CAR Sanus
Ahoj holky.Kdo navštěvujete Sanus přijďte sem 🙂 Původní diskuse je uzavřená a tam už skoro všechny mají miminka - moc jim gratuluju 🙂 a přeju hodně štěstíčka 🙂 .A kdo se snaží o mimíska pojďte sem 🙂
Ahoj holky 🙂
@sissi6 - tak to jdeš v dobrou dobu,16dc toje ideální.To jsemzvědavá,jestli budeš taky špinit.
@samanta001 - jsme na tom podobně.Taky už nezvracím.Jen mě občas nakopne něco,co smrdí.
Třeba dnes v Polsku klobásy a ryby - ty mě dávali zabrat.Únava taky ustupuje.
A v noci se budím kolem 2h a do 4h koukám do stropu....
A kdypak nám přihodíš nějakou fotečku?????
@lenda01 - užívej dovču,akorát máš nic moc počasí
My jdem chystat sál na zítřejší pažamovou párty 😀
@sissi6 - on tě na to upozorní 🙂
@mariana75 - byli jsme u něj v létě a přestali jíst co nám radil,přestali pít kafe s mlékem,.....
Otěhotněla jsem v prosinci,díky dr.Novotný - přeléčila nás atb 🙂
Ale věřím,i tomu Haklovi - on říkal,že to není ze dne na den -když se přestane něco jíst,
tělo se musí od škodlivin vyčistit 🙂 Měla jsem v něm důvěru.
Kdy tam jedete?Je dobrý vědět - jakou máte krevní skupinu 🙂
Já tady jsem, ale už dvakrát za odpoledne nešel koník. Se mi dneska chce celý den tak spát.
Dobrý večer ,koukám co je tu nových holek a vítám,zdravím dočtu Vás asi během víkendu i když zítra jdu ráno do práce a v neděli zase frčím na noc 😒 mám toho hodně a k pc se moc nedostanu není čas
@lenpet -jé ty se jmenuješ jinak?.
Jen jsem si všimla,že kdo si z vás jde na laparku,žádný strach nic to není já si jí teda užila v bolesti,ale kvůli jistým příčinám.No,ale pokud se nic Vážného neděje tak to moc nebolí a péče je v HK Sanus velmi dobrá 😉 tedy já byla spokojená. Tak zatím holky moje držím všem palce v cestě za miminkem 😉

@lenpet
@majka43
@samanta001 no jako nemám no ale tak snad bude lépe ...
já dělám rajskou a upekla jsem buchtu s mrunkami a na to želatinu no tak ted bych potřebovala 10 rukou Pátik no má to těžký ale snad až pojedem do ozdravovny tak se mu to srovná