CAR Sanus
Ahoj holky.Kdo navštěvujete Sanus přijďte sem 🙂 Původní diskuse je uzavřená a tam už skoro všechny mají miminka - moc jim gratuluju 🙂 a přeju hodně štěstíčka 🙂 .A kdo se snaží o mimíska pojďte sem 🙂
@lenda01 no jo ale už to je přece pozitivní..nééé??? noo?? tak vidíš..chich..si říkám jak to uteklo ty jo ...no a pak majka verdikt a ve středu já abych pravdu řekla tak to semnou nějak nic nedělá mám napsané směny 😢 a hned dvě noční no to je príííma....a jdu 11.4 takže když bude KET tak už budu vědět výsledek..ale víš jak se já k tomu stavím
vstavam v pet bleeee tak jdu chrupcit 🙂 zitra same dobre zpravy a vsem co jsou nekam objednani nebo cekaji na testiky tak hodne stesti 🙂 dobrou noc 🙂
Jdu také chrupčit také vstávačka v pět.A ještě jednou díky za přivítání jste tady moc fain.Dobrou.
@majka43 - dlouho nás nenapínej.A jak se cítíš?
Tak budem zítra držet palečky 🙂
@samanta001 - dej fotku bříška 🙂 Ty já tam mám.
Mě tam nejdou dát fotky mimíska - máme blbej foťák a když to vyfotím,tak tam není nic vidět......a nebo to neumím.....
Tak jdu s bafanem ven,je tam nádherně 😎
Je mi jak když to mám dostat a vlastně bych dneska i měla. Zítra to zkusím, to už bude 11 dní po Ket.
@dasty79 ahojda no už je to mnohem lepší ...jen ten kašel je masakr ...ale jinak už to je fajn...ještě dnes máme atb poslední den zítra jdeme na kontrolu a jak se cítíš ty těhulko...a víš jak sem dej fotečky z UZ máš scener??tak přes něj...
@majka43 nene krámy ne ty my tady nebereme ..zítra tam budou // jak vyšitý

@majka43 to ja budu myslet na tebe.. nejhorsi je, ze jedeme brzo rano, tak se vysledek tvyho testiku dozvim az buhvi kdy... to budu napnuta jak struna celej den 🙂