doufám že ano...Mám docela strach...A ještě ke všemu ta ukrutna rýma...Aby to Mimi neublížilo...😭😖

misula29
3. bře 2017

@tyna87 neboj se ničeho 🙂 Rýma je opruz, kup si aspoň mořskou vodu 😉

tyna87
3. bře 2017

@misula29 dobře.... treba vincentku?😉😉

misula29
3. bře 2017

@tyna87 třeba 😉🙂

tyna87
3. bře 2017

@misula29 děkuji..Už mě to úplně zmáhá...Mazec...Teď mi to jde i do hlasivek...😖😖

Strana