CAR Sanus
Ahoj holky.Kdo navštěvujete Sanus přijďte sem 🙂 Původní diskuse je uzavřená a tam už skoro všechny mají miminka - moc jim gratuluju 🙂 a přeju hodně štěstíčka 🙂 .A kdo se snaží o mimíska pojďte sem 🙂
@majka43 Tak holky já jím odededne transféru kromě 1dne co jsem zapoměla tak poctivě 2-3 denně,a ty co mám ted jsou ostrý jak ............,musím vyhazovat jadýrka.
My jsme si asi něco dali,ted si holky řeknou,že jedeš na návštěvu? 😀 😀
To je jen taková malá čertovinka,že?Ať se z toho nezblázníme.
Já si myslím,že jestli ti cysta praskla,je možné trochu špinit.Si zajdi k doktorovi na ultrazvuk,to tam uvidí,a ty se můžeš chystat. 😀 😀 😀 huráááááááááááááááááááááááá
Já je taky zajídala, jinak by se to nedalo.
@majka43 no hele co jsem pochopila z toho clanku, muzes je zacit jist klidne prvni den cyklu.. ta prokrvena sliznice = krasnej pelisek pro mimco...tim asi dle meho nazoru nemuzes nic pokazit... juuu uz se tesim na feferonkovy obdobi 🙂
@tygr21 no jasne ze te vezmem a s tema feferonkama to nemuzeme vedet jestli to pomaha nebo ne, ale nam to pomaha .. vime ze delame neco pro peknou sliznici a o tom to je 🙂
@samanta001 Beru Norethisteron.
Do pátku sice daleko, ale menzes nikde, břiško chvíli bolí jako na menzes a pak je mi zase špatně od žaludku. Tak já fakt nevím. Ale chci to vědět, co ta kapka krve a to špinění bylo!!!
@hanysek.hanysek Tak si udělej ten test, už by ti mohl ukázat.
Dělala sem včera a nic. Těhu nejsem.
@hanysek.hanysek Tak to neřeš, mě řekl doktor, že to může být, že se děloha čistí.
@hanysek.hanysek Nebo ho ještě zkus, když to nedostaneš. Co jsi měla za test? Jakou značku?
@majka43 Nikdy se mi to nestalo. A to mám menstruaci od 11let :o) a je mi 26let :o) dělala sem si ten nový digitální, co ti ukáže už 4dny před plánovanou menstruací výsledek a taky v kolikátém týdnu si. Ale těhu bohužel nejsem.
@hanysek.hanysek S tím zkušenosti nemám, my tady používáme většinou mamatest.
@majka43 Ten test je teprve chvíli na trhu, co já vím. Takže spousta lidí třeba o něm ještě ani neví. Stojí cca 200kč a myslím, že je to velmi dobrá věc a test, který ti když jsi těhu ukáže, v kterém týdnu jsi.
@hanysek.hanysek tak treba zkus i obyc mamatest s citliosti 10, ty nejsou tak drahe a jsou v krabicce dva a stoji jen 31,-Kc a kdyz to taky neukazou,tak pak uz jen cekat ... moc bych ti ty dve // prala
@hanysek.hanysek Ten je ted pořád v reklamě v televizi.
počkám do pátku a uvidíme.
@hanysek.hanysek to je ten,že ti ukáže,jestli to je holka nebo kluk?

@tygr21 ne ne do zlina pojedeme na brigadu az bude mit Paja ty ctyrcata 😀 se tam budeme stridat abysme si miminka taky uzili 🙂
@majka43 tak to nemam tuchu, s cystou takhle nemam zkusenost.. ale jestli te uz neboli bricho tak treba praskla...