Porodnice Praha - kterou doporučíte kromě Podolí?

strasidelko
12. kvě 2019

Ahojky všem. Jsem v 15tt a chtěla jsem se v Praze registrovat do porodnice v Podoli, protože jsem na ni slyšela ty nejlepší recenze. Zaregistrovali by mne, ale v červnu a v listopadu prý maluji porodní sály. Přímo v mem termínu porodu. A mohlo by se mi prý stát, ze by mne museli převézt jinam.
Zda se mi to tedy hloupé.

Nemáte někdo typ a nebo zkušenost s jinou porodnici.

Rada bych soukromí které nabízela dle internetové diskuze jen porodnice v podoli.

uzuuuzu
12. kvě 2019

@strasidelko Ahoj, nevím tedy co nabízí Podolí, ale já před pár týdny rodila na Vinohradech a byla jsem nadmíru spokojená. Přístup personálu byl skvělý jak k miminku tak ke mě, mají nadstandardní pokoje, byla jsem tam 3 dny a nemám nic na co bych si mohla stěžovat.

bayt
12. kvě 2019

@strasidelko Já osobní ne, ale příště bych chtěla rodit v Motole.

bayt
12. kvě 2019

Jo a omrkni Bulovku, četla jsem něco o nějakém novém porodním domě, který by měl být vzorem pro porodnictví v celé ČR nebo tak něco 🙂

zuzajulie
12. kvě 2019

Já byla před 4 roky na Vinohradech a je zaregistrovana zas.

xantista
12. kvě 2019

Před dvěmi týdny jsem rodila na Vinohradech. Naprosto skvělý personál, prostorný pokoj s koupelnou, snažili se, aby na každém pokoji byly jen dvě maminky..Až na odporný jídlo nemám co vytknout :D

kuliseks
12. kvě 2019

Tak pokud by slo o profesionalni peci pro matku i dite, tak doporucuji na 100% apolinare.. ale je tam naval, tak pokud jsi uz 15tt, tak je asi pozde no. Soukromi nic moc, ale kdyby slo hlavne o lekarskou peci v pripade problemu, tak verim Apolinari a Motolu no

jaja01k
12. kvě 2019

Já jsem byla dvakrát spokojená v Motole. Četla jsem o tom porodním domě na Bulovce a dost se mi to zalíbilo, kdybych náhodou měla ještě někdy rodit, určitě bych chtěla jít tam.

slun1cko
12. kvě 2019

Já před dvěma měsíci rodila u Apolináře a přestože tu noc porodnice praskala ve švech, dostalo se nám skvělé péče a neměnila bych. Nicméně kvůli vrozené vývojové vadě mi malého jen několik hodin po porodu odvezli do Motola, což prý také není vůbec špatná porodnice a personál minimálně z poporodního a dětské chirurgie velmi ochotný a pečující.

olga_
12. kvě 2019

Nezvažovala jsi i mimopražskou variantu? Rakovník (otevřený, tzv. alternativní, také nutná registrace), případně Hořovice (tradiční lékařský přístup, ale menší porodnice, i když porodů mraky a neustále tam jede sbíječka, pravda...). Zkušenost mám s oběma.

ve_run_ka
13. kvě 2019

Rodila jsem loni ve Vinohradech a můžu doporučit 🙂

bayt
13. kvě 2019

@olga_ A co Mělník?

olga_
13. kvě 2019

@bayt Tam pracovala moje známá. Asi taky ok, ale nemám vlastní zkušenost. Řadila bych Rakovník - Mělník - Hořovice. Jen taky záleží na tom, co si rodička přeje, jestli si přeje rodit, nebo "být odrozena" 😉. To první stojí v různých porodnicích různé množství sil.

bayt
13. kvě 2019

@olga_ Ja rodila v Neratovicich a byla to fakt hruza...

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru