CAR Sanus
Ahoj holky.Kdo navštěvujete Sanus přijďte sem 🙂 Původní diskuse je uzavřená a tam už skoro všechny mají miminka - moc jim gratuluju 🙂 a přeju hodně štěstíčka 🙂 .A kdo se snaží o mimíska pojďte sem 🙂
@lenda01 Tak to tě můžu uklidnit 3x transfér a pořád sotva dýchám.Představa posunutí o píď tak píšu katastrofický scénář.Ale hele někde se leží s nohama nahoru třeba jen hoďku a stejně.Když si pak představím přes ty hrboly co jedeme domů.No co ,ale ten strach k tomu patří.to je jasný
HOlky manžílek mi udělala obloženou houstičku,čajíček a prý jestli něco bude 😀 a to nevím,že mě se vůbec nechce 😀
@rvasata no potkaly právě ted 🙂 jsem Andrea....jinak bud ráda že neznáš...je to můj bejvalej a mlátil mě ted s tou čubkou co mě podváděl má dítě...to jsem mu však přála jelikož tam je to jen o sexu ale dle jeho slov má v hlavě nas......ona si chudinka myslí že si jí veme...a čeká na prstýnek...chich..jsem hrozná vím ale oba maj co chtěli
ahojda holky zase jen nakukuju ,tak držím všem pro jistotu palečky 😀 já jsem dneska zase o rok starší tak jsem se s manžou v restauraci hezky napapala a je mě fajn 😀 ale slavit budem až zítra jinak jak tu válčíte,ženy 😀
@rvasata máš odepsáno a děkuji 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
ale dočtu vás až zítra dneska jsem nějak ko 😝
Evik31....všechno nejlepší k narozeninám.
Rvas......já tam taky bydlela,než jsem sem se odstěhovala do Třebše.
Holky,vycházím z hospody,a normálně na chodníku vyloženě zrcadlo,bylo to hrozný dostat se domů,domů to máme cca50metrů.Tak jsem vzala lopatui a posypala chodník pískem,no hrůza
Tak dávej te pozor
Lenda01......já na posezení zblajznu 4 šunkový chlebíčky,já je prostě miluju
Kiara81.....máš dneska velký den?tak at to dobře dopadne
Dneska jsem první,doufám že né nadlouho.
Rvas....zdravím.Byli jsme.Já jsem bydlela v ulici Kejzlarova.
Jinak to byla dneska klouzačka.Fůůůůj.Jsem se doklouzala zdáně do školky a pak ze školky.Malý kopeček k nám do vesnice a teda snad lepší mít brusle.to auto si dělalo co chtělo 😠
Rvas.....hlavně že se vám nic nestalo

@lenda01 sestřička mi říkal 20minut....no jsem si říkala že by mohli zavádět nějaký špunt aby to nevyteklo 🙂