CAR Sanus
Ahoj holky.Kdo navštěvujete Sanus přijďte sem 🙂 Původní diskuse je uzavřená a tam už skoro všechny mají miminka - moc jim gratuluju 🙂 a přeju hodně štěstíčka 🙂 .A kdo se snaží o mimíska pojďte sem 🙂

•
1. čer 2011@ivininka určitě nebude mě se taky u první klepala ruka a pak už v pohodě píchala jsem si je v práci byla to otázka dvou minut 😉 (měla jsem teda pero)
0
Tak injekci jsem si píchala taky,měla jsem nejdřív obavy,ale proběhlo to v poho.Chtěl mi jí píchnout manžel,ale to jsem nedovolila 🙂 ,to bych asi nepřežila 😃
@ivininka 😞 to je mi líto ...ale neboj jsou to takové malé jehlička a není to vůbec cítit já ted budu píchat fraxiparin a ten dělá kráááásnýýý modřiny ...a bolí to jako sfina....a jak to že ovu nebude?????kde je problém?promin ale dlouho jsem tu nějak nebyla tak nemám ani představu o nových holkách...
@petissek no například já měla vycházky pouze 4 hodiny 😞 až když jsem přešla ke své gyn. tak mi je protáhla na 6 hodin.
@ivininka toho se neboj zvládly jsme to všechny tak ty určitě taky. Pravdou je, že při prvním píchanci se mi ruka klepala a pul hodiny jsem jí přikládala k pupku a zae dávala pryč jak jsem se bála,ale nakonec jsem to zvládla a ty další už jsem píchala naprosto bez problému 😉
@ivininka toho se neboj zvládly jsme to všechny tak ty určitě taky. Pravdou je, že při prvním píchanci se mi ruka klepala a pul hodiny jsem jí přikládala k pupku a zae dávala pryč jak jsem se bála,ale nakonec jsem to zvládla a ty další už jsem píchala naprosto bez problému 😉
@sissi6 Ahojda, tak jak sji dopadla? 😉
Já byla dnes na kontrole. Dnes jsem to měla bez UTZ, tak jsem mimíska neviděla ani neslyšela 😞 , ale prý je všechno v pořádku. Přibrala jsem 2 kg 😉 to mi jde... Výsledky 1. a 2. screningu jsou prý super, tak jsem ráda a budu se těšit na velký UTZ, na který jdu 29.6.... Včera večer jsem cítila lehké pohyby mimíska v bříšku a dnes už taky..ale jen takové lehounké... 🙂 Ale jsem ráda, že už o sobě dává vědět!
jinak tady dnes skoro celý den propršel... ]-(
Já byla dnes na kontrole. Dnes jsem to měla bez UTZ, tak jsem mimíska neviděla ani neslyšela 😞 , ale prý je všechno v pořádku. Přibrala jsem 2 kg 😉 to mi jde... Výsledky 1. a 2. screningu jsou prý super, tak jsem ráda a budu se těšit na velký UTZ, na který jdu 29.6.... Včera večer jsem cítila lehké pohyby mimíska v bříšku a dnes už taky..ale jen takové lehounké... 🙂 Ale jsem ráda, že už o sobě dává vědět!
jinak tady dnes skoro celý den propršel... ]-(
Ahoj všem...
@na_ty a @sissi6 - gratulace ke kontrole!!!!!!!!!
@holubice.petra - ty tampony vypadaj dobře.
Jinak já si byla u dr. v út pro magnézko,protože jsem o víkendu měla křeče v lýtkách a trošku mě tvrdlo bříško a bolelo trošku jako při ms -tak mě prohlídnul a napsal magnézko a musím se šetřit!!!
Tak teď doma nic nedělám a jen odpočívám venku na terásce a taky chvílema doma s podloženým zadkem a nohama nahoře....Kontroloval čípek,že se zatím neotvírám ťukťuk ťuk, a rozměry jsou ok.Ale nsmím na prochajdy a musím zvolnit,abych se nezačla otvírat,,,,,Tak teď jen čtu a odpočívám.
A modlím se,ať je vše ok.
@na_ty a @sissi6 - gratulace ke kontrole!!!!!!!!!
@holubice.petra - ty tampony vypadaj dobře.
Jinak já si byla u dr. v út pro magnézko,protože jsem o víkendu měla křeče v lýtkách a trošku mě tvrdlo bříško a bolelo trošku jako při ms -tak mě prohlídnul a napsal magnézko a musím se šetřit!!!
Tak teď doma nic nedělám a jen odpočívám venku na terásce a taky chvílema doma s podloženým zadkem a nohama nahoře....Kontroloval čípek,že se zatím neotvírám ťukťuk ťuk, a rozměry jsou ok.Ale nsmím na prochajdy a musím zvolnit,abych se nezačla otvírat,,,,,Tak teď jen čtu a odpočívám.
A modlím se,ať je vše ok.
@samanta001 tak já dám vědět, jak mně dlouho trvalo, než jsem se odvážila, ale myslím, že tvůj rekord, půl hodinky, překonám :-N
@majka43 jéé to je dobře, že jsi mezi nás zase zavítala tak choď častěji. Ty už do dalšího boje nejdeš?
Začni psát odpověď...

Odešli