CAR Sanus
Ahoj holky.Kdo navštěvujete Sanus přijďte sem 🙂 Původní diskuse je uzavřená a tam už skoro všechny mají miminka - moc jim gratuluju 🙂 a přeju hodně štěstíčka 🙂 .A kdo se snaží o mimíska pojďte sem 🙂
Dasty....my už taky nic nemáme,taky začínáme od nuly.
Rvas......a kde bydlíš?Snad né zarohem.
@rvasata - tak se přeobjednej a je to - ale jsou tam asi do 16h myslím.
A když se tam nesejdeme,tak by se mohl třeba uspořádat někdy - až bude teplejc a lepší cesty SRAZÍK 😵
Tento Sanus není jako v HK - tam to je pouze Sanusácký dům -ale v Pardubkách - to je
velká oranžová nemocnice - a tam je vše!!!!!
Dole je nějakej bufet - kde maj kafčo určitě.Ale lepší je jít do města na kafčo.
Mám návštěvu,večer juknu....
zatím
ahojky holky 🙂
teeeeda dnes vas skoro nestiham docist jak jste to tu rozjeli 🙂 ja byla dnes od nedele poprve venku na prochazce a reknu vam, ze uz jsem to fakt potrebovala 🙂 sice je tam zima jako sfina, ale jinak to bylo prima 🙂 tak koukam, ze se tu rozebira sanus pce .. jeste chvilku o tom pejte chvaly a ja tam prejdu taky 😀 ne delam si srandu, me zatim HK vyhovuje, ale jak se rika, nikdy nerikej nikdy 🙂
@skol hele me taky vubec nic nebylo a az minuly tyden mi zaclo byt soufl, takzeš nejakejch priznaku nepriznaku si vubec nevsimej a nenech se tim hlavne rozhodit, ju? Mimisek tam proste je a basta 🙂
@kiara81 zitra na tebe budu myslet a drzim pesticky 🙂
@madlina super ze UZ dopadl dobre a ze se mimcu dari 🙂
Rvas....kde to je? 😲 Já znám jenom Hradec.Stím srazíkem souhlasím.Tak kde a kdy.
Rvas.....tak to jo.Takže do lesa to nemáš daleko,třeba ke dvanácti měsíčkům 😀 😀
Tak co stím srazem?
Rvas.....koukala jsem na mapu,a vypadá to na klidný místo.Neboj se vlka nic 😀
Rvas.....ještě že já bydlím v Hradci.
Lenda01......a kde bydlíš ty?
Rvas.....a kde si v hradci bydlela?Jdem pro masko,před hospodu.Každý čtvrtek k vám jezdí auto s uzeninama.
Holky v Pcích je Sanus na poliklinice a dole mají bufet.A mají tam šíleně výborný chlebíčky.Ale taky stojej 😨
@tygr21 ja bydlim asi 65km od Hradce v takovym malym klidnym mestecku a teda nemenila bych ani za nic.. ten blazinec co je v HK ve meste je hnuuuus 🙂
@madlina ja bych si taky dala chlebiiiiiceeeeek 🙂 mnam
@kiara81 tak si tam pekne polez at ty spermousi dorazi pekne az k cily 🙂 jak dlouho se tam vubec po IUI lezi?

@dasty79 mě brali v HK krev jednou a to když mi už rozepstal IVF léky a tak pak jsem tam volala a ta strašně příjemná sestřička jen řekla dobrý,toť vše.Tak jsem se jí zeptala jestli teda mám začít si píchat injekce a ona tím hnusným tonem,že jo,že jsem nemusela přeci kvůli tomu volat 😠