CAR Sanus
Ahoj holky.Kdo navštěvujete Sanus přijďte sem 🙂 Původní diskuse je uzavřená a tam už skoro všechny mají miminka - moc jim gratuluju 🙂 a přeju hodně štěstíčka 🙂 .A kdo se snaží o mimíska pojďte sem 🙂
no neni to boziiiii? Ja na to koukala a mela jsem husinu 😀
https://www.youtube.com/watch?v=iItjtWd0SpEAhoj.Mám dotaz dle názvu jsem usoudila že chodíte tady všichni do Sanusu.Také se chystáme do Sanusu jen nevíme do kterého jestli Hradec nebo Pardubice.Stěhujeme se tento měsíc z Prahy do Hradce a čeká nás poslední 3ivf tak byla ráda v "dobrých"rukou.Moc díky.
ahojky holky 🙂
tak nedele nam utekla jako voda a zitra kontrola v Sanusu.. uz se tam taaaaak moc tesiiiiim 🙂 konecne se treba zase zacne neco dit 🙂
@rea73 ahojky a vitej mezi nami 🙂 ja jezdim do Sanusu v HK ale vic si chvali Pardubky kvuli tomu, ze se tam specializuji jen na asistovanou reprodukci a tudiz tam nejsou takove fronty...ale ja jsem teda spokojena i v HK ... 🙂
Moc děkuju i za přivítání.Tak jsem na vážkách ale přikláním se asi k Pardubicím.A jak dlouho trvá objednání v těch Pardubicích stačí koncem března objednat se na duben?V Praze to tak bylo ale nevím jestli tady také.Moc díky.

@rvasata Jsem po ketíku, dneska už devátý den. Nervy začínají pracovat.