CAR Sanus
Ahoj holky.Kdo navštěvujete Sanus přijďte sem 🙂 Původní diskuse je uzavřená a tam už skoro všechny mají miminka - moc jim gratuluju 🙂 a přeju hodně štěstíčka 🙂 .A kdo se snaží o mimíska pojďte sem 🙂
Holky tak MS je tady, žádný test zítra nebude.
Ahoj holky! tak jsem byla poprvé v Sanusu v Jihlavě a jdu na několik vyšetření a na laparoskopii, mám z doktora Fikera dobrý pocit, líbí se mi. že vše pořádně vyšetřit a potom teprve iui, nebo ivf.
Holky, tak zítra jedu na ultrazvuk a dál se uvidí.
Zdravím
Majka....tak at ultrazvuk dobře dopadne a brzy do boje
Tady je snííííííííííííííííííh,hurá.Muselo sněžit přes noc
Lenda.....necgceš si změnit,to ,že si těhu?v profilu
@ajula75 taky chodím do Jihlavy, ale ke Škurlovi, Fiker mi dělal jedno vyšetření když tam Škurla nebyl.
@majka43 držím palce, určitě ti pomůžou jako mě 😉
U nás ráno poprašek sněhu ☹ ale vylízá sluníčko tak snad to do oběda zmizí. Já už měla hroznou radost z toho jarního počasí, ale co by člověk v lednu nechtěl 🙂
Tak už jsme tady Jihlavačky tři.
@samanta001 Já myslím, že jsou tam vššichni fajn, já mám napsaných vyšetření no hrůza, ale jsem ráda , že mě proklepnou.
Měl jste taky někdo před tím než jste začaly různá vyšetření? Já mám imunologii, hematologii, genetiku, endokrinologii a ještě jdu na laparoskopii, tak to by bylo aby nebylo!!!
@samanta001 Já jsem chtěla jet do práce autem a zamrzl zámek, tak jsem šla na autobus. 😢
Lenda....tak jo.
Ajula.....my jsme neměli žádné vyšetření,jenom genetiku.
@ajula75 já neměla žádná vyšetření, problém byl u manžela tak proto mě asi nikdo moc neřešil. Ale každopádně každý vyšetření navíc není na škodu aspoň budeš vědět na čem jsi.
@samanta001 Já jsem ráda, ale teda musím říct, že když jsem šla od doktora, tak jsem z toho byla úplně mimo. 😢
Ajula....aspon tě prohlídnou
krásný den holky
Zdravím Rvasu
Majka...tak at výsledky dobře dopadnou
Ajula75.....můžu se zeptat,co to je?

@kiara81 dekuju moc 🙂 snazim se s tou chripajznou bojovat, tak uvidime 🙂 a jak se citis ty?