CAR Sanus
Ahoj holky.Kdo navštěvujete Sanus přijďte sem 🙂 Původní diskuse je uzavřená a tam už skoro všechny mají miminka - moc jim gratuluju 🙂 a přeju hodně štěstíčka 🙂 .A kdo se snaží o mimíska pojďte sem 🙂
Lenda01.....a co ti v tom brání testnout hned.Jaký bulení,budeš se usmívat jak měsíček 😀
Holky to je dobrý znamení,že vám je zle 😀
Tak držím pěstičky na zítřejší kontroly a testy 🙂
Jdu se věnovat manžílkovi.
Pěkný večer.
Taky držím všem na zítřejší kontroli pěstičky.A holky klííííd.Já nemám těhu příznaky žádný.Kromě toho že mě bolej prsa.Ale i to už se zlepšilo.Ale vím že tam miminko je a srdeční akci máme taky,tak jsem o něco klidnější.
Jinak já jsem si místo feferonkama pomáhala Femibionem 800.A občas skleničkou červenýho vína.
Já zas nemůžu listovku jako takovou.Když je ještě s něčím,tak mi neva.A vínko si dám občas i teď.
holky dnes jsou střepiny a má tam být něco o umělém oplodnění.
A Pája nám nedala vědět, jak dopadla s testem.
Pájo....hola hola holky čekaj,šup šup.
Majka43+Lenda01......na zítra držím palečky,at uslyšíte dobré zprávy,a my taky
Lenda01......obé to máte v kapse,jen si to musíš připustit.
@majka43 tak testni uz dnes... ty to mas v kapse, vazne..ver mi 🙂 ja mela vcera vecer depku a chtelo se mi bracet a manzel mi rekl, ze jestli chci brecet, at si ten test udelam rovnou a aspon budu vybrecena...mela jsem nutkani, ale odolala jsem... jdi do toho..mas to dnes desaty den, to uz by to melo ukazat // 🙂
Lenda01.....vždyt si to přát můžeš,vždyt jsou Vánoce,hezký a veselý pro nové zprávičky

@majka43 my kdyz jsme nikdy nebyly tehu tezko pozname co tovsechno je, vid? 🙂 ale bolest v podbrisku a i bolest kloubu jsou priznaky... 🙂