CAR Sanus
Ahoj holky.Kdo navštěvujete Sanus přijďte sem 🙂 Původní diskuse je uzavřená a tam už skoro všechny mají miminka - moc jim gratuluju 🙂 a přeju hodně štěstíčka 🙂 .A kdo se snaží o mimíska pojďte sem 🙂
Ahoj všem 🙂
@ivavec - vítej 🙂 Určo se brzo zadaří.Jednoho prcka už máš,tak to vyjde i podruhé
🙂
@samanta001 -tak jaké jsi měla hcg?že by další dvojčátka na obzoru?
@lenda01 - jak ti je?pořád na blinkání?
@tygr21 - tak kdy jdete dó dalšího boje??
@rvasata - dobře jste udělali,že jste se objednali k Šárce.Jsem zvědavá,jak tam budeš spokojená...
Jinak dnes jsem volala na výsledky z genetiky a jsou naprosto v pořádku.Ty potvory chlamydie máme negativní.
A mě na imunologii nic nenašly.Jen manža má leukocyty ve spermiu - tak jde v pá k urologovi pro atb.
A já příští úterý nastupuju na tu laparku a pak už snad můžem jít do dalšího IVF.Doufám,že i ta laparka dopadne dobře....bojím,bojím
Dasty79.....chceme jít do dalšího,ale nevíme kam,chceme zkusit změnu,ale kam jít,nevím
Rvas.......děkuju za kuchyn,už se těším až tam budu lítat kolem plotny a myčky.
Dasty79.....kdy jdeš na laparku?
@madlina - díky za odpověď,tak si to jdu napsat,ať na něco nezapomenu a pomalu sbalit tašku....
Radči bych balila tašku do porodnice 🙂
@tygr21 - nastupuju v út 11.1. a ve středu mě bude Šárka operovat 😒 bojííííím
Jo změna CARu je určitě dobrá.My od tý doby co jsme přešli do Sanusu,tak jsme moc moc spokojený.
Hlavně díky tomu, co mám najednou vyšetření za sebou a vím,že to je ok a může se hledat chyba někde jinde
a když se nic nenajde,tak únor/březen další IVF.... 🙂
Kiara81.....já si myslím,že to neva,teda myslím si to.Ono už to je dýl,co jsem na tom byla.Dopadne to dobře

Ivavec.......to seš na tom líp než já.já už mám zasebou 4inseminace,2odběry vajíček,7-8transakcí.a je mě 32roků.Letos se každý zadaří.
Přeju hezký den