CAR Praha Podolí a zkušenosti s ním.
Ahojte holky, nemate nektera nahodou zkusenost s Car v Praze podoli? Prestupuju tam z GESTU - doufam, ze to nebude jeste horsi... 😖
Jo a ta skvela embyolozka mi rekla ze mame zkouset po dvou ze ta sance je lepsi..
@malinka_02 tak to je super, mě dělala ket Řezáčová. to čekání na výsledek je děsný. 🙂
@malinka_02 já celý víkend polehávala. dnes ještě taky trochu. a co v práci ti dali v poho volno?
@petulet tak to mi daji ale to vis 20 dni na rok, uz 4 transfer.. Pak v lete kdyby nebylo mimco ani dovca tak to s clovekem sekne!
@malinka_02
Mě už je 38 let, takže studie pro mě není a nevím, zda bych do toho šla. a apolinář asi neee-nechtěla bych jít do dalšího státního Caru-myslela jsem spíš Gest, Gennet nebo Pronatal-ale nemám moc přehled-na diskuzích si vždy každý něco najde
Holky, jen jsem mrkla na tu studii, je jen pro ty, kteří nikdy neotěhotněly...a to my se Sofí ano.
Přesně tak, nejméně dvě IVF, také jsem to nestudovala...bylo tam asi 7 bodů a ty jsem prolítla očima 😀
@sofie1974 ahoj......přemýšlím o Genettu Liberec.....
Praha je pro mě prostě daleko....my když jsme začínali tak Liberec ještě nebyl......mám to 2O minut autem,Praha hodina a půl.....jen ty cesty mě kolikrát stresovaly....
Všem po ketu držím palečky 😵
Já lehla......mám antibiotika a je mi ouvej

@pikusa dekuju si hodna 😉
Ja taky frt resim co pak..